Skip to main content

Poliţia: anchetă în cazul petrecerii la care au participat Andreea Esca şi zeci de influenceri

 
Poliţia: anchetă în cazul petrecerii la care au participat Andreea Esca şi zeci de influenceri

Reacţie a autorităţilor în cazul petrecerii de inaugurare a unui hotele de pe Litoral, la care au participat Andreea Esca, Delia şi zeci de influenceri.

Publicitate

Poliţia Română a cerut IPJ Constanţa să facă verificări după apariţia imaginilor de la petrecerea privată de la inaugurarea unui hotel din staţiunea Olimp, unde nu ar fi fost respectate regulile de distanţare fizică şi mulţi dintre participanţi nu au purtat mască de protecţie, după cum a declarat pentru emisiunea Adriana Nedelea LA FIX, de la Libertatea, Ramona Dabija, purtătorul de cuvânt al IGPR.

Din articolul Libertatea:

  • Petrecerea a avut loc în urmă cu aproape trei săptămâni, la inaugurarea complexului de patru stele Novum by the Sea, în staţiunea Olimp. La eveniment, mediatizat atunci de Pro TV, au participat zeci de persoane, printre care şi Andreea Esca, alături de artişti şi influenceri.
  • Reprezentanţii IPJ au declarat, pentru Libertatea, că luni 13 iulie, ”poliţişti din cadrul IPJ Constanţa s-au autosesizat în urma imaginilor din spaţiul public şi au luat legătura cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor şi luarea unor măsuri, dacă se impune”.

Citeşte şi: Organizaţiile de media: Pro TV a încercat să intimideze presa


Citeşte şi: Pro TV, într-un mesaj public: „Câţiva angajaţi au fost confirmaţi, din păcate, ca fiind infectaţi cu COVID-19”


Citeşte şi: Pro TV notifică: nu scrieţi despre Pro TV sau despre angajaţi în legătură cu presupusa existenţă a unor cazuri de COVID în postul TV


Citeşte şi: LIBERTATEA: Andreea Esca, Delia şi mai multe influenceriţe la un eveniment fără reguli sanitare

Articolul integral, pe Libertatea

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • influenceru lu peshte influenceru lu peshte
    Daca nu s-ar fi laudat cu poze de la petrecere nimeni n-ar fi stiut nimic. Dar cand esti prost iti pui si poze pe internet ca sa te recunoasca lumea mai usor.
  • ion ion
    @RzV: Asa merge treaba, smecherii, in frunte cu politicienii, fac ce vor fara nicio regula, zilnic apar infectari in azile de batrani, spitale sau alte institutii controlate de stat si Arafat ne cearta ca n-am fost cuminti si urmeaza sa fim pedepsiti. Daca n-am plecat... ce bine ar fi fost.
  • Mirsea Mirsea
    Ia zi antenistule Mihai. Nu iti dau voie sefii tai sa zici ceva de Covd la Antenuta?
  • geo geo
    Lipsa Andreei Esca de pe ”sticlă” aseară, în contextul scandalului Covid 19, este mai mai mult de suspectă. PR-ul Pro Tv ce zice, este în ”vacanță” cu familia ?
  • RzV RzV
    Problema este ca astfel de petreceri au loc mai peste tot prin tara organizate de oamenii cu bani ai locului, apoi se anunta au au fost imbolnaviri, numarul de cazuri tot creste si la urma se decide ca toata populatia sa aiba restrictii. Asta va fi cel mai grav, ca nu se iau masuri doar pentru ei si se iau pentru toti la un loc si mai mult o sa suferim noi ca ei. Ar trebui impuse masuri doar pentru ei, sa nu mai suferim pentru distractia lor si prostimea ce o viata normala in tot acest timp.
  • Mihai Mihai
    Ia sa vedem ce zic postacii PRO TV. Normal, vor gasi scuze si vor da in posturile concurente, ca mai bine se ascunde totul sub pres.
  • didi didi
    pun pariu ca nimeni nu va pati nimic si noi toti o sa le platim *** astora spitalizarea, desi in mod normal ar trebui amendati toti si pusi sa isi plateasca medicamentele si patul de spital. sper sa citesc curand necroloagele cat mai multor *** care au fost la respectiva petrecere.
  • Ion Delavrancea Ion Delavrancea
    Stai sa vezi ce dau influencerii la toti influentatii covid. Dar le-a iesit banu? Le-a iesit, ca de aia s-au dus la petrecere. Asa au fost tiata viata, egoisti.
  • DODO DODO
    pai a aparut deja in evz deznodamintul ,, anchetei ,, : smecherii nu platesc nimic Ei sint mai egali in fata legii decit noi Doar dzeu face dreptate si a facut ( dar nu cu toti cei deacolo )

Trimite un comentariu

sus