Skip to main content

Fără Facebook şi Instagram. Grupul E.ON îşi suspendă publicitatea şi postările pe reţelele lui Zuckerberg

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

Pas la publicitatea pe Facebook şi Instagram. Grupul german E.ON că suspendă publicitatea şi postările pe cele două reţele sociale, scrie News.ro.

Publicitate

Măsura vine „împotriva instigării la ură, discriminării şi intoleranţei”, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Concret, E.ON va întrerupe toate anunţurile, postările şi activităţile pe Facebook şi Instagram „până la o notificare ulterioară”.

„La E.ON, acţionăm în conformitate cu valorile esenţiale, cum ar fi respectul, diversitatea şi toleranţa. Ne opunem expres şi hotărât rasismului, instigării la ură şi discriminării. De asemenea, aşteptăm această atitudine clară din partea partenerilor noştri.

În acest context, considerăm că este responsabilitatea noastră să revizuim angajamentul şi rolul nostru pe Facebook şi Instagram”, notează reprezentanţii companiei.

Reamintim că foarte multe companii şi branduri globale au anunţat, în ultima vreme, măsuri asemănătoare în contextul protestelor anti-rasism. Brandul de cosmetice L'Oreal a decis să renunţe la cuvintele „albire” şi „luminos” din produsele sale. De asemenea, Coca-Cola a anunţat că-şi suspendă publicitatea în social media timp de cel puţin 30 de zile.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alumata Alumata
    *** Ma bucur ca nu le dau bani si am sa incerc sa conving cat mai multi oameni sa renunte la companie ***
  • Catalin Catalin
    S-au trezit sa vorbeasca cei de la eon despre respect, cand ei te fura pe fata. Nu stiu daca mai tineti minte acum cativa ani, directorul companiei respective a fost invitat sa explice toate datele de pe o factura, si a iesit un fiasco. Plus ca te jecmanesc cat pot ...

Trimite un comentariu

sus