Skip to main content

Ce nu a reuşit CNA a făcut COVID: a întrerupt serialul Vulpiţa. Povestea coronavirus la Acces Direct

 
Ce nu a reuşit CNA a făcut COVID: a întrerupt serialul Vulpiţa. Povestea coronavirus la Acces Direct

COVID LA ACCES DIRECT. După şase luni neîntrerupte, după amenzi şi somaţii de la CNA, după reacţii din partea unor telespectatori revoltaţi, după ce a fost numit "un spectacol al degradării umane", serialul cu Vulpiţa şi Viorel Stegaru a fost oprit de coronavirus.

Publicitate

Cei doi, vedetele emisiunii Acces Direct, au fost depistaţi pozitiv cu COVID.

Povestea a fost spusă pe larg de Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, show-ul care i-a consacrat pe cei doi.

"Astăzi, la ora 16.30, am primit confirmarea că cei doi sunt pozitivi. Aşa că decizia cea mai înţeleaptă a fost STOP. Toată lumea care a intrat în contact direct şi toată lumea din redacţie şi din platou merge acasă."

Vod da o altă emisiune, pe care o aveam pregătită pentru ediţia de weekend şi chemăm firme de specialitate care să facă o dezinfecţie."

Vaida a spus povestea chiar în primele minute ale Observatorului Antenei 1. O redăm mai jos.

Mirela Vaida şi povestea Vulpiţa şi Viorel infectaţi cu coronavirus:

  • Da, într-adevăr la ora 16.30, după ultima şedinţă de redacţie pe care noi am avut-o, eu eram deja îmbrăcată, machiată, urma doar să mă cablez şi să intru în pasa cu Observatorul orei 16.00, cu Mihaela Călin, colega noastră.

În acel moment au venit rezultatele, pentru că noi am fost precauţi şi bine am fost că am fost precauţi. Veronica s-a întors de acasă, de la Blăgeşti, după ce a stat câteva zile, a vrut şi ea să evadeze, nu ştiu ce a vrut să facă.

  • A plecat din Bucureşti, acolo unde era în fiecare zi invitata noastră, unde colegii noştri îi supravegheau, se ocupau de ei, le dădeau cele mai bune sfaturi. În general şi în particular la noi se respectă cu stricteţe regulile impuse în această pandemie. Iată că ei au trebuit doar să meargă acasă câteva zile. A venit luni, după care a spus că are ceva probleme cu bila – ea a mai acuzat în trecut probleme cu bila. Că are o indigestie şi nu se simte prea bine.
  • Febră nu avea. Noi aveam cadre medicale, avem şi o ambulanţă la redacţie, care în fiecare zi ne ia temperatura, ne pune să ne spălăm, să ne dezinfectăm, toată lumea poartă mască. Regulile sunt păstrate cu stricteţe în redacţia şi pe platoul Acces Direct.
  • Tocmai de aceea, când ea a acuzat aceste stări de rău, fără să aibă febră, noi ne-am gândit că ar fi cel mai bine să facem acest test pentru COVID-19. Dacă i l-am făcut ei, normal că I l-am făcut şi soţului ei.

Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, am lăsat-o acasă. Soţul ei nu a avut niciun simptom.

  • Astăzi, la ora 16.30, am primit confirmarea că cei doi sunt pozitivi. Aşa că decizia cea mai înţeleaptă a fost STOP. Toată lumea care a intrat în contact direct şi toată lumea din redacţie şi din platouu merge acasă. Vom da o altă emisiune, pe care o aveam pregătită pentru ediţia de weekend şi chemăm firme de specialitate care să facă o dezinfecţie.
  • DSP deja a intrat în legătură cu cei doi, i-au întrebat cu cine au intrat în legătură. Şi noi am întocmit o listă cu cei care merg în mod frecvent cu ei la filmare: de la cameramani, şoferi, la redactori şi colegi de-ai noştri. Toţi au fost sunaţi, vor fi testaţi.
  • Eu, deşi nu am intrat în contact direct cu ei – pentru că nu mă văd decât în emisiune cu ei, nu înainte, nu după, nu ne îmbrăţişăm, nu ne pupăm – am fost acum şi mi-am făcut testul. Testul rapid a ieşit negativ, acum aştept testul PCR. Sper ca până mâine să am un rezultat.

Dacă nu va fi pozitiv, voi reveni la muncă.

  • În afară de Veronica, care a avut doar acea stare de rău, nu şi alte simptome, soţul ei nu are niciun simptom, niciunul dintre noi ceilalţi nu avem simptome, dar paza bună trece primejdia rea.
  • Veronica şi Viorel Sunt două personaje. Le pot spune personaje, pentru că şase luni lumea i-a urmărit zi de zi.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ. Antena 1 anunţă cazuri de COVID la Acces Direct, show-ul cu Vulpiţa şi Viorel


Citeşte şi: CNA. Vulpiţa: Şase luni pe post şi trei amenzi. Astăzi a luat-o pe cea mai nouă. Cât? S-a discutat şi despre „ieşirea” Mirelei Vaida la adresa forului


Citeşte şi: Covid la Antene. Andrei Stefanescu – Antena Stars şi Te cunosc de undeva – a confirmat. Marcel Pavel a aflat din emisiunea lui Gâdea că e pozitiv


Citeşte şi: Covid la Antene. Andrei Stefanescu – Antena Stars şi Te cunosc de undeva – a confirmat. Marcel Pavel a aflat din emisiunea lui Gâdea că e pozitiv

