Skip to main content

COMUNICAT. S-a lansat site-ul girlpower.ro - life stories, un proiect al agenţiei 21 Digital

 
COMUNICAT. S-a lansat site-ul girlpower.ro - life stories, un proiect al agenţiei 21 Digital

COMUNICAT. Agenţia de comunicare şi conţinut 21 Digital a lansat astăzi site-ul girlpower.ro - life stories.

Publicitate

Proiectul îşi propune să trateze subiecte puternice, care ne afectează zilnic, într-o manieră diferită faţă de ceea ce există în momentul actual pe piaţa media din România.

Ca structură, site-ul va dezvolta în principal zonele de interviu şi opinie (articole text sau video din partea unor specialişti din domenii diverse: jurnalişti, doctori, manageri sau antreprenori).

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

Profesor, Instructor de Yoga şi Autor al carţii ”Despre prezenţă - O incursiune spre sine”, Carlos L'Abbate a acordat un interviu în exclusivitate pentru girlpower.ro, în care prezintă o viziune unică asupra vieţii.

”Interviul este exemplul perfect de conţinut care se va regăsi pe site-ul Girl Power.

Vrem să scoatem în evidenţă idei şi persoane relevante, poveşti care ne pot inspira pe toţi, femei şi bărbaţi deopotrivă”,

Daniel Marton, fondator 21 Digital

Girl Power a pregatit un content dedicat pentru Facebook (@girlpower.ro) & Instagram (@girlpower.ro), temele dezbatute in articolele de pe site urmand sa fie abordate în Social Media alături de coordonatorii proiectului.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus