Skip to main content

PLECARE. Andrei Tomescu părăsește Digi24, după nouă ani. A trecut tot la un canal de știri

 
PLECARE. Andrei Tomescu părăsește Digi24, după nouă ani. A trecut tot la un canal de știri

PLECARE. Încă un prezentator părăsește Digi24. Este vorba despre jurnalistul Andrei Tomescu, care și-a dat demisia din stația RCS. 

Ultimul jurnal pe care l-a prezentat a fost duminică, iar de luni a trecut la un nou loc de muncă. 

Publicitate

Tomescu s-a alăturat noii televiziuni de știri pe care o va lansa Adrian Sârbu, fondatorul Pro TV. La Aleph News, Tomescu va fi tot prezentator de știri. 

Contactat de Paginademedia.ro, jurnalistul a confirmat informația.

Andrei Tomescu, pentru Paginademedia.ro:

„Mi-am dorit ceva nou. Am vrut o schimbare, iar mie îmi plac schimbările. Eram de nouă ani la Digi24 și am simțit nevoia și de altceva”, a punctat el. 

Andrei Tomescu lucra la Digi24 din noiembrie 2011, încă înainte de lansarea postului. În ultima vreme s-a ocupat de știrile de noapte. 

Înainte de stația RCS, a mai lucrat în locuri precum Europa FM, Antena 1 (unde a fost voice-over la Observator), Național TV, Național FM, N24 Plus sau Radio Contact/Kiss FM.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Multi au plecat de la Digi din toate părțile din 2019 si aproape nimeni nu a venit.Doar eu am observat?
  • Pai e mama lui acolo. Cristina A. care a mancat o gramada de bani de la Digi. Si acum tin minte faza cu caravana vieti. Cum poate Sarbu sa i angajeze pe astia nu stiu.
  • Din pacate nu e telegenic, nu trece sticla, desi e frumusel. Si nici n-a inceput de la reporter, bazele sunt slabe. Si, uneori, nu stie ce si despre ce citeste.
  • De fapt, nimeni nu pleaca de la un loc de munca daca nu primeste mai multi bani sau un program mai flexibil sau mai scurt. Asta cu: mi-am dorit altceva, e o prostie de prostit prosti.
  • Era si cazul. O imagine fada, fara charisma si fara nimic. Iar de cand cu barba aia, si mai si.
    A propos, a mai ramas cineva in echipa de prezentatori Digi ?

Trimite un comentariu