Skip to main content

FOTO. Colosal! Barca se scufundă! Titlurile după episodul Barcelona-Bayern Munchen 2-8

 
FOTO. Colosal! Barca se scufundă! Titlurile după episodul Barcelona-Bayern Munchen 2-8

GALERIE FOTO. Reacţia presei internaţionale după episodul umilitor al Barcelonei. Ce au titrat marile ziare după Barcelona-Bayern Munchen 2-8

Publicitate

Umilinţă istorică”, „Ruşine” sau „Sfârşitul ruşinos al unui ciclu” sunt doar câteva dintre titulurile presei internaţionale, după ce Barcelona a pierdut cu 2-8 meciul cu Bayern Munchen din sferturile Ligii Campionilor.

Bayern Munchen, campioana Germaniei, a făcut spectacol vineri seara, în sferturile Ligii Campionilor. „Bavarezii” au umilit Barcelona şi s-au calificat în semifinale, după ce au câştigat cu 8-2, administrându-i catalanilor cea mai dură înfrângere din istoria sa în cupele europene.

  • Marca a titrat după meci pe prima pagină: „Ruşine”.
  • Mundo Deportivo a venit cu o imagine a lui Gerard Pique, fundaşul Barcelonei, însoţită de mesajul „Sfârşitul ruşinos al unui ciclu”.
  • Alţi catalani, dar cei de la Sport au scris: „Umilinţă istorică”, alături de o imagine a lui Lionel Messi, căpitanul Barcelonei.
  • Jurnaliştii de la L'Equipe au pregătit pe prima pagină o avancronică a duelului Manchester City-Olympique Lyon, dar în acelaşi timp au păstrat şi o parte pentru duelul de aseară. Francezii i-au lăudat pe cei de la Bayern Munchen, alegând să dea un titlu sugestiv: „Colosal”.
  • Şi italienii de la Gazzetta dello Sport au postat un titlu creativ: „Barca se scufundă”. Lângă acest mesaj a fost publicată imaginea bucuriiei fotbaliştilor de la Bayern.

GALERIE FOTO. Ziarele internaţionale după meciul Barcelona-Bayern 2-8:

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Rzv Rzv
    Audientele cred ca au fost normale pentru posturile de sport. Doar pasionatii de fotbal probabil stiau de acest meci. Nu a fost un meci cu interes pentru romani si nu cred ca aveau cum sa fie audiente mai speciale.
  • geo geo
    Audiente ?
  • R R
    Dați si audientele meciului

Trimite un comentariu

sus