Skip to main content

AntenaPlay se inspiră de la Netflix. Platforma intră şi pe zona de seriale, la şapte ani de la lansare

 
Foto | Antena 1
Foto | Antena 1

Platforma de streaming Antena 1 împlineşte astăzi şapte ani de la lansare. Cu această ocazie anunţa intrarea şi pe zona de seriale.

Publicitate

Primele două titluri - Brassic şi 15 Days - vor fi date gratuit. Brassic este o comedie produsă în 2019, iar 15 Days este un serial despre mistere şi crime, produs tot în 2019.

Cele două producţii sunt deja disponibile pe platformă.

Pe lângă cele două seriale, AntenaPlay conţine şi toate emisiunile difuzate pe canalele Intact (Antena 1, Antena 3, Happy Channel, Antena Stars sau ZU TV).

AntenaPlay costă 19.99 lei, din luna februarie 2020.

Scumpirea de abonament se aplică, însă, abonaţilor noi. Cei care aveau până acum abonament la AntenaPlay vor plăti tot 10 lei, ca şi până acum.

De asemenea, rămâne neschimbat şi abonamentul prin SMS şi Paypal. Costul său este de 3 euro plus TVA pe lună.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • emyg emyg
    *** de felix ( ce hilar ) nu stie de unde sa mai scoata bani deci acum sa vrei sa te uiti online la antena 1 3 etc nu se mai poate ce nesimtit penal si bine pentru a vedea emisiiuni in reluare am acceptat 10 lei pe luna dar daca il va face 20 de lei ma *** cu bolta pe tot trustul lui de ***
  • ion ion
    E evident ca nu isi doresc multi abonati. E absurd sa ceri 20 de lei cand compari cu alte platforme sau cu ce ofera. Pretul corect ar fi 5 lei si ar avea profit mai mare decat cu 20.
  • Boro Boro
    Daca vor avea seriale si filme bune, o sa ma abonez. (via sms).
  • Lecturica Lecturica
    Ha ha ha , anul asta e 20 de lei? Baga-l la 10 lei daca vrei sa ma abonez
  •  Andrei Andrei
    Antena International se pare ca nu mai e disponibil.Ar trebui gândit să se poate conecta mai multe dispozitive simnultan și să permită 18:9 chiar dacă s-ar tăia puțin din logo-uri și poate burtiere.

Trimite un comentariu

sus