Skip to main content

Emisiuni noi la postul E! Un show cu Brad Pitt, Will Smith, Lady Gaga și Keanu Reeves

 
Emisiuni noi la postul E! Un show cu Brad Pitt, Will Smith, Lady Gaga și Keanu Reeves
Foto | Pexels

Postul E! Entertainment pregătește producții noi. În total sunt cinci proiecte: trei care vor debuta în august și la începutul lui septembrie și două aflate în producție. 

Publicitate

Este vorba despre: 

  • Celebrity Game Face, cu premiera pe 7 august, de la 23:00. Programul prezentat de Kevin Hart și soția sa, Eniko. Familia Hart conduce echipele invitate printr-o serie de provocări amuzante.
  • Celebrity Call Center, produsă de Nick Cannon, care are premiera pe 14 august. Acest call center oferă oamenilor obișnuiți șansa de a primi sfaturi de la vedetele lor preferate. Subiectele includ discuții despre familie, prieteni, relații, serviciu și altele.
  • 10 Things You Don’t Know ce va fi lansat pe 11 septembrie. Fiecare episod de 30 de minute va prezenta o vedetă și va expune 10 informații unice, uimitoare și surprinzătoare, pe care publicul nu le știa despre aceasta.

Câteva nume: Brad Pitt, Jennifer Lopez și Tiffany Haddish, Will Smith, Lady Gaga sau Keanu Reeves. 

Celelalte formate aflate în producție sunt: Glamsquad Showdown cu Nene Leakes și Brad Goreski și The Seven Year Stitch găzduită de Terry și Heather Dubrow.

  • Glamsquad Showdown este o competiție de frumusețe, care va aduce în competiția săptămânală două echipe de hair stylists, makeup artists și consultanți vestimentari.
  • The Seven Year Stitch urmărește cupluri care se apropie de a șaptea aniversare și au la dispoziție șapte săptămâni pentru a-și îmbunătății relația.

O altă producție pregătită pentru toamnă, dar pentru care nu a fost anunțată o dată, este Dr. 90210. Subiectul central al show-ului este chirurgia plastică. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu