Skip to main content

Apărătorii primarilor de București. Site-urile controlate de Silviu Mănăstire și Bogdan Chireac, elogii pentru primarii Daniel Băluță și Daniel Florea

 
Apărătorii primarilor de București. Site-urile controlate de Silviu Mănăstire și Bogdan Chireac, elogii pentru primarii Daniel Băluță și Daniel Florea
Foto | Libertatea

UPDATE. Silviu Mănăstire a precizat într-un punct de vedere către Paginademedia.ro, că nu are nicio implicare în acționariatul PSNews. Cât despre implicarea editorială, "ea se rezumă la publicarea unor materiale sau editoriale, din când în când".

Publicitate

Apărătorii primarilor de București. Site-urile controlate Silviu Mănăstire (realizator B1 TV) și Bogdan Chireac (invitat de casă Antena 3) au publicat multe articole laudative la adresa primarului Daniel Băluță de la sectorul 4, respectiv la adresa primarului Daniel Florea de la sectorul cinci, fără să fie marcate în vreun fel ca publicitate, informează ziarul Libertatea

PS News (despre care Libertatea scrie că este controlat de Mănăstire) a publicat, în plin scandal cu legături între interlopi și primărie, articole care scot în evidență „realizările” primarului de la sectorul patru. 

„Schimbarea la față a sectorului 4”, „Băluță s-a remarcat prin proiecte ambițioase”, „sectorul 4 a cunoscut o dezvoltare economică foarte rapidă” sau „Daniel Băluță, primarul sectorului 4, lider pe rețelele de socializare” - sunt doar câteva dintre titlurile date de site-ul PS News la articolele despre primăria sectorului patru. 

În total, din iunie anul trecut până în iunie anul acesta, PS News a scris 42 de articole despre realizările lui Băluță, scrie Libertatea. 

Publicații precum Libertatea sau Rise Project au publicat în ultima lună mai multe materiale, cu multe fotografii, despre legături dintre interlopi - Clanul sportivilor și polițiști locali și alți angajați ai instituției.

DC News, elogii pentru Florea de la sectorul 5 

DC News, site deținut de Bogdan Chireac, a publicat sâmbătă un material laudativ pentru primarul sectorului 5 - Daniel Florea. În respectiva „știre”, publicația a botezat un cartier de 1,8 milioane de euro cu numele Florea City, notează Libertatea

Articolul relatează o acțiune organizată chiar de DC News, în care site-ul lui Bogdan Chirieac a primit bani de la Primăria Sectorului 5 pentru a organiza o dezbatere online.

Textul nu este marcat cu publicitate, după cum sesizează sursa citată, dar se folesește chiar de mențiunea „Exclusiv” pentru a-și promova materialul. 

Reamintim că DC News are contracte pe bani publici și cu primăria lui Băluță. Publicația lui Bogdan Chirieac a câștigat un contract de 2,4 milioane de lei pentru a organiza conferințe cu publicul pentru Primăria Sectorului 4.

Vezi textele Libertatea, aici și aici

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • LA MANASTIRE IN EMISIUNE GASESTI TOATA "FAUNA" PSDISTA,FOOOOORTE DES PE STICLA: PONTA PLAGIATORUL "DOTTORE",CIOLACU PRETENUL LUI HAISAM ,ANDRONEASCA ZISA SI AMBRAMBURICA ,L.POP "GENUNCHE",ROMASCANUL DE LA CANCAN ,SI CATI ALTII CARE NU STIU CE "MESAJE"POT TRANSMITE ,MAI ALES DE BUN SIMT SI NU MINCIUNILE SI PROSTIILE CEI CARACTERIZEAZA DAR DACA ASTA-I "OPOZITIA"....

Trimite un comentariu