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Craby Craby
    Foarte bine postacule antenist Andrei. Continua sa pupi in ... Antenuta. Ca merita.
  • DODO DODO
    traiasca covidul ! a mai salvat niste creiere asa cum a relaxat putin si mediul
  •  Andrei Andrei
    @Craby...mi-a dat Bill Gates licență Windows pentru toată viața și îmi dă cip gratis când o să apară versiunile alea mișto.De altfel,Voiculescu mi-a promis că îmi lasă moștenire trustul și fundația dacă scriu acel comentariu.Mirela Vaida a zis că îmi dă sfaturi de parenting iar Vulpița și Viorel îmi fac o piesă la viitorul lor studio "Fox Music Production". :))
  • Craby Craby
    Postacule Andrei, cu cat ai fost platit sa scrii acest comentariu?
  • Robertho Robertho
    bravo , asa transparenti rar de aceea ii sustinem nu pe sarlatani

    A aparut postacul mile? De audiente nu zici nimic? Dezastru pe Antenuta...
  • Marian Marian
    Va dau un pont...vad greseala asta in media peste tot: COVID19 este boala. Infectarea este cu virusul Sars Cov2 . Asa cum SIDA este boala...si infectarea este cu HIV. Nu te poti infecta cu o boala...boala e un ansamblu de simptomatologii. Suna ff amator cand auzi ca cineva s-a infectat cu COVID :) . Exista persoane infectat cu Sars COV2, dar nu dezvolta COVID19...si ii numim asimtomatici.
  • Costi Costi
    A aparut virusul acum cand toata lumea ia vacanță. In 2-3 săptămâni se intorc cu forte proaspete si 'vindecati'. Ce teatru ieftin pentru iq romanilor :)))
  • mile mile
    bravo , asa transparenti rar de aceea ii sustinem nu pe sarlatani
  •  Andrei Andrei
    Am văzut că se cere intervenția "postacilor anteniști" după cum îi numiți voi pă ăia care își permit să aibă alte opinii.Nu e de comparat cazul Esca cu acest caz.Am comentat mult pe marginea acelui subiect pentru că Esca era aia la cămășuță și sacou care avea deasupra capului "Dacă facem bine,ne facem bine" și promova,ce-i drept în intervalul 19-19:45,măsuri nerespectate de către ea.Tot la știrea despre ea,la o comparație cu Vulpița creată de acești dumnezei de pe paginademedia(cei din comentarii) am spus că nu am auzit pe cineva care vrea să fie Vulpița însă am auzit o grămădă de influencero-tâmpite pierdute pe la Jurnalism care se visează Esca.Aici e diferența.Vulpița nu a fost prezentată niciodată ca model pentru nimeni și orice comparație între cele 2 cazuri e cel puțin neinspirată.De altfel,ieșirea Andreei Esca a fost la fel de neinspirată spunând publicului cum și-a mirosit ea usturoiul și parfumurile.La Esca lumea se uita de sus și aștepata să le spună știrile.La Vulpița oamenii se uită și închid televizorul.Sau cel puțin așa credeam până să văd că are peste 200.000 de urmăritori pe Instagram.(locul ăla cu mult public comercial,da).Nu știu de ce a mers Vulpița și pentru acest public.Probabil că a fost "marfă" bună pentru Tik Tok și automat o sursă de divertisment care prinde la acest public.Cât despre "degradarea umană" despre care se tot vorbește datorită efectului de turmă...nu cred că acest subiect trebuie tratat ca un atac la integritatea națională.E divertisment.Faptul că cei 2 apar la tv nu înseamnă că cineva o să-și dorească să fie în situația lor sau că ei o să reprezinte "modele pentru tineri".Nu au fost prezentați așa și nu cred că au influențat pe cineva în acest sens."Istoric" vorbind,fiecare televiziune a avut Vulpițele ei.Să ne amintim de personajele iconice de pe vremea "Happy Hour/La Măruță" care se scuipau la Pro și se pălmuiau la Antenă între 17-19.Apoi Acces a dat-o pe cazuri sociale.A încercat și Măruță.N-a mers și a fost mutat,devenind această Teo masculină,neinteresantă și plictisitoare.Acces a continuat cu cazurile sociale.Unele neinspirat alese,altele ajutate de emisiune sau telespectatori.Și așa a funcționat emisiunea mulți ani pe formatul care azi se numește "Acces de Weekend".Aceste 2 personaje sunt trecătoare(poate au chiar trecut cu totul) care au făcut niște audiențe peste media emisiunii.De ce?Să ne explice cineva priceput în înțelegerea publicului.Enjoy life and stay calm ... The fox is not around the corner. :)
  • Budjud Budjud
    Un binemeritat sfarsit, ca altfel ne mai prostea *** de vaida cu cate ceva
  • Hercule Hercule
    Felicitari paginademedia. Chiar mi-a placut comparatia postata pe pagina voastra de Facebook:
    "După ce vedeta numărul 1 a Pro TV a făcut COVID, a venit și rândul vedetei nr. 1 de la Antena 1."

    Asa ne dam seama ce telespectatori au cele 2 televiziuni. Vedeta de la Pro TV e Esca; iar la Antenta 1 o avem pe "marea" Vulpita.
    Cam asta e diferenta intre televiziunea numarul 1 (Pro) si mereu locul 2 (Antena).
  • Craby Craby
    Unde sunt ma postacii? Pe stirile cu Esca are Covid apareau 100 de comentarii. Aici nimic.
  • jk jk
    Sunt putin curios daca se va lua vacanta in august, cum a luat de luni Capatos

Trimite un comentariu

sus