Skip to main content

VIDEO. Hai să facem Zodia României! Neti Sandu, vedetă într-o campanie Timișoreana. De ce bere și horoscop?

 
VIDEO. Hai să facem Zodia României! Neti Sandu, vedetă într-o campanie Timișoreana. De ce bere și horoscop?

VIDEO. Hai să găsim cea mai bună Zodie pentru România! Este idee celei mai recente campanii Timișoreana, care o are în centru pe Neti Sandu, prezentatoare a horoscopului la Pro TV. 

De la ce a pornit proiectul? Și ce vrea, exact?

Horoscopul și Zodia României

Publicitate

Noua campanie a brandului de bere Timișoreana are sloganul „Împreuna pentru o Românie mai bună” și se numește „Zodia României”. A pornit de la următoarea idee: „horoscopul este preferat de români”.

„Proiectul le propune românilor să își definească împreună un nou semn zodiacal, bazat pe patru zone comune horoscopului: iubire, bunăstare, carieră și sănătate”, spun reprezentanții companiei. 

Concret, românii trebuie să aleaga „o nouă zodie pentru România”. Cum?  

Trebuie să intre pe Facebook-ul Timișoreana și să aleaga săptămânal ce-și doresc pentru România: iubire, bunăstare, carieră și sănătate.

Rezultatele apar la finalul fiecărei săptămâni. La finalul campaniei, profilul zodiei României va fi dezvăluit românilor de către Neti Sandu, într-un scurt documentar ce va fi distribuit online.

„Mi-a plăcut mult ideea acestei campanii – o nouă zodie pentru România – în care românii, împreună, contribuie și scriu ce își doresc cel mai mult pentru viitorul lor”, spune Neti. 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • E superb... Zodiile Nu sunt minciuni... Nety e obiectiva si scurta... Poate Nu putem intelege noi profunzimea exprimarii sau legatura cu cadoul divin... Viata... Pe aceasta planeta...multumesc pt aceasta ocazie... Pt Romania aleg zodia Balanta
  • avind in vedere ca zodile sint niste minciuni ar fi pacat sa patam aceasta initiativa cu mizeria zodiacala ( si creatorii ei ) Gasiti alta forma de aplicare mai de bunsimt

Trimite un comentariu