Skip to main content

TNB-TV. Teatru și online. Teatrul Național din București, mai mult conținut pe canalul de YouTube: interviuri LIVE cu actori, regizori și oameni de teatru

 
TNB-TV. Teatru și online. Teatrul Național din București, mai mult conținut pe canalul de YouTube: interviuri LIVE cu actori, regizori și oameni de teatru

Teatru și online. Teatrul Național din București își publică piesele și online, pe YouTube. Prima transmisiune live, pe canalul care tocmai și-a schimbat numele, va fi astăzi, 20 iulie, de la ora 17:00. 

Tot conținutul produs de echipa Tetrului I.L. Caragiale va fi publicat pe canalul TNB-TV

Azi: Va fi un interviu, în contextul premierei spectacolului „Jurnal de România. 1989”. Regizat de Carmen Lidia Vidu, spectacolul de teatru documentar va fi lansat pe 24, 25 și 26 iulie, la Amfiteatru TNB. 

Publicitate

În material vor vorbi artiștii care au participat la realizarea piesei. 

„TNB-TV on-line este un prim pas către o televiziune on-line dedicată adevăratelor vedete, cum ne place să spunem, în contextul în care termenul ”vedetă” este folosit, parcă, în ultima vreme, prea des și prea fără atenție”, spun reprezentanții instituției. 

Canalul de YouTube al TNB a difuzat, în perioada martie-iunie 2020, transmisii live ale Conferințelor TNB (materiale preînregistrate de-a lungul anilor) și ale câtorva dintre spectacolele fixate pe suport video și păstrate în arhiva teatrului.

Au fost și piese din repertoriul actual: „Furtuna”, „Allegro, ma non troppo”, „Două loturi”, „Dumnezeu se îmbracă de la second-hand”, „Luminița, de la capătul tunelului”.

Au fost difuzate, însă, și spectacole mai vechi care nu mai pot fi văzute pe scenă, precum „Năpasta”, „Ultima oră”, „Take, Ianke şi Cadîr”, „Visul unei nopți de vară”.

Sloganul sub care TNB-TV își va desfășura activitatea este: „Într-o lume prea agitată, artiștii aduc echilibrul”.

„TNB-TV vă va prilejui întâlniri speciale, interviuri cu actori, regizori, scenografi, tehnicieni de spectacol, pe scurt oameni de teatru, în special din echipa Teatrului Național, dar și cu cei care ni se vor alătura pe parcursul proiectelor derulate aici”, menționează oficialii Teatrului Național. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu