Skip to main content

VIDEO. 3 show-uri la Antena Stars: Reality cu Brigitte şi Pastramă, Viaţa manelistului Jador şi Ceva cu mămici

 
VIDEO. 3 show-uri la Antena Stars: Reality cu Brigitte şi Pastramă,  Viaţa manelistului Jador şi Ceva cu mămici

Trei reality-showuri la Antena Stars. Brigitte Păstramă, cea care anunţa că e în echipa candidatului PNL Dan Cristian Popescu, va avea emisiune la Antena Stars. Nu va fi singură, ci împreună cu soţul - Florin Pastramă.

Publicitate

Nu sunt singurele noutăţi anunţate de Antena Stars: Jador, un solist de manele, fost concurent Puterea Dragostei la Kanal D, va avea şi el emisiune. De asemenea, Sânziana Buruiană, Roxana Vancea şi Elena Ionescu (fosta solistă Mandinga şi câştigătoare Survivor la Kanal D) vor apărea într-un show cu copiii.

Să le luăm pe rând:

Show-ul cu Brigitte şi Pastramă (cuplu format în emisiunea Ferma de la Pro TV) va începe luni, 31 august. Se va difuza de luni până joi, de la ora 18:45. Până în urmă cu câteva zile, Brigitte aspira la un post de consilier în Primăria Sectorului 2.

Ziarul Adevărul scria, în urmă cu două săptămâni, că Brigitte Pastramă se află pe lista de consilieri a lui Dan Cristian Popescu de la Sectorul 2, citând surse.

De asemenea, în luna mai chiar ea posta în social media un mesaj care sugera că ar fi intrat politică, dar şi o poză cu politicianul (FOTO via dc360.ro)

Ulterior, acum câteva zile Brigitte Patramă a scris pe contul de Facebook un mesaj în care neagă orice legătură cu politica:

„Nu m-am inscris in nici un partid politic, nici nu am de gand sa aspir in vreo functie de consilier”, susţine ea.

Legislaţia audiovizuală interzice canditaţilor şi celor care ocupă funcţii publice să prezinte sau să modereze „emisiuni de ştiri şi dezbateri”.

Emisiunea care va începe la Antena Stars va urmări viaţa cuplului Pastramă.

Jador Adevărat este titlul emisiunii cu Jador, care îşi va arăta viaţa pe TV. Începe tot luni, 31 august, de la ora 22:00. Va avea două zile pe săptămână, luni şi marţi.

Cântăreţul a devenit celebru după ce a participat la emisiunea Puterea Dragostei, de la Kanal D. El a avut apariţii şi la Acces Direct, lângă Vulpiţa.

Un alt show anunţat de Antena Stars va avea nume cu ceva mai multă vechime pe sticlă: Sânziana Buruiană, Elena Ionescu (fosta solistă Mandinga şi câştigătoare Survivor la Kanal D) şi Roxana Vancea.

Emisiunea se numeşte „Mămici de pitici cu lipici”, iar cele trei vor apărea alături de copii.

Debutează pe 4 septembrie şi va fi difuzată în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, de la 18:45.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    Vedeta asta chiparoasa n-a facut candva puscarie? Are voie sa candideze?
    P.S: dati va rog, audientele "meciuli de asera" ca intra razvanel in fibrilatie. Cum care meci? Ala de aseara!
  • RzV RzV
    Pastrama si Brigitte vedete facute de Pro, Jador vedeta facuta la Kanal D si acu Antena le face showuri proprii prin care arata ce fac toata ziua, tare inventivi, totul sa faca audienta cu oamenii ce prind la public acum. Asteptam reactii ale fanilor Antena, cand erau la alte televiziuni erau facuti in toate felurile, acu ce reactii au?
  • Sabina Sabina
    Multumesc ,Marian .
  • Adi Adi
    Dumnezeule Mare, oare se poate oare mai jos? Este oare ceva mai degradant?
  • Marian Marian
    Sabina, nu cred ca anul asta se va schimba ceva poate la anul .
  • jk jk
    Andrei, era vorba că de pe 20,suntem.pe 24 si nu se aude nimic
  • Andrei Andrei
    Sârbu a dat drumul la televiziune? Se lăuda că azi începe emisia, dar nu văd nici măcar cea mai mică urmă de știre care să menționeze acest lucru pe Mediafax.
  • Sabina Sabina
    Se pare ca nu s-a schimbat grila PRO TV asa cum se zvonea.Probabil se va schimba in octombrie cand va intra in posesia noului patron
  • Marian Marian
    Continua degradarea umana la antene ,emisiuni de cultura generala sunt foarte frumoase sa mai zica mile ca nu are ce sa urmareasca .
  • R R
    Audientele meciuli de asera?
  • jk jk
    Doar ultimul pare interesant, in rest ...

Trimite un comentariu

sus