Skip to main content

Platforma ThriveGlobal România are acum asistent. Cum funcționează

 
Platforma ThriveGlobal România are acum asistent. Cum funcționează

Platforma online Thrive Media Global, operată în România de Antenna Group, lansează noul sistem de mesagerie online, Asistentul Thrive.

Publicitate

Potrivit unui anunț postat pe site-ul thriveglobal.ro, Asistentul Thrive ”reprezintă o modalitate de a interacționa cu publicul nostru, ajungând la oameni mai ușor, