Skip to main content

COMUNICAT. S-a lansat site-ul girlpower.ro - life stories, un proiect al agenției 21 Digital

 
COMUNICAT. S-a lansat site-ul girlpower.ro - life stories, un proiect al agenției 21 Digital

COMUNICAT. Agenția de comunicare și conținut 21 Digital a lansat astăzi site-ul girlpower.ro - life stories.

Publicitate

Proiectul își propune să trateze subiecte puternice, care ne afectează zilnic, într-o manieră diferită față de ceea ce există în momentul actual pe piața media din România.

Ca structură, site-ul va dezvolta în principal zonele de interviu și opinie (articole text sau video din partea unor specialiști din domenii diverse: jurnaliști, doctori, manageri sau antreprenori).

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

Profesor, Instructor de Yoga și Autor al carții ”Despre prezență - O incursiune spre sine”, Carlos L'Abbate a acordat un interviu în exclusivitate pentru girlpower.ro, în care prezintă o viziune unică asupra vieții.

”Interviul este exemplul perfect de conținut care se va regăsi pe site-ul Girl Power.

Vrem să scoatem în evidență idei și persoane relevante, povești care ne pot inspira pe toți, femei și bărbați deopotrivă”,

Daniel Marton, fondator 21 Digital

Girl Power a pregatit un content dedicat pentru Facebook (@girlpower.ro) & Instagram (@girlpower.ro), temele dezbatute in articolele de pe site urmand sa fie abordate în Social Media alături de coordonatorii proiectului.

Ce este secțiunea COMUNICATE:

Secțiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu