Skip to main content

Alertă de COVID. Agitaţie în echipa Te cunosc de undeva. Show-ul, suspendat după ce Marcel Pavel a fost internat

 
Alertă de COVID. Agitaţie în echipa Te cunosc de undeva. Show-ul, suspendat după ce Marcel Pavel a fost internat

UPDATE. Antena Group solicită companiilor media să nu mai vehiculeze, cu nume, "informaţii privind starea de sănătate a persoanelor implicate în producţia Te cunosc de undeva", o producţie "momentat suspendată datorită descoperirii unor cazuri de infectări cu Coronavirus".

Publicitate

Precizarea Antenei vine după ce o serie de nume din echipă au fost vehiculate ca infectate, după internarea lui Marcel Pavel la Institutul Matei Balş.

Agitaţie în echipa emisiunii Te cunosc de undeva, de pe Antena 1.

Show-ul a fost suspendat, anunţă postul de televiziune, într-o poziţie oficială trimisă Paginademedia.ro.

"A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct."

Suspendarea emisiunii vine după ce Marcel Pavel a fost internat la Institutul Matei Balş unde, potrivit Agerpres, ar fi fost depistat ca infectat cu coronavirus.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, mai mulţi participanţi la filmările emisiunii sunt suspecţi de coronavirus, printre care şi o serie de vedete, dar şi angajaţi din zona tehnică. Antena 1 nu a precizat despre cine este vorba.

Totuşi, de notat de unul dintre concurenţii Te cunosc de undeva, totodată prezentator Antena Stars, nu mai este pe post de câteva zile.

Totodată, potrivit aceloraşi surse, vor intra în autoizolare cei care au venit în contact pentru mai mult de 15 minute cu cei suspecţi de coronavirus.

Conform aceloraşi surse, ultima filmare Te cunosc de undeva la care a participat echipa a avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână-zece zile.

Ce spune Antena 1:

"Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor.

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum.

Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă."

Citeşte Solicitarea Antena Group către presă: nu daţi curs publicării de informaţii privind starea de sănătate a echipei Te cunosc de undeva

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pavlino Pavlino
    Lecturelul, nu m-ai nimerit :))) nu urmaresc nici un program nici pe ProTV, nici pe Antena, ma intereseaza audienta serialelor de pe Pro2 si Happy. Aștept in continuare audientele serialelor pe luna mai!!

    Lasa vrajeala *** antenista , vrei sa iti arat comentariile cum laudai Antenuta cu ultimul sezon de Asiatici?
    Dar e clar ca esti un pensionar te iti uiti comentariile postate aici pe site
    Doar aia stau toata ziua in casa sa se holbeze la seriale
    De Netflix ai auzit? Acolo seriale nu la tembelizor
  • Mihai Mihai
    Lecturelul, nu m-ai nimerit :))) nu urmaresc nici un program nici pe ProTV, nici pe Antena, ma intereseaza audienta serialelor de pe Pro2 si Happy. Aștept in continuare audientele serialelor pe luna mai!!
  • Lecturelul Lecturelul
    Lecturelul, nu ma intereseaza ce audienta are Pro TV, ma interesează audiențele de la alte posturi, audientele serialelor in primul rand

    Normal ca nu te intereseaza postacule antenist de audientele Pro. Ca atunci cand Antenuta era lider cu ultimul sezon de Asiati erai in al 9 cer de fericire. Aveai o bucurie de neegalat.
    Acum ca Pro e lider nu te intereseaza. ***
  • Divocul Divocul
    Unde e antenistul mile sau Mile sau ce nume mai foloseste aici pe site? Pe aceasta stire nu comenteaza?
    Nu era el fericit acum cateva zile ca Antenuta a inceput filmarile la emisiuni? Iar ca celelalte posturi TV nu pot, doar Antenuta poate?

