Skip to main content

Poliția: anchetă în cazul petrecerii la care au participat Andreea Esca și zeci de influenceri

 
Poliția: anchetă în cazul petrecerii la care au participat Andreea Esca și zeci de influenceri

Reacție a autorităților în cazul petrecerii de inaugurare a unui hotele de pe Litoral, la care au participat Andreea Esca, Delia și zeci de influenceri.

Publicitate

Poliția Română a cerut IPJ Constanța să facă verificări după apariția imaginilor de la petrecerea privată de la inaugurarea unui hotel din stațiunea Olimp, unde nu ar fi fost respectate regulile de distanțare fizică și mulți dintre participanți nu au purtat mască de protecție, după cum a declarat pentru emisiunea Adriana Nedelea LA FIX, de la Libertatea, Ramona Dabija, purtătorul de cuvânt al IGPR.

Din articolul Libertatea:

  • Petrecerea a avut loc în urmă cu aproape trei săptămâni, la inaugurarea complexului de patru stele Novum by the Sea, în stațiunea Olimp. La eveniment, mediatizat atunci de Pro TV, au participat zeci de persoane, printre care și Andreea Esca, alături de artiști și influenceri.
  • Reprezentanții IPJ au declarat, pentru Libertatea, că luni 13 iulie, ”polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă se impune”.

Citește și: Organizațiile de media: Pro TV a încercat să intimideze presa


Citește și: Pro TV, într-un mesaj public: „Câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19”


Citește și: Pro TV notifică: nu scrieți despre Pro TV sau despre angajați în legătură cu presupusa existență a unor cazuri de COVID în postul TV


Citește și: LIBERTATEA: Andreea Esca, Delia și mai multe influencerițe la un eveniment fără reguli sanitare

Articolul integral, pe Libertatea

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • @RzV: Asa merge treaba, smecherii, in frunte cu politicienii, fac ce vor fara nicio regula, zilnic apar infectari in azile de batrani, spitale sau alte institutii controlate de stat si Arafat ne cearta ca n-am fost cuminti si urmeaza sa fim pedepsiti. Daca n-am plecat... ce bine ar fi fost.
  • Lipsa Andreei Esca de pe ”sticlă” aseară, în contextul scandalului Covid 19, este mai mai mult de suspectă. PR-ul Pro Tv ce zice, este în ”vacanță” cu familia ?
  • Problema este ca astfel de petreceri au loc mai peste tot prin tara organizate de oamenii cu bani ai locului, apoi se anunta au au fost imbolnaviri, numarul de cazuri tot creste si la urma se decide ca toata populatia sa aiba restrictii. Asta va fi cel mai grav, ca nu se iau masuri doar pentru ei si se iau pentru toti la un loc si mai mult o sa suferim noi ca ei. Ar trebui impuse masuri doar pentru ei, sa nu mai suferim pentru distractia lor si prostimea ce o viata normala in tot acest timp.
  • Ia sa vedem ce zic postacii PRO TV. Normal, vor gasi scuze si vor da in posturile concurente, ca mai bine se ascunde totul sub pres.
  • pun pariu ca nimeni nu va pati nimic si noi toti o sa le platim *** astora spitalizarea, desi in mod normal ar trebui amendati toti si pusi sa isi plateasca medicamentele si patul de spital. sper sa citesc curand necroloagele cat mai multor *** care au fost la respectiva petrecere.
  • Stai sa vezi ce dau influencerii la toti influentatii covid. Dar le-a iesit banu? Le-a iesit, ca de aia s-au dus la petrecere. Asa au fost tiata viata, egoisti.
  • pai a aparut deja in evz deznodamintul ,, anchetei ,, : smecherii nu platesc nimic Ei sint mai egali in fata legii decit noi Doar dzeu face dreptate si a facut ( dar nu cu toti cei deacolo )

Trimite un comentariu