Skip to main content

Gândul.ro și-a luat editorialist de la Radio ZU și Antena Stars. Mihai Morar semnează pe site

 
Gândul.ro și-a luat editorialist de la Radio ZU și Antena Stars. Mihai Morar semnează pe site

Gândul.ro și-a adus editorialist din radio. Mihai Morar este, de astăzi, parte din echipa publicației Gândul.ro pe zona de opinii, după cum a anunțat acesta pe Facebook. 

Morar, care este matinal Radio ZU și prezentator Antena Stars, va publica un editorial pe săptămână pe site-ul lui Radu Budeanu. 

Publicitate

Despre colaborarea cu Gândul, acesta spune: 

„Mă alătur ca editorialist echipei Gandul, unul dintre puținele titluri quality din presa românească. Săptămânal, îmi voi scrie gândurile și simțurile într-un articol pe care îl veți găsi pe gândul.ro”, spune omul de radio. 

În primul său text vorbește despre „normalitate” și se intitulează: „Sunt normal și nu mi-e rușine cu asta!”

Căteva idei din text: 

- Înțeleg că nu mai e normal să fii normal. Iar dacă faci parte din majoritate, orice fel de majoritate, nu numai că nu contează, dar, înainte de a deschide gura, trebuie să începi cu o scuză.

- Trăim era minorităților gălăgioase și a majorităților tăcute.

- Cei mai mulți dintre noi suntem revoltați când dreptatea se face cu genunchiul autorității pe jugulara celui de altă culoare, dar suntem oripilați și de crezul unora că dreptatea rasială înseamnă indivizi albi spălându-le picioarele negrilor și sărutându-le bocancii.

- Dacă ești etichetat “normal”, nu înseamnă că ești prizonier în zona de confort, “vechi”, neadaptabil, conservator. La fel cum, omul nou, “la modă”, “pe val” nu reprezintă nicio garanție a evoluției speciei, progresismul nu coincide cu progresul și nici corectitudinea politică nu are vreo legătură cu dreptatea.

Reamintim că Gândul.ro este deținut de Radu Budeanu. Fondatorul Ciao! și al Cancan a cumpărat, în octombrie 2019, mărcile Gândul, Descoperă, CSID, Apropo TV și Go4IT, de la Adrian Sârbu, proprietarul Mediafax Group. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Voi vă dați seama că ăsta spune că Gândul e publicație quality ! La fel de originale sunt și poantele lui de la radio furate de peste tot.

Trimite un comentariu