    De eram in locul vedetelor de la Te cunosc de undeva, dadeam Antenuta in judecata... Ca nu au creat conditii ideale de a filma emisiunea in o maxima siguranta.
  • Îicunoscdenicaieri Îicunoscdenicaieri
    Poza ce ilustreaza articolul este de noaptea mintii, o imagine perfecta a calitatii emisiunii!:))
    Temisan pe post de Gica Cluni,cu un sacou de chelner la Inter in anii 80, o Oprah Winfrey necolorata, o duduie in capot da' macrameu pe post de Sharon Stone si un gioni dep cu capu'ntre umeri ce pare ca face reclama/vinde inele si zorzoane pe faleza la Eforie!:)))
    O alta "lectie" data de PRul intact, despre cum poti transforma niste artisti decenti in caricaturi!
  • Mumuuu Mumuuu
    Vai, dar in ce ton cald prezinta domnul Obae aceasta stire. Ciudat. Daca s-ar fi intamplat in alta parte era o tragedie nationala si un focar de infectie neacceptat.

    Poate ar fi bine sa va intrebati, domnule Obae, si ce masuri au luat cei de la A1 pentru a proteja echipa? Si cat de legal au filmat ei productii noi desi masurile impuse nu le permiteau. Pentru ca stim cu totii ca acum doua-trei saptamani (asa cum a zis Marcel Pavel aseara la Gadea) nu aveau voie sa filmeze nicio emisiune. Sau poate legea era pentru toata lumea cu exceptia lor.

    Dar cum sa scriem ceva de rau despre Antenute? Nu trebuie sa papam si noi ceva de undeva?
  • Alina 1978 Alina 1978
    Nimeni nu mai crede. E ingrozitor ce s-a intamplat cu sotul Cristinei Balan care a fost sechestrat cu copiii de mana, de un politist care nu purta masca, pentru ca cei 2 copii mici au intrat intr-o zona inchisa. S-a mers prea departe.
  • Ion Ion
    Ce coincidenta! Imediat dupa ce au primit 3.2 milioane "cado" s-a si gasit covrig19 in trust. Arafat si Cercel vor veni sa se pozeze cu ei sa vada lumea ca si vedetele sufera si sa inteleaga tot poporul ca va ajunge mai devreme sau mai tarziu in carantina institutionalizata cu forta, chiar daca se va intampla peste 2-3 ani.
  • Ariel Ariel
    Propun o taiere cu inca 20% a salariilor angajatilor A1 pentru ca l-au imbolnavit pe Marcel iar cei care lucreaza la emisunea respectiva sa fie biciuiti in fata Spitalului de boli infectioase. Cat despre duamna aceea care se cheama Barabancea am sa spun atat: Dumnezeul ala in care pretinzi tu ca crezi nu doarme.
  • RzV RzV
    Cand te gandesti ca oamenii astia abia si-au reluat viata normala si au iesit si ei la treaba dupa atatea luni de pauza si Vulpita si toata gasca de la Acces Direct au umblat in continuu pe timpul pandemiei nu au mai patit nimic. Cat de nedreapta e viata cu unii
  • Mihai Mihai
    Lecturelul, nu ma intereseaza ce audienta are Pro TV, ma interesează audiențele de la alte posturi, audientele serialelor in primul rand
  • geo geo
    Marcel a mers, in ultimele zile, la câteva emisiuni tv, pentru a-şi promova noul său single, “Zâna mea frumoasă din poveşti”. Astfel, artistul a putut fi văzut de fani la Antena Stars sau la “Vorbeşte lumea” pe Pro TV. Sa intelegem ca si cei cu care a intrat in contact la aceste emisiuni intra la izolare ?
  • Lecturelul Lecturelul
    Ba Mihai care sare pe 7 cai , la ce te intereseaza audientele
    E clar ca Pro e lider si in day-time , si in prime-time , si pe toata ziua
  • Prelipcitul Prelipcitul
    Disperare mare pe Antenuta dupa audiente... Pierde teren in fata Pro in urmatoarele zile, saptamani, luni si nu stie ce sa faca.
    Se grabeste cu emisiunile. Poate sa le faca si la anul, nu e problema.
  • Mihai Mihai
    De ce nu țineți cont de noi, cititorii fideli si nu postați audientele?

Trimite un comentariu

sus