Skip to main content

Nici bine nu s-a terminat, că începe un nou sezon de Liga 1. Va fi tot pe trei posturi TV

 
Nici bine nu s-a terminat, că începe un nou sezon de Liga 1. Va fi tot pe trei posturi TV
Foto | Pexels

Nici bine nu s-a terminat, că începe un nou sezon de Liga 1. Într-o formulă schimbată, cu 16 echipe la start și sub amenințarea infectărilor cu Covid-19, fotbalul reîncepe în România. 

Primele etape din sezonul 2020-2021, cu UTA și FC Argeș revenite în prima divizie, vor debuta în acest weekend. Primul meci va fi astăzi, 21 august, conform site-ului Federației Române de Fotbal

Primul duel se dă între FC Argeș și AFC Botoșani, de la ora 18:15. 

Publicitate

Meciurile echipelor din România vor fi date, și în acest an, tot pe cele trei posturi DigiSport, Look TV și Telekom Sport.

Finalul sezonului trecut, care a avut-o pe CFR Cluj campioană, s-a prelungit până la începul lunii august, din cauza infectărilor cu Coronavirus și amânarea mai multor partide. 

Pandemia a trecut prin vestiarele mai multor formații: CFR Cluj, Craiova, Dinamo sau Botoșani. Ultimul club lovit este FCSB, care a anunțat în urmă cu câteva zile patru cazuri pozitive. 

FCSB ar trebui să dispute primul meci din noul sezon sâmbătă, 22 august, de la 21:00, contra formației Astra Giurgiu. 

Primele meciuri din Liga 1 sunt, conform FRF, următoarele: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Rzv are dreptate
    Telekom Sport nu a fost achizitionat de nimeni, nu au comentatori diferiti? Telekom nu mai vine, asa cum se zvonea. Cu tot dragul....in criza asta nu-i mai cumpara nimeni, din fericire iar eu ii ador.
    Ar mai fi ceva, vreau sa se revina la sistemul vechi al ligii 1......asta nou e durere
    Felicitari echipelor de traditie promovate!
  • Mai bine la asa ceva postacule antenist mile. Nu la Vulpita ta de la Antente. Oricum, cred ca tu esti genul de pensionar ce nu se uita la nici o competitie sportiva. Nici macar cand avem romani in competitii...
  • Sa vedem daca echipele nou promovate vor aduce audienta in plus fiind echipe de traditie in fotbal si cu fani adevarati. Avand in vedere ca momentan tot fara spectatori se va juca, audientele la TV la capitolul fotbal ar putea fi mai ridicate.

Trimite un comentariu