Skip to main content

Site-ul revistabiz.ro se alătură rețelei Thinkdigital. Regia se va ocupa de vânzările platformei

 
Site-ul revistabiz.ro se alătură rețelei Thinkdigital. Regia se va ocupa de vânzările platformei

Nume site în portofoliul rețelei Thinkdigital. Regia Thinkdigital, condusă de Dragoș Stanca, preia vânzările de publicitate ale site-ului revistabiz.ro (publicație economică și de business), anunță compania.

Site-ul revistabiz.ro include și proiectul special bizromania.ro, mentionează aceeași sursă. 

Publicitate

Practic, odată cu această mutare, sptațiile publicitare ale platformelor Biz vor fi gestionate de Thinkdigital. 

Brandul Biz este de 20 de ani pe piață (a apărut în anul 2000) și adună peste 400.000 de clienți unici lunar, potrivit datelor furnizate de Thinkdigital.

Dragoș Stanca, managing partner al Thinkdigital:

„Thinkdigital e onorat să aibă încrederea unor playeri precum Biz, care au dovedit în timp perseverență, seriozitate și profesionalism, în ciuda permanentei tentații de a merge pe calea ușoară a gloriei aparente pe care o poți obține în online azi exploatând vulnerabilitățile care pot permite unor publisheri să crească rapid o audiență obținută prin metode discutabile.

Sunt convins că revistabiz.ro va face casă bună în oferta noastră de tip adnetwork adresată marilor agenții media și clienților alături de alte proiecte premium din zona de business media, realizate de echipe de jurnaliști de prestigiu, printre care Biziday sau Monday Memo”, spune Stanca.

Marta Ușurelu, owner Biz:

„Punem accent mai mare, acum, și pe partea de digital și sunt convinsă că vom avea în Thinkdigital un partener strategic important o dată cu deschiderea acestui capitol”, spune aceasta. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu