Skip to main content

Fabryo- companie a grupului AkzoNobel- cu branduri ca savana, APLA si Sadolin

 
Fabryo- companie a grupului AkzoNobel- cu branduri ca savana, APLA si Sadolin

Fabryo Corporation face parte din grupul AkzoNobel începând cu octombrie 2018. Fabryo este lider pe piața de vopsele și acoperiri decorative din România.

AkzoNobel este lider mondial în vopsele decorative. Echipa AkzoNobel este pasionată de vopsele.

Publicitate

“Suntem mândri că avem experiența și expertiza în arta de a face vopsele și acoperiri decorative, stabilind standardul de culoare și protecție încă din anul 1792.

Portofoliul nostru de branduri de clasă mondială – incluzând Dulux, Sadolin, International, Sikkens și Interpon – este apreciat cu încredere de clienții de pe întreg mapamondul. Avem sediul în Olanda și operăm în peste 150 de țări cu peste 34.500 de oameni talentați pasionați să ofere produse și servicii de înaltă calitate pe măsura așteptărilor clienților noștri”.

În România, AkzoNobel este prezent pe categoriile de vopsea lavabilă, lac, email și sisteme de termo și hidroizolare cu brandurile savana, Sadolin, APLA, Dulux, Hammerite, INNENWEISS și ROST.

savana, marca lider în inovație și culoare, spune povestea celei mai de succes mărci din piața de produse decorative din România, fiind și marca preferată a consumatorilor români, prin unicitatea design-ului ambalajelor și a campaniilor de comunicare iubite și așteptate în fiecare an. 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu