Skip to main content

Teo şi Măruţă, „lupta” de după-amiază. O analiză pe şase luni: Măruţă, vârfuri de aproape un milion de români

 
Teo şi Măruţă, „lupta” de după-amiază. O analiză pe şase luni: Măruţă, vârfuri de aproape un milion de români

AUDIENŢE. Românii şi emisiunile de după prânz: Teo Trandafir sau Cătălin Măruţă. Două emisiuni îşi dispută intervalul de după-amiază (15:00-17:00): Teo Show (Kanal D) şi La Măruţă (Pro TV). Care au fost rezultatele după şase luni şi 126 de ediţii din fiecare show? Cine a fost pe primul loc?

Publicitate

În urma cu două zile, Teo trecea peste Măruţă la nivel national şi în mediul urban.

În ultimele şase luni, însă, show-ul lui Măruţă de pe Pro TV este cel care domină intervalul. Diferenţa este mai mare în favoarea Pro TV pe publicul comercial. La nivel naţional şi la oraşe, situaţia este mult mai "strânsă".

Paginademedia.ro vă prezintă faţă în faţă rezultatele de audienţă pentru cele două show-uri, pe primele şase luni. Înainte de cifrele detaliate să notăm vârfurile:

- Pentru Măruţă, emisiunea cu cea mai mare audienţă a fost cea din 31 martie, în plină pandemie, când mai avea puţin şi ajungea la un milion de români pe post: 950.000 de telespectatori a fost media emisiunii de atunci.

- Pentru Teo, cea mai tare emisiune a fost pe 27 februarie, când la show-ul de pe Kanal D, pe care-l prezintă, s-au uitat 800.000 de români.

De notat că aproape patru luni din această perioadă de şase luni au fost marcate de pandemia de Coronavirus. Lumea a stat mai mult în casă, iar programele au fost adaptate la starea de urgenţă prin care a trecut România.

Emisiunile au avut foarte rar sau chiar deloc invitaţi, iar cele mai multe dialoguri au fost făcute la distanţă prin aplicaţii de tip Skype sau Zoom.

Şi acum datele:

NATIONAL. În primele şase luni ale lui 2020, Teo (la Kanal D) şi Cătălin Măruţă (la Pro TV) şi-au disputat tronsonul de după-amiază (15:00-17:00). Concluzia principală este că ambele show-uri au priză la public, iar de multe ori îşi împart primele locuri.

Per total, situaţia e în favoarea lui Măruţă, care ocupă primul loc la nivel naţional, cu o medie de 570.000 de privitori. Totuşi, Teo Show a ţinut aproape şi a adunat o medie de 560.0000 de telespectatori, în medie, în perioada ianuarie-iunie 2020.

Datele arată media pe toate cele 126 de difuzări ale fiecărei emisiuni.

URBAN. În mediul urban situaţia seamănă, dar diferenţa se măreşte. Avantajul este tot al lui Măruţă, care a adunat la televizor aproximativ 260.000 de urmăritori, în medie, raportat la situaţia din ultimele şase luni.

Teo Trandafir şi emisiunea sa de la Kanal D a înregistrat o audienţă cu 20.000 de privitori mai mică: 240.000.

COMERCIAL. Diferenţa cea mai mare dintre cele două emisiuni - La Măruţă şi Teo Show - este pe segmentul comercial. Tinerii s-au uitat în număr mai mare la show-ul lui Cătălin Măruţă de la Pro TV: 100.000 a fost media, în ultimele şase luni.

Teo Show a avut 40.000 de privitori mai puţin. Astfel, în perioada ianuarie-iunie 2020, a scos o medie de 60.000 de tineri.

Audienţa medie a emisiunilor Teo Show şi La Măruţă, în primele şase luni ale lui 2020 (ianuarie-iunie), la nivel NATIONAL

NATIONAL Persoane Rtg% Share
La Maruta 568.000 3,2 13,1
Teo Show 557.000 3,2 12,8

Audienţa medie a emisiunilor Teo Show şi La Măruţă, în primele şase luni ale lui 2020 (ianuarie-iunie), la nivel URBAN

NATIONAL Persoane Rtg% Share
La Maruta 260.000 2,7 11,5
Teo Show 238.000 2,5 10,5

Audienţa medie a emisiunilor Teo Show şi La Măruţă, în primele şase luni ale lui 2020 (ianuarie-iunie), la nivel COMERCIAL

NATIONAL Persoane Rtg% Share
La Maruta 99.000 2,3 16,2
Teo Show 61.000 1,5 10,1

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Scuze daca sunt late dar Teo este pentru mine (mai urmaresc din cand in cand si da,imi place mult de cei doi simpatici).
  • Gyűjtő Piroska Gyűjtő Piroska
    Votez cu emisiunea "La Măruță"!
    Super tare emisiunea,mega funny!
    La Măruță clar!
  • Flavia Flavia
    Am 15 ani și am început sa urmăresc “la Măruță” pentru ca ma uitam la “lecții de viața” și când se termina începea show-ul dar după mi-am dat seama ca este o emisiune foarte frumoasa și mereu are energii pozitive și cum vorbește cu toată lumea și nimeni nu poate tine secrete fata de el și cedează la emisiune și asta ma face sa rad de fiecare data. IUBESC “LA MĂRUȚĂ”!!❤️
  • VLX VLX
    Măruță se va regăsi in GRILA DE TOAMNA!!!
  • lekker neuken lekker neuken
    Pe Maruta a inceput sa il ia lumea la misto pe tik tok. Il vorbesc numai de rau ca este antipatic si ingamfat...
  • Mario Mario
    Va rog, puneti si audientele de la programele de dimineata.
  •  Andrei Andrei
    @Iuli.Simona Gherghe nu a semnat nimic cu Pro.A spus pe Instagram "colegii mei de la Digital de la Antenă"...(n.r.i s-a furat contul de Facebook).Nu cred că a semnat cu nimeni în 2 zile.
  • R R
    "Iuli" ai mai spus pe surse acu ceva saptamâni ca Berecleanu a semnat cu Kanal D pestru stirile de la 19 , lasa aberațiile
  • An An
    De ce ar renunta la Maruta care performeaza pe intervalul sau si ar lasa intervalul cadou pentru Teo?! Emisiunea lui Cabral a devenit foarte plictisitoare, cine o mai urmareste oare? Simona Gherghe a depasit cititea prompterului?!... Cine poate uita cand o cauta in urechi daca e curata pe fiica Andei Calugareanu?! Poate pe Madalin Ionescu sau pe Adrian Artene ar trebui sa aduca, dar pe Simona...
  • Dragos Dragos
    @Iuli, până când nu apare ceva oficial de la ProTV, în legătură cu grila din toamnă și Simona Gherghe, nu mai arunca pe piața știri false.
  • jk jk
    Bun,confruntarea teo-maruta am vazut,dar ce fac celălalte. De exemplu a1,cu reluari/seriale/mireasa+obs16?
    Sau prima cu stiri+telenovele italiene
  • jk jk
    Iuli,aici e o mica fractură de logică sau sa fie de la mine
    Vineri si emisiunea noua si filmele
    Păi sâmbătă -duminica?
  • Marian Marian
    Iuli ,parerea mea este ca Imperiul Leilor nu cred ca se mai face sau sa se dea la televizor deoarece la criza economica nu mai investeste nimeni ,iar in programul tau lipseste sambata si duminica , si apoi grila ce a-i dat-o este slaba cred ca pro mai pregateste ceva , mai sunt si meciurile Romaniei , daca nu se intampla ceva ,nu cred ca Maruta va disparea usor .
  • Iuli Iuli
    Surse: Simona Gherghe a semnat cu ProTV pentru o emisiune de divertisment pe tronsonul 17.00-19.00

    Modificările la ProTV din toamnă:
    6.00 StirileProTV
    10.00 Vorbește Lumea
    13.00 StirileProTV
    14.00 Lecții de viață
    15.00 Ce spun românii
    16.00 StirileProTV
    17.00 noua emisiune
    19.00 StirileProTV cu Andreea Esca

    PrimeTime
    Luni — Vlad
    Marți — Las Fierbinți + Profu’
    Miercuri — Visuri la cheie
    Joi — Las Fierbinți + Imperiul Leilor
    Vineri — Masked Singer
    Vineri — Filme “noi”
  • Gabi Gabi
    Eu când mă uit, mă uit la fiecare în mod egal, în funcție de invitați.

Trimite un comentariu

sus