Skip to main content

Pro TV notifică: nu scrieţi despre Pro TV sau despre angajaţi în legătură cu presupusa existenţă a unor cazuri de COVID în postul TV

 
Pro TV - Foto: Paginademedia.ro
Pro TV - Foto: Paginademedia.ro

Notificare trimisă de Pro TV către Paginademedia.ro dar şi, din informaţiile Paginademedia.ro, şi către alte instituţii. Ce spune Pro TV, în notificare:

Publicitate

Pe scurt, nu scrieţi şi nu menţionaţi Pro TV sau numele unor angajaţi Pro TV în legătură cu presupusa existenţă a unor cazuri pozitive de COVID-19 în rândul salariaţilor şi colaboratorilor instituţiei.

Pe larg:

"Sa va abtineti de la divulgarea, comunicarea publica si/sau reproducerea, indiferent de forma, format si/sau mediu (in materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe retelele de socializare, in programele serviciilor media audiovizuale, in publicatiile scrise sau online sau in oricare alte mijloace de comunicare detinute, administrate sau controlate cu orice titlu si in orice mod de dumneavoastra) a marcii, insemnelor si/sau denumirii subscrisei si/sau a imaginii, numelui si/sau starii de sanatate a salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, in legatura cu presupusa existenta a unor cazuri pozitive de COVID-19 in randul salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora."

Notificarea vine "în avans", în contextul în care cel puţin Paginademedia.ro nu a difuzat informaţii de tipul celor menţionate în document.

"În cazul in care nu va veti conforma prezentei notificari vom lua toate masurile necesare si vom sesiza autoritatile competente in vederea atragerii raspunderii Dvs., cu consecinta obligarii Dvs. la acoperirea integrala a oricarui prejudiciu", scrie Pro TV în notificare.

Pro TV punctează, în document, pe ce se bazează în notificare. Printre altele:

  • Se interzice prelucrarea de date cu caracter personal care dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice sau apartenenta la sindicate si prelucrarea de date genetice, de date biometrice pentru identificarea unica a unei persoane fizice, de date privind sanatatea sau de date privind viata sexuala sau orientarea sexuala ale unei persoane fizice.” (Regulament 679/2016, legat de datele cu caracter personal).
  • „Furnizorii de servicii media audiovizuale au obligatia sa respecte drepturile si libertatile fundamentale ale omului, viata privata, onoarea si reputatia, precum si dreptul la propria imagine.” (legislaţia audiovizuală).

Paginademedia.ro a trimis două întrebări către Pro TV:

1. Care este motivul pentru a fost emisă această notificare?

2. Există în acest moment vreun caz de COVID 19 sau vreo suspiciune în rândul angajaţilor instituţiei?

Până la ora publicării articolului, Pro TV nu a răspuns întrebărilor.

Citeşte aici textul Notificării trimise de Pro TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vatasescu Lenuta Vatasescu Lenuta
    Ce este www.paginamedia.ro
  • botoghina botoghina
    e fix ca *** alea de la digi care dau stiri despre faptul ca "angajatorii romani isi hatuiesc angajatii si nimeni nu ia masuri" dar in schimb isi ameninta proprii angajati si ii hatuiesc. ipocrizia la cote maxim de alarmante
  • Mario Mario
    Ce tupeu *** pe acest post tv!
  • Hornet Iuliean Hornet Iuliean
    ROMANIA PLANGE SI VREA DE LA TINE UN PIC DE MANDRIE;
    VOTUL TAU O POATE SALVA - ZIC EU IULIEAN HORNET
    In 2020 votam la locale si la parlamentare candidati independenti, apolitici.
    Avem destul timp sa-i convingem pe Profesionistii de langa noi, pe cei cu CARTE,
    CURAJOSI, DREPTI, CINSTITI, GOSPODARI si PATRIOTI, sa se inscrie ca independenti pe listele de:
    Consilieri, Primari, Deputati si Senatori.
    "Dreptul de a alege si a fi ales"
    Cu o simpla adiere populara si solitara îi doboram. Pe toti.
    Toate functiile administrative vor fi ocupate prin concurs, inclusiv cea de Premier.
    *** si aveti incredere in voi.
  • Bună ziua! Mă numesc... Bună ziua! Mă numesc...
    ...Andreea E. şi sunt jurnalistă. Vă rog mult să vă stăpâniţi râsul, faptul că eu doar stau în popou şi citesc de pe un prompter nu înseamnă că nu sunt jurnalistă!

