Skip to main content

Schimbare: FilmBox Plus devine FilmBox Stars. Are o nouă siglă

 
Schimbare: FilmBox Plus devine FilmBox Stars. Are o nouă siglă
Foto: Pexels

Schimbare. FilmBox Plus devine FilmBox Stars, de luna viitoare. Compania de media SPI/FilmBox anunță schimbarea denumirii canalului FilmBox Plus, de la 1 septembrie.

Publicitate

De asemenea, postul va avea și un pachet grafic nou pentru toate în toate țările în care se vede, inclusiv România. Televiziunea este disponibilă în zece țări din regiunea Balcanilor și a Europei Centrale și de Est.

„Schimbarea numelui în FilmBox Stars reflectă angajamentul nostru ferm de a aduce telespectatorilor noștri o selecție bine gândită a celor mai populare și premiate filme, actorii preferați ai fanilor și hituri de la Hollywood cu vedete celebre”, spune Berk Uziyel, CEO la SPI International.

Rebranding-ul canalelor FilmBox a început în luna aprilie. Postul principal, FilmBox, a adoptat un nou pachet grafic, care a fost lansat în primă fază în Republica Cehă și Slovacia. Ulterior, schimbarea s-a produs și în alte țări.

Totodată, din august s-a introdus și un nou pachet grafic pentru FilmBox Premium.

Din portofoliul SPI/FilmBox fac parte următoarele canale: FilmBox, DocuBox, FightBox, FashionBox, FilmFamilyBox, FilmPremiumBox, FilmExtraBox, 360TuneBox, FilmBox Stars și Fast&FunBox.

Sigla veche  

 

Sigla nouă

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu