Skip to main content

VIDEO. Interviu. Shurubel explică de ce se lasă de radio după zece ani. Ce vrea să facă?

 
VIDEO. Interviu. Shurubel explică de ce se lasă de radio după zece ani. Ce vrea să facă?

PLECARE. Shurubel, de la Virgin Radio, pune căștile în cui după 10 de ani radio. Andrei Lăcătuș renunță la meseria de om de radio.

Publicitate

De ce renunță Shurubel – Andrei Lăcătuș la radio. De ce lasă matinalul de la Virgin Radio? Ce face de acum încolo? Realizatorul explică totul într-un interviu video acordat Paginademedia.ro

Ultima sa emisiune a fost astăzi, când și matinalul de la Virgin a intrat în vacanța de vară. 

Shurubel spune că, pentru început, își ia un an sabatic după care se va concentra pe umor, fie că este stand-up, fie că este film online și, de ce nu, serial. Vrea să încerce și partea de hip-hop.

A explicat în interviu și de unde vine porecla de „Shurubel”.

VIDEO. De ce se lasă Shurubel de radio după zece ani

În ultima zi l-au sunat și concurenții

Azi, mai mulți oameni din radio și cântăreți i-au lăsat mesaje de „la revedere”. A intrat prin telefon inclusiv „concurența” - Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu, de la Kiss FM. 

De asemenea, Feli și Connect-R au avut intervenții. 

Shurubel a făcut parte din echipa radioului de pe vremea Radio 21, din anul 2010, potrivit profilului său de LinkedIn. În 2016, când Radio 21 a devenit Virgin Radio, el a continuat la matinalul postului, alături de Bogdan Ciudoiu. 

Echipa actuală de la matinal era formată din Shurubel, Bogdan Ciudoiu și Ionuț Bodonea. 

„O să înceapă o perioadă de stat cu mine”

Shurubel și-a explicat și decizia de a renunța la radio, după zece ani. Acesta a spus că vrea să se dedice și altor lucruri:

„Am decis ca ăsta să fie ultimul meu sezon de radio, iar când luăm vacanță o să înceapă o perioadă de stat cu mine, de descoperit cine sunt și ce sunt în stare să fac în drumul spre fericirea mea.

De învățat să mă disciplinez singur, să mă motivez singur, să învăț ce e comedia la nivel profesionist, să scriu scenarii, să dezvolt personaje, să filmez, să urc pe scenă la stand up comedy, poate chiar să scriu niște piese hip-hop, de ce nu?

Toată viața mi-am dorit să o fac. Să stau cu soția, să mă văd cu prietenii pe care i-am neglijat, să stau cu familia”, spune el. 

În timpul verii, emisiunea de dimineața de la Virgin Radio ma fi realizată de Liza Sabău și Gabriel Fereșteanu, de la ora 8:00. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Pentru cei de mai sus, a rezistat in radio pentru ca era amuzant si carismatic sau poate voi sunteti fani ai ingamfatilor de Morar si Buzdugan....
 • Frate...sa fii rarait si sasait si sa stai 10 ani in radio !!!!!!!
  Numai la noi se poate asa ceva...marea vedeta pleaca...
  Sa plece si sa numai faca atat tam tam
 • nu l-am ascultat niciodata, singurul moment cu el l-am vazut pe paginademedia si mi s-a parut penibil si infantil, ceva cu sunat in dubai la un hotel si imitat limba araba... ma bucur ca spatiul radiofonic se mai curata odata cu plecarea unui astfel de personaj.
 • Interesant cum a fost tinut atata timp pe post cu un "vizibil" defect de vorbire! :) Imi aduc aminte, intr-o dimineata la un conscurs, cat s-a chinuit sa-i spuna unui ascultator "STRUŢ" iar ala tot intreba, ca nu intelegea nimic :)))
  Poate "noua orientare" il va ajuta. Succes.
 • Oare se intoarce in toamna si anunta ca anul sabatic a fost de-o luna ? Cam multa "miscare" pentru o plecare. Au sunat "concurentii" in direct. Adica l-au felicitat ca pleaca ? S-au bucurat ca "scapa " de un concurent cu audienta mult mai mica ? Sau o sa faca echipa cu concurenta ? E amuzant. S-au retras multi oameni buni din bransa si n-au facut asa valva. Succes !
 • succes atat pe plan profesional cat si personal. Ca om de radio, nu era printre preferatii mei, mi se parea slabut

Trimite un comentariu