Skip to main content

Fabryo- companie a grupului AkzoNobel- cu branduri ca savana, APLA si Sadolin

 
Fabryo- companie a grupului AkzoNobel- cu branduri ca savana, APLA si Sadolin

Fabryo Corporation face parte din grupul AkzoNobel începând cu octombrie 2018. Fabryo este lider pe piaţa de vopsele şi acoperiri decorative din România.

AkzoNobel este lider mondial în vopsele decorative. Echipa AkzoNobel este pasionată de vopsele.

“Suntem mândri că avem experienţa şi expertiza în arta de a face vopsele şi acoperiri decorative, stabilind standardul de culoare şi protecţie încă din anul 1792.

Portofoliul nostru de branduri de clasă mondială – incluzând Dulux, Sadolin, International, Sikkens şi Interpon – este apreciat cu încredere de clienţii de pe întreg mapamondul. Avem sediul în Olanda şi operăm în peste 150 de ţări cu peste 34.500 de oameni talentaţi pasionaţi să ofere produse şi servicii de înaltă calitate pe măsura aşteptărilor clienţilor noştri”.

În România, AkzoNobel este prezent pe categoriile de vopsea lavabilă, lac, email şi sisteme de termo şi hidroizolare cu brandurile savana, Sadolin, APLA, Dulux, Hammerite, INNENWEISS şi ROST.

savana, marca lider în inovaţie şi culoare, spune povestea celei mai de succes mărci din piaţa de produse decorative din România, fiind şi marca preferată a consumatorilor români, prin unicitatea design-ului ambalajelor şi a campaniilor de comunicare iubite şi aşteptate în fiecare an.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus