Skip to main content

AntenaPlay se inspiră de la Netflix. Platforma intră și pe zona de seriale, la șapte ani de la lansare

 
AntenaPlay se inspiră de la Netflix. Platforma intră și pe zona de seriale, la șapte ani de la lansare
Foto | Antena 1

Platforma de streaming Antena 1 împlinește astăzi șapte ani de la lansare. Cu această ocazie anunța intrarea și pe zona de seriale. 

Primele două titluri - Brassic şi 15 Days - vor fi date gratuit. Brassic este o comedie produsă în 2019, iar 15 Days este un serial despre mistere şi crime, produs tot în 2019. 

Publicitate

Cele două producții sunt deja disponibile pe platformă. 

Pe lângă cele două seriale, AntenaPlay conține și toate emisiunile difuzate pe canalele Intact (Antena 1, Antena 3, Happy Channel, Antena Stars sau ZU TV). 

AntenaPlay costă 19.99 lei, din luna februarie 2020.

Scumpirea de abonament se aplică, însă, abonaților noi. Cei care aveau până acum abonament la AntenaPlay vor plăti tot 10 lei, ca și până acum.

De asemenea, rămâne neschimbat și abonamentul prin SMS și Paypal. Costul său este de 3 euro plus TVA pe lună. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • *** de felix ( ce hilar ) nu stie de unde sa mai scoata bani deci acum sa vrei sa te uiti online la antena 1 3 etc nu se mai poate ce nesimtit penal si bine pentru a vedea emisiiuni in reluare am acceptat 10 lei pe luna dar daca il va face 20 de lei ma *** cu bolta pe tot trustul lui de ***
  • E evident ca nu isi doresc multi abonati. E absurd sa ceri 20 de lei cand compari cu alte platforme sau cu ce ofera. Pretul corect ar fi 5 lei si ar avea profit mai mare decat cu 20.
  • Antena International se pare ca nu mai e disponibil.Ar trebui gândit să se poate conecta mai multe dispozitive simnultan și să permită 18:9 chiar dacă s-ar tăia puțin din logo-uri și poate burtiere.

Trimite un comentariu