Skip to main content

Fenomenul TikTok în România în conferința online Upgrade 100 (fostul iCEE.fest). Cristina Almășan și alți creatori de conținut, pe scenă

 
Fenomenul TikTok în România în conferința online Upgrade 100 (fostul iCEE.fest). Cristina Almășan și alți creatori de conținut, pe scenă
Foto | Hepta

VIDEO. Cristina Almășan, Mih Lovin, Alin Stoica și alți creatori de conținut vor urca pe scena unui eveniment despre TikTok. Este organizat pe platforma festivalului Upgrade 100 (fostul iCEE.fest), fondat de Dragoș Stanca.

Va avea loc joi, 23 iulie, de la ora 10:00. 

Publicitate

Evenimentul, care va aborda detalii despre aplicația TikTok, va fi precedat de o discuție la Radio Guerrilla (luni, 20 iulie, de la ora 19:00). Invitații lui Dragoș Stanca vor fi Laura Savu (românca responsabilă din funcția de Global Community Manager cu coordonarea platformei pentru 7 țări - România, Olanda, Cehia, Croația, Ungaria, Bulgaria, Slovenia și Slovacia) și Alin Stoica - de la Global Records, companie care a derulat deja mai multe proiecte pe noua rețea socială.

Va fi luat în discuție felul în care o aplicație „Made în China” a reușit să provoace o breșă în supremația indiscutabilă până acum a companiilor din Statele Unite. 

Upgrade 100 are o altfel de abordare în ceea ce privește evenimentele online din această perioadă marcată de pandemie. Participarea se face gratuit, doar pe bază de preselecție a audienței, iar plata biletului se face după eveniment, în funcție de valoarea pe care participanții o consideră corectă, spun reprezentanții festivalului. 

Pe scena Upgrade 100 Focus vor mai urca, printre alții:

  • Robert Tatoi – FollowArt – video marketing specialist și creator de clipuri virale pe TikTok
  • Mih lovin – Squad – specialist în lucrul cu noile platforme și cu noii influenceri ai lumii TikTok
  • Alin Stoica – Global Records – pentru cum se poate folosi TikTok pentru extinderea audienței artiștilor din domeniul muzical și ce proiecte cu branduri se pot derula astfel
  • Cristina Almășan – Creator de conținut care a adunat 750.000 de followeri pe TikTok
  • Maria Ganta – Social Insider – companie care a lansat recent e-book-ul TikTok Marketing for Brands (pe care îl vor primi gratuit și toți participanții la eveniment)
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • UE *** o să se trezească să interzică mizeria asta de aplicație când o să apare un uriaș scandal pe datele cetățenilor.Problema e căde data asta datele nu mai merg la parteneru' strategic ci la dușmanul partnerului strategic.

Trimite un comentariu