Skip to main content

Horia Vîrlan se întoarce la Prima TV, după un an de pauză

 
Horia Vîrlan se întoarce la Prima TV, după un an de pauză

Horia Vîrlan, bucătar și realizator de show-uri culinare, revine la Prima TV. Mutarea se produce după un an de pauză, în care Vîrlan nu a mai avut emisiuni la postul TV. 

Va realiza o nouă producție, o emisiune concurs. Vîrlan pleacă „în turneu” prin țară, unde va căuta români care știu să gătească rețete tradiționale, după cum anunță reprezentanții postului.

Publicitate

Înscrierile la casting au început deja. 

Din grila de toamnă a anului trecut, Horia Vîrlan nu a mai avut emisiune pe Prima TV. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro de la acea vreme, motivele despărțirii țineau de situația financiară a postului TV. 

Între timp, situația postului Prima TV s-a schimbat. Telenovela vânzării postului se apropie de final. Contractul de vânzare a televiziunii a fost parafat, iar compania cu care Prima TV a agreat preluarea este aceeași cu care a fost la un pas să semneze și anul trecut: Clever Media, deținută de Adrian Tomșa.

Citește și: Telenovela Prima TV. Contractul de vânzare a televiziunii a fost (în sfârșit) parafat. Cine e cumpărătorul?

De-a lungul timpului, bucătarul s-a ocupat de emisiuni precum s-a ocupat de emisiuni precum Cireașa de pe tort, Mama mea gătește mai bine și În bucătărie cu Horia Vârlan

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Este o intoarcere benefica pentru Prima, era singurul om care probabil aducea audienta peste media postului. Se pare ca nicio televiziuni nu la dorit in tot acest timp pe Horia si pentru schimbarea la fata a Primei inceputul suna promitator.

Trimite un comentariu