Skip to main content

Site-ul revistabiz.ro se alătură reţelei Thinkdigital. Regia se va ocupa de vânzările platformei

 
Site-ul revistabiz.ro se alătură reţelei Thinkdigital. Regia se va ocupa de vânzările platformei

Nume site în portofoliul reţelei Thinkdigital. Regia Thinkdigital, condusă de Dragoş Stanca, preia vânzările de publicitate ale site-ului revistabiz.ro (publicaţie economică şi de business), anunţă compania.

Publicitate

Site-ul revistabiz.ro include şi proiectul special bizromania.ro, mentionează aceeaşi sursă.

Practic, odată cu această mutare, sptaţiile publicitare ale platformelor Biz vor fi gestionate de Thinkdigital.

Brandul Biz este de 20 de ani pe piaţă (a apărut în anul 2000) şi adună peste 400.000 de clienţi unici lunar, potrivit datelor furnizate de Thinkdigital.

Dragoş Stanca, managing partner al Thinkdigital:

„Thinkdigital e onorat să aibă încrederea unor playeri precum Biz, care au dovedit în timp perseverenţă, seriozitate şi profesionalism, în ciuda permanentei tentaţii de a merge pe calea uşoară a gloriei aparente pe care o poţi obţine în online azi exploatând vulnerabilităţile care pot permite unor publisheri să crească rapid o audienţă obţinută prin metode discutabile.

Sunt convins că revistabiz.ro va face casă bună în oferta noastră de tip adnetwork adresată marilor agenţii media şi clienţilor alături de alte proiecte premium din zona de business media, realizate de echipe de jurnalişti de prestigiu, printre care Biziday sau Monday Memo”, spune Stanca.

Marta Uşurelu, owner Biz:

„Punem accent mai mare, acum, şi pe partea de digital şi sunt convinsă că vom avea în Thinkdigital un partener strategic important o dată cu deschiderea acestui capitol”, spune aceasta.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus