Skip to main content

FOTO. Colosal! Barca se scufundă! Titlurile după episodul Barcelona-Bayern Munchen 2-8

 
FOTO. Colosal! Barca se scufundă! Titlurile după episodul Barcelona-Bayern Munchen 2-8

GALERIE FOTO. Reacția presei internaționale după episodul umilitor al Barcelonei. Ce au titrat marile ziare după Barcelona-Bayern Munchen 2-8

Umilință istorică”, „Rușine” sau „Sfârșitul rușinos al unui ciclu” sunt doar câteva dintre titulurile presei internaționale, după ce Barcelona a pierdut cu 2-8 meciul cu Bayern Munchen din sferturile Ligii Campionilor.

Publicitate

Bayern Munchen, campioana Germaniei, a făcut spectacol vineri seara, în sferturile Ligii Campionilor. „Bavarezii” au umilit Barcelona și s-au calificat în semifinale, după ce au câștigat cu 8-2, administrându-i catalanilor cea mai dură înfrângere din istoria sa în cupele europene.

  • Marca a titrat după meci pe prima pagină: „Rușine”.
  • Mundo Deportivo a venit cu o imagine a lui Gerard Pique, fundașul Barcelonei, însoțită de mesajul „Sfârșitul rușinos al unui ciclu”.
  • Alți catalani, dar cei de la Sport au scris: „Umilință istorică”, alături de o imagine a lui Lionel Messi, căpitanul Barcelonei.
  • Jurnaliștii de la L'Equipe au pregătit pe prima pagină o avancronică a duelului Manchester City-Olympique Lyon, dar în același timp au păstrat și o parte pentru duelul de aseară. Francezii i-au lăudat pe cei de la Bayern Munchen, alegând să dea un titlu sugestiv: „Colosal”.
  • Și italienii de la Gazzetta dello Sport au postat un titlu creativ: „Barca se scufundă”. Lângă acest mesaj a fost publicată imaginea bucuriiei fotbaliștilor de la Bayern.

GALERIE FOTO. Ziarele internaționale după meciul Barcelona-Bayern 2-8:

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu