Skip to main content

Pro TV, într-un mesaj public: „Câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19”

 
Pro TV, într-un mesaj public: „Câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19”

Cazuri de Coronavirus în Pro TV. Postul de televiziune admite într-un mesaj public că există cazuri de infectare cu Covid-19 printre angajați.  

„În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor”, arată mesajul publicat pe protv.ro.

Publicitate

Totodată, televiziunea informează că se fac teste în rândul echipei, iar întregul sediu, studiourile și mașinile au fost dezinfectate - „adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie”.

Mesajul vine la doar o zi după ce compania a trimis notificări presei să nu scrie despre posibile cazuri de Covid-19 în Pro TV.

Ieri, Pro TV a cerut presei să nu scrie sau să menționeze Pro TV sau numele unor angajați în legătură cu presupusa existență a unor cazuri pozitive în rândul salariaților. 

Vezi detalii despre notificare, pe larg

Ce a trimis ieri Pro TV în notificare:

"Sa va abtineti de la divulgarea, comunicarea publica si/sau reproducerea, indiferent de forma, format si/sau mediu (in materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe retelele de socializare, in programele serviciilor media audiovizuale, in publicatiile scrise sau online sau in oricare alte mijloace de comunicare detinute, administrate sau controlate cu orice titlu si in orice mod de dumneavoastra) a marcii, insemnelor si/sau denumirii subscrisei si/sau a imaginii, numelui si/sau starii de sanatate a salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, in legatura cu presupusa existenta a unor cazuri pozitive de COVID-19 in randul salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora."

Citește și: Pro TV notifică: nu scrieți despre Pro TV sau despre angajați în legătură cu presupusa existență a unor cazuri de COVID în postul TV

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Deci astept sa scrii un comentariu pe stirile cu Covid la Antenute de pe acest site. Hai, curaj. Sau nu ai voie antenistule?
 • Postacule , nu ai raspuns la intrebarea mea.
  Deci, de ce pe stirile cu Covid la Antenute nu comentezi , dar cele cu Pro comentezi?
 • @Dobro
  cred că mă confunzi Nu sunt nici Pro Pro TV Nici contra Pro TV Nici Pro Antena 1 Nici contra Antena 1

  nu înseamnă că dacă mai sunt oameni cu același nume ca mine sunt neapărat aceeași persoană sau vreun profan
 • @geo
  corespondentul despre care vorbești nu mai lucrează pentru Pro TV și să Alăturat proiectului Mediafax ce urmează să fie dezvoltat sau este în dezvoltare dacă ne gândim la aceeași persoană a fost decizia ei și_conducerii de a face acel jurnal și a dezvăluit public că are covid,

  și mai sunt încă jurnaliști corespondenți regionali care nu mai lucrează pentru Pro TV și sunt în proiectul Mediafax
  ca un mic off topic materialele corespondenților se găsesc pe platformele Mediafax din cei care au venit
 • Oare de ce antenistii au dat nume iar protevistii nu.
  Se pare ca printre cei afectati se numara o reporterita de la Brasov.
 • Unde sunt postacii PRO TV care comentau de zor la articolul cu cazurile de COVID la Antena 1? Acum tacere, tacere? Nu ati primit ordinul de zi pe unitate cum sa comentati?
 • @ion - La cât de "compliant" cu agenda Sistemului e postul ăsta, nici demolările, nici incinerările nu pot face dreptate. Dar pot fi un bun început.

  În altă dezordine de idei, e interesant cum ne tot prezintă Esca şi ai ei cifrele noilor infectaţi la virgulă, la micron, nu care cumva să uităm să ne fie foarte, foarte frică. În schimb, în comunicatul referitor la covidaţii din interiorul Pro TV, cuantificatorul este "câţiva".

  Haideţi, proteveilor, nu ne ţineţi în suspans. Ce înseamnă "câţiva"? 2? 3,14? 666? Chiar mai bine, puneţi numărul pe burtieră, cu roşu şi font uriaş şi actualizaţi-l din minut în minut, deontologii independenţi ai lu' tata.
 • Aia e o mare prostie,covid e un parazit fara gazda crapa,pornesti caldura la 40°,in maxim 3 zile e out,xel putin asa ne vorbeau specialistii
 • Daca un post tv nu e "compliant", ca sa-l citez pe Arafat, si apar pozitivi, conform legii distrugerii bunurilor contaminate ne putem astepta si la demolari sau focul purifica suficient de bine?

Trimite un comentariu