    Vreau să dezmint pe această cale răutăcismele astea cum că aş avea coronageală d-aia sau cum îi zice... Nici vorbă. Aia e doar pentru plebe, pentru The Deplorables, cum le zice prietena mea, Hillary. Noi, The Chosen Ones, suntem imuni din născare.

    Sigur, se pune întrebarea de ce am dispărut brusc din peisaj şi de ce a apărut în locul meu o ariană blondă şi voluptuoasă. Nu, nu pentru că face audienţă mai mare ca mine. N-am neapărat un răspuns la întrebarea asta, dar să ştiţi că o urăsc pe respectiva din ce în ce mai mult.
  • Oliver Bularca Oliver Bularca
    Numai ei au voie sa scrie despre orice. Fake news la greu. Dar când ei sunt sub radar trimit amenințări către presa. Asta este presa libera??? Vad o sumedenie de adepți ai cenzurii #rezist.
  • Larisa L Larisa L
    Da, sunt mai multe cazuri care incearca sa se tina cat mai ascunse. Atat sotul cat si inca un membru al familiei doamnei Andreea Esca au fost testati pozitiv. Inconstienta e putin spus. Andreea Esca a intra in contact cu foarte multe persoane in ultimele luni dupa cum s-a putu vedea si de pe conturile ei de instagram si facebook.
  • Obima Obima
    Antenistule Mihai , iar aberezi pe aici? Pe stirea co vedetele antenutei ce au luat covid nu ai comentat nimic
  • Rafael Rafael
    Foarte bine ca au dat acest comunicat. Ca imediat apar 100 de posturi TV de la noi, sau diferite site-uri sa faca 1000 de stiri pe tema asta. Sa mai pape si ei banuti...
  • Dragos Dragos
    Au iesit la timp cu acest comunicat. Zicea cineva aici de absenta stiristei principale. Se pare ca sunt 3 in familie care au covid, iar capul familiei e chiar pe aparate.
  • Mihai Mihai
    E clar, au inceput cazurile si la PRO TV si vor sa tina totul sub pres, in cel mai pur stil sovietic. Doar la Sovietul Suprem a lui Putin mai vezi astfel de obordari. Dar, normal, acum fiind sub sfera de influenta a oligarhilor rusi (cehul ce a preluat CME) au preluat si modul de gandire
  • ion ion
    @An:
    Alina Puscas a spus si cum a facut de a stat internata doar 4 zile de la primul test pozitiv cand era in vigoare obligativitatea de minim 10?
    4 zile in care a facut si 3 teste, 1 pozitiv apoi 2 negative, cand protocolul spunea ca se verifica in ziua a 8-a.
  • Daniel NITOIU Daniel NITOIU
    Ce prezentator irelevant are covid si nu vrea sa se stie?
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Adica in caz de pandemie n-ai voie sa spui despre o persoana publica ce apare la tv ca a luat amiba? Ce treaba are asta cu imaginea orientarea sexuala rasa drepturile omului sau convingerile filozofice? E o rusine sa iei amiba? E un virus bre nu e blenoragie. Poate sa-l ia oricine oricand (sigur...si p-ailalta poti s-o iei dar nu intram in detalii acum). E o stire ca oricare alta. Intr-un fel e bine pentru protvisti ei mereu au fost protejati si au clauze stricte de-aia n-am auzit scandaluri cu/despre ei. Dar ce ne facem cu Busu? Faptul ca a facut infarct intra la preluarea datelor cu caracter peresonal?
  • lekker neuken lekker neuken
    hai *** pro tv

Trimite un comentariu

sus