Skip to main content

Fără Facebook și Instagram. Grupul E.ON își suspendă publicitatea și postările pe rețelele lui Zuckerberg

 
Fără Facebook și Instagram. Grupul E.ON își suspendă publicitatea și postările pe rețelele lui Zuckerberg
Foto | Pexels

Pas la publicitatea pe Facebook și Instagram. Grupul german E.ON că suspendă publicitatea și postările pe cele două rețele sociale, scrie News.ro.

Măsura vine „împotriva instigării la ură, discriminării şi intoleranţei”, potrivit unui comunicat de presă al companiei. 

Publicitate

Concret, E.ON va întrerupe toate anunţurile, postările şi activităţile pe Facebook şi Instagram „până la o notificare ulterioară”.

„La E.ON, acţionăm în conformitate cu valorile esenţiale, cum ar fi respectul, diversitatea şi toleranţa. Ne opunem expres şi hotărât rasismului, instigării la ură şi discriminării. De asemenea, aşteptăm această atitudine clară din partea partenerilor noştri.

În acest context, considerăm că este responsabilitatea noastră să revizuim angajamentul şi rolul nostru pe Facebook şi Instagram”, notează reprezentanții companiei. 

Reamintim că foarte multe companii și branduri globale au anunțat, în ultima vreme, măsuri asemănătoare în contextul protestelor anti-rasism. Brandul de cosmetice L'Oreal a decis să renunțe la cuvintele „albire” și „luminos” din produsele sale. De asemenea, Coca-Cola a anunțat că-și suspendă publicitatea în social media timp de cel puțin 30 de zile. 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • S-au trezit sa vorbeasca cei de la eon despre respect, cand ei te fura pe fata. Nu stiu daca mai tineti minte acum cativa ani, directorul companiei respective a fost invitat sa explice toate datele de pe o factura, si a iesit un fiasco. Plus ca te jecmanesc cat pot ...

Trimite un comentariu