Skip to main content

În această seară. Televiziunea de scandal, subiect de documentar. Cum a dus lupta pentru audienţă la degradarea peisajului media?

 
În această seară. Televiziunea de scandal, subiect de documentar. Cum a dus lupta pentru audienţă la degradarea peisajului media?

Postul B1 TV aduce un documentar cu un subiect „de media”. Este vorba despre producţia „Era televziunii de scandal” (2018), care va fi pe post în această seară, de la ora 22:00.

Publicitate

Documentarul prezintă începuturile „epocii senzaţionalului” din televiziune şi modul în care lupta pentru audienţă a dus la degradarea peisajului media.

Fenomenul a pornit în Statele Unite şi s-a răspândit rapid. Subiectele şocante, senzaţionale au acaparat presa, iar media de calitate a început să piardă teren.

În cadrul acestui documentar apar cele mai cunoscute nume din presa de scandal a Statelor Unite, Jerry Springer, Geraldo, Maury Povich, Montel Williams sau Phil Donahue.

Inclusiv mass-media din România a fost afectată de acest fenomen, încă din anii 90, iar tabloidizarea s-a amplificat în ultima vreme.

Documentarul este şi în reluare: duminică, de la ora 16:00.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dar audientele cu *** audientelor cand le postati?
    P,S. - Mihai e de fapt doru. Milica e altcineva
  • Postacule , tu esti Mile mile R Putina Razvan Mario A Iuli sau ce alt nume mai folosesti...
    Mai iesi afara din casa si lasa audientele

Trimite un comentariu

sus