Skip to main content

Esca, Robert Katai, Dragoș Stanca sau Claudiu Pândaru, speakeri la o conferință despre podcasturi. Podfest: mâine, prima ediție

 
Esca, Robert Katai, Dragoș Stanca sau Claudiu Pândaru, speakeri la o conferință despre podcasturi. Podfest: mâine, prima ediție

Andreea Esca, Robert Katai, Claudiu Pândaru, Dragoș Stanca sau Alex Ciucă - Hoinaru se numără printre invitații primei conferințe despre podcasturi din România.

Evenimentul se intitulează Podfest, se va ține online și este organizat de Cristian Manafu (Evensys). Concret, va fi mâine, 8 iulie, de la ora 10:00. 

Programul se întinde pe parcursul întregii zile, cu speakeri din media românească. Pe lângă numele deja amintite, mai participă și Marian Hurducaș, Nicoleta Deliu (BCR), Monica Jitariuc (MSL The Practice) sau Vlad Craioveanu. (Vezi aici toată lista)

Publicitate

Printre subiectele dezbătute mâine se numără:

 • Podcast Creation – Cum creezi un podcast si de ce tii cont cand esti la inceput
 • Podcast Production – Ce dotari tehnice trebuie sa ai in vedere cand produci podcast-ul
 • Podcast Marketing – Ce optiuni de marketing ofera podcast-urile brand-urilor si agentiilor
 • Podcast Monetization – Cum poti castiga bani din podcasting si colabora cu brandurile
 • Podcast Promotion – Ce posibilitati ai la indemana pentru a-ti promova eficient podcast-ul
 • Podcast Distribution – Care sunt cele mai bune canale de distributie pentru podcast-ul tau

Înscrierile se fac tot online, pe site-ul Podfest

De ce un eveniment despre podcasturi? Răspunsul, de la organizatori:

„Podcast-urile reprezinta astazi una dintre cele mai apreciate forme de continut de catre o audienta din ce in ce mai numeroasa. Se estimeaza ca, la inceput acestui an, erau active intre 850.000 si un milion de podcasturi la nivel mondial. In Romania, sunt prezente cateva sute in acest moment, insa interesul atat al creatorilor de continut, cat si al brandurilor este din ce in ce mai mare”, spun aceștia. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Adica avem niste agentie de media, ceva sefi de bugete media din banci, niste bloggeri din antichitate (e ca si acum ne intoarcem la tele 7 abc) si alte supe rerere-incalzite, peste toate o vedeta media (singura ancora a evenimentului, banuiesc ca ea chiar ia bani ca ridica atentia asupra acestei salate) care nu se sfiesc sa invete pe altii despre prezent si mai ales despre viitor :) mai bine spunea hai sa o vedeto pe esca si asociatii :)))
 • da, alta mina de specialisti care habar n-au ce e aia un podcast sau radio ajung speakeri la conferinte despre podcasturi. mai lasati baieti si pe altii sau ne pricepem tot noi la tot? la prima inaltare a podcastului erau jurnalisti, la al doi-lea sunt specialisti...
  tot cu "specialistii" astia vom avea exact ce avem si pina acum. succesuri.
 • Nu sta nimeni sa asculte podcast-uri in Romania, sa fim seriosi. Lumea e fiarta pe Instagram si TikTok (tinerii, 15-35), Facebook (35-60) si Youtube. Twitter, practic, nu exista. Iar daca stai sa te gandesti bine, Selly si Codin Maticiuc bat la opinii (chiar bune!) pe toti deontologii la un loc.

Trimite un comentariu