Skip to main content

MURDAR. Nou podcast de ficțiune, cu scenariu post-pandemie. Cu Dan Fințescu și Marian Hurducaș. Și cu product placement audio

 
MURDAR. Nou podcast de ficțiune, cu scenariu post-pandemie. Cu Dan Fințescu și Marian Hurducaș. Și cu product placement audio

Dan Fințescu (DJ, producător, realizator radio) și Marian Hurducaș (podcaster, consultant marketing-comunicare) pun bazele unei noi producții audio: un podcast de ficțiune. Producția va avea și o formă de publicitate nouă: product placement audio.

Publicitate

Detalii în continuare:

Podcastul se numește Murdar, iar primele două episoade vor fi lansate azi, 19 iunie. 

Povestea prezintă viața din București, post-pandemie, într-un scenariu în care economia globală a fost grav afectată de criza declanșată de Covid-19. 

Serialul va avea în primul sezon 24 de episoade. Va fi câte unul pe săptămână. 

Din proiect mai fac parte și Vlad „Illustrescu” Dumitrescu (grafică) și Tudor Marciu (sound design). 

O nouă formă de publicitate: Brandurile pot fi parte din poveste

Podcastul Murdar aduce și o nouă forma de publicitate, anunță reprezentanții rețelei Thinkdigital, care vinde proiectul. Este vorba despre „product placement audio”, adică brandurile pot fi parte din poveste. 

Iuliana Ghiorghiță, director media al Thinkdigital:

„Proiectul deschide și o nouă platformă de comunicare pentru branduri, care pot fi parte activă din poveste, printr-o integrare nativă în producția audio care este, de departe, cea mai complexă realizată până acum noua piață de podcasting din România”, spunea aceasta. 

Marian Hurducaș, coordonatorul comunicării proiectului:

„Integrarea în comunicare a partenerilor va fi făcută fără a afecta povestea, pentru un număr limitat de parteneri, într-un mod deja testat pe plan global în producții pe care le vedem, de exemplu, pe Netflix.

Diferența este că, în cazul producției noastre, le vom auzi dar și vedea, în declinările grafice ale poveștii pe care le vom distribui în media digitală”, spune podcasterul. 

AUDIO. Trailerul podcastului

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu