Skip to main content

VIDEO. Interviu. Shurubel explică de ce se lasă de radio după zece ani. Ce vrea să facă?

 
VIDEO. Interviu. Shurubel explică de ce se lasă de radio după zece ani. Ce vrea să facă?

PLECARE. Shurubel, de la Virgin Radio, pune căştile în cui după 10 de ani radio. Andrei Lăcătuş renunţă la meseria de om de radio.

Publicitate

De ce renunţă Shurubel – Andrei Lăcătuş la radio. De ce lasă matinalul de la Virgin Radio? Ce face de acum încolo? Realizatorul explică totul într-un interviu video acordat Paginademedia.ro

Ultima sa emisiune a fost astăzi, când şi matinalul de la Virgin a intrat în vacanţa de vară.

Shurubel spune că, pentru început, îşi ia un an sabatic după care se va concentra pe umor, fie că este stand-up, fie că este film online şi, de ce nu, serial. Vrea să încerce şi partea de hip-hop.

A explicat în interviu şi de unde vine porecla de „Shurubel”.

VIDEO. De ce se lasă Shurubel de radio după zece ani

În ultima zi l-au sunat şi concurenţii

Azi, mai mulţi oameni din radio şi cântăreţi i-au lăsat mesaje de „la revedere”. A intrat prin telefon inclusiv „concurenţa” - Andrei Ciobanu şi Ionuţ Rusu, de la Kiss FM.

De asemenea, Feli şi Connect-R au avut intervenţii.

Shurubel a făcut parte din echipa radioului de pe vremea Radio 21, din anul 2010, potrivit profilului său de LinkedIn. În 2016, când Radio 21 a devenit Virgin Radio, el a continuat la matinalul postului, alături de Bogdan Ciudoiu.

Echipa actuală de la matinal era formată din Shurubel, Bogdan Ciudoiu şi Ionuţ Bodonea.

„O să înceapă o perioadă de stat cu mine”

Shurubel şi-a explicat şi decizia de a renunţa la radio, după zece ani. Acesta a spus că vrea să se dedice şi altor lucruri:

„Am decis ca ăsta să fie ultimul meu sezon de radio, iar când luăm vacanţă o să înceapă o perioadă de stat cu mine, de descoperit cine sunt şi ce sunt în stare să fac în drumul spre fericirea mea.

De învăţat să mă disciplinez singur, să mă motivez singur, să învăţ ce e comedia la nivel profesionist, să scriu scenarii, să dezvolt personaje, să filmez, să urc pe scenă la stand up comedy, poate chiar să scriu nişte piese hip-hop, de ce nu?

Toată viaţa mi-am dorit să o fac. Să stau cu soţia, să mă văd cu prietenii pe care i-am neglijat, să stau cu familia”, spune el.

În timpul verii, emisiunea de dimineaţa de la Virgin Radio ma fi realizată de Liza Sabău şi Gabriel Fereşteanu, de la ora 8:00.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    Pentru cei de mai sus, a rezistat in radio pentru ca era amuzant si carismatic sau poate voi sunteti fani ai ingamfatilor de Morar si Buzdugan....
  • Gogu Gogu
    Frate...sa fii rarait si sasait si sa stai 10 ani in radio !!!!!!!
    Numai la noi se poate asa ceva...marea vedeta pleaca...
    Sa plece si sa numai faca atat tam tam
  • didi didi
    nu l-am ascultat niciodata, singurul moment cu el l-am vazut pe paginademedia si mi s-a parut penibil si infantil, ceva cu sunat in dubai la un hotel si imitat limba araba... ma bucur ca spatiul radiofonic se mai curata odata cu plecarea unui astfel de personaj.
  • Jim Jim
    Interesant cum a fost tinut atata timp pe post cu un "vizibil" defect de vorbire! :) Imi aduc aminte, intr-o dimineata la un conscurs, cat s-a chinuit sa-i spuna unui ascultator "STRUŢ" iar ala tot intreba, ca nu intelegea nimic :)))
    Poate "noua orientare" il va ajuta. Succes.
  • Adnana Adnana
    Oare se intoarce in toamna si anunta ca anul sabatic a fost de-o luna ? Cam multa "miscare" pentru o plecare. Au sunat "concurentii" in direct. Adica l-au felicitat ca pleaca ? S-au bucurat ca "scapa " de un concurent cu audienta mult mai mica ? Sau o sa faca echipa cu concurenta ? E amuzant. S-au retras multi oameni buni din bransa si n-au facut asa valva. Succes !
  • Radu Radu
    succes atat pe plan profesional cat si personal. Ca om de radio, nu era printre preferatii mei, mi se parea slabut
  • gabriela gabriela
    Hai sa fie & sa-ti gasesti fericirea si calea spre ce iubesti tu mai mult. Succes in tot!

Trimite un comentariu

sus