Skip to main content

Au fost oprite filmările pentru Acces Direct. Un nou caz de Covid-19 în echipă, la o săptămână după ce Vulpiţa şi Viorel s-au infectat

 
Au fost oprite filmările pentru Acces Direct. Un nou caz de Covid-19 în echipă, la o săptămână după ce Vulpiţa şi Viorel s-au infectat

Au fost oprite filmările pentru emisiunea Acces Direct. Postul Antena 1 anunţă suspendarea emisiunii Acces Direct, pe fondul unei noi infectări cu Covid-19.

Publicitate

„Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de Covid-19, în rândul echipei noastre”, arată un comunicat Antena 1.

Această situaţie vine la aproximativ o săptămână de când soţii Veronica şi Viorel Stegaru, vedetele show-ului în acest an, s-au infectat cu Coronavirus, după cum Paginademedia.ro a scris, AICI.

Cei doi au intrat în izolare, iar emisiunea a continuat. Chiar prezentatoarea Mirela Vaida a anunţat pe post că rezultatul testului său a fost negativ.

De altfel, Vaida anunţă că starea sa de sănătate este bună în acest moment:

„Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific şi sper să rămân aşa. Pentru siguranţa mea şi a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic. Vă mulţumim pentru înţelegere şi griji şi abia aştept să ne reîntoarcem în direct, zilnic. Sunt alături de colegii mei aflaţi deja în izolare şi mă rog să treacă repede şi bine peste această perioadă”, a spus gazda emisiunii.

Aceasta a continuat:

„S-a luat decizia ca de azi să stăm acasă cu toţii, o perioadă de timp, ţinând legătura cu DSP-ul şi respectând toate prevederile legale.”

Ce va fi pe post?

Pe post va fi tot Acces Direct: cele mai bune ediţii din acest an şi ediţiile filmate pentru vacanţa care ar fi urmat în august.

„Începând de azi şi până la finalul săptămânii, Antena 1 va redifuza cele mai bune ediţii ale acestui sezon, urmând ca de luni, 3 august, să intre pe post ediţiile speciale, fresh, înregistrate în avans de echipă pentru perioada vacanţei de vară”, menţionează reprezentanţii postului TV.


Ce nu a reuşit CNA a făcut COVID: a întrerupt serialul Vulpiţa. Povestea coronavirus la Acces Direct


Citeşte şi: CNA. Vulpiţa: Şase luni pe post şi trei amenzi. Astăzi a luat-o pe cea mai nouă. Cât? S-a discutat şi despre „ieşirea” Mirelei Vaida la adresa forului


Citeşte şi: Covid la Antene. Andrei Stefanescu – Antena Stars şi Te cunosc de undeva – a confirmat. Marcel Pavel a aflat din emisiunea lui Gâdea că e pozitiv


Citeşte şi: Covid la Antene. Andrei Stefanescu – Antena Stars şi Te cunosc de undeva – a confirmat. Marcel Pavel a aflat din emisiunea lui Gâdea că e pozitiv


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    Doamne fereste ăstia de la românia tv au devenit mai obsedati si hiene decat accesul.Doamne lăsați familia in pace,le convine faptul că stau pe capul lor aproape non stop?!
  • Vulpoi Vulpoi
    postacule mile , de ce o aperi si o lauzi pe vulpita? oare iti place de ea?
  • mile mile
    geo , de ce te uiti la ei
  • geo geo
    Credeati ca am scapat de Vulpita si pacostea de barba-su ? Era si un articol de genul ce nu a reusit CNAul a reusit Covidul. Din pacate avem "placerea" sa ii vedem, din nou, pe sticla, in emisiunile difuzate in reluare. Va mai aduceti aminte celebra replica din film: "Nu stiu, parca-i un blestem. Eu cred ca noi de astia nu mai scapam nici in mormant!"
  • Victorel Victorel
    Ce ma bucur. Prea se bucura Antena 1 pe site-ul lor si pe Facebook ca emisiunea are audiente colosale...
  • RzV RzV
    @gzf mersi de confirmare. Macar asa poate se vor mai lamuri unii cat se poate minti la acea emisiune.
  • DODO DODO
    traiasca covidul ca li se mai limpezesc si lor mintile ( poate ) si lor si alora de se uita la asa ceva Sa fie un complot de indobitocire a natiei ?
  • cristi cristi
    eu zic ca ar putea sa ramana pentru totdeauna in vacanta. prea multa mizerie.
  • jk jk
    OFFTOPIC:e oficial?
    https://www.fanatik.ro/televiziunea-fostului-mogul-pro-tv-adrian-sarbu-incepe-sa-emita-ce-vedete-fac-parte-din-proiect-si-cum-arata-grila-de-programe-exclusiv-19265835
  • gzf gzf
    @Rzv, da, ai dreptate. Am cautat sieu acum si da, prezentatoarea zice in multe editii ca emisiunea nu ia deloc vacanta, ba chiar se arata furioasa ca nu poate merge pe nicaieri pt. ca va lucra. Ce mincinosi! :)))
  • Iuli Iuli
    Sigur nu este un joc de culise din partea echipei Acces Direct ca să rămână în vacanță? Pentru că au fost obligați de Antena1 să vină în August la muncă, dar cu salariile de 80%
  • Mircel Mircel
    Vrajeli. Fara Vulpita si iubitul audienta a inceput sa scada foarte mult. Normal ca au pus pauza emisiunii.
  • Rzv Rzv
    Vazusem prin unele comentarii ca emisiunea nu va lua vacanta anul acesta. Acum aveau emisiunile pregatite pentru vacanta din august. Daca nu venea vacanta asta fortata probabil nu era anuntata acea vacanta normala si emisiunea continua pe post inregistrata iar urmaritorii credeau ca e in direct nu? Asta pentru a se observa cat de usor poti minti cu televizorul. Poate ii tine vacanta asta macar vreo 2 luni sa mai uite lumea de ei.
  • Grigore Grigore
    Vrajeala... Acum fara Vulpita si iubitelul, audienta scade foarte mult.
    Ce au zis "astia" de la Acces ? Mai bine punem pauza la emisiune, decat sa avem audienta mica.
  • Marian Marian
    In sfarsit o veste buna ,aceasta emisiune trebuia suspendata demult nu am putut dormi de lacrimile acestei doamne care propovaduieste degradarea umana , AMIN.

Trimite un comentariu

sus