Skip to main content

Elena Vijulie Tănase, noul director al Radio Europa Liberă

 
elena vijulie
elena vijulie

Jurnalista Elena Vijulie Tănase, care a plecat în urmă cu câteva săptămâni de la postul Digi 24, va conduce platforma digitală Radio Europa Liberă.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Elena Vijulie va fi, de la 1 septembrie, director al Radio Europa Liberă. Poziţia a fost deţinută, până în urmă cu câteva luni, de Sabina Fati.

Contactată de Paginademedia.ro, Elena Vijulie a confirmat informaţia, fără a da alte detalii.

Radio Europa Liberă şi-a relansat serviciul media pentru România la sfârşitul anului 2018, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă.

Serviciul Radio România Liberă a fost relansat, dar nu ca post de radio cu licenţă, ci sub forma unei platforme online de conţinut.

La relansare, Sabina Fati a fost numită coordonator al proiectului.

Elena Vijulie, plecare după opt ani la Digi 24

La sfârşitul lunii iulie, Elena Vijulie pleca de la Digi 24, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

"Este o demisie amânată", spunea atunci Elena Vijulie Tănase.

Jurnalista pleca de la Digi 24 după opt ani. Venise la postul de ştiri în august 2012, ca şef al departamentului politic. Ulterior, a realizat o serie de emisiuni şi proiecte de istorie recentă.

Citeşte şi: Cine va conduce biroul din România al Radio Europa Liberă

Citeşte şi: Elena Vijulie Tănase, demisie Digi 24: Am nevoie de altă ambianţă profesională. Am nevoie de o schimbare

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nerabdatoru' Nerabdatoru'
    Chiar ne era dor de-o vijulie !
  • Biz Biz
    @lt col vijulie

    Din păcate aveți dreptate, acest sait cenzureaza de capul lui, așa cum fac și alte saituri, și invoca niste reguli logice doar in capul lor. Asta cu Ministerul adevărului e eticheta perfecta, având în vedere cum sunt semnalate pe aici derapajele după regula hai sa arătăm paiul din ochiul altuia, niciodată barna din ochii noștri. Nea obae mai deranjam pe aici o vreme cât te întinzi tu către perfecțiune până o sa ramai doar cu prietenii și cu agențiile de media. Adica vei rămâne *** lor și atât.
  • Lt.-Col. Lenuţa Vijelie Lt.-Col. Lenuţa Vijelie
    Cuvântul din primul meu comentariu, care nu a trecut de filtrul Ministerului Adevărului, nu are absolut nimic vulgar sau jignitor în el. Se referă doar la nişte amărâte de insecte zburătoare, oricum mult mai puţin dăunătoare societăţii decât mentalitatea care-i animă pe cenzorii PdM. Dar poate ceva mai inteligente.

    De curând, urmaşii Agathei Christie au anunţat că următoarele editări ale clasicului roman "Zece negri mititei" nu vor mai avea în titlu cuvântul "negru", pentru că corectitudine politică. Să înţeleg că nici cuvântul "muscă" nu mai e suficient de PC pentru voi, neomarxişti mititei?
  • Radu Radu
    Doamna prezenta dimineta la digi stiri internationale sau revista presei internationale, o facea foarte prost din punctul meu de vedere, mereu parea nepregatita, se balbaia, uita, revenea asupra unor informatii. Personal nu imi placea cum prezenta
  • Lt.-Col. Lenuţa Vijelie Lt.-Col. Lenuţa Vijelie
    Sunt foarte mândră de pasul uriaş pe care l-am făcut în cariera mea. Am plecat de la un post TV atât de anost încât ni se sinucideau în direct *** din studiouri de atâta spleen bacovian, la un post de radio online pe care nici nu mai trebuie să-l asculţi pe sub plapumă, ca pe vremuri.
  • Iancu Viteazu Iancu Viteazu
    Asa da, o provocare profesionala pe cinste. Exact ce cauta! Nu? La Digi nu se mai simtea desavarsita, cu siguranta la Europa Libera o sa isi indeplineasca visul. Si il ia si pe Stelica sa abereze si el diverse barfe istorice si sa se mai lupte un pic in fata oglinzii acasa cu comunistii!
  • Tiberiu Tiberiu
    La NextGen a intrat Aleph News.
  • T.Postelnicu T.Postelnicu
    Rotatia cadrelor
  • bilion bilion
    Pai spunea acum ceva vreme ca are nevoie de o schimbare. De ce nu s-a facut bucatareasa? Sau croitoreasa? Sau motostivuitor?
  • livia pilă livia pilă
    Mamăăă! Se întorc în mormânt Noel Bernard, Mihai Cismărescu, Vlad Georgescu!

Trimite un comentariu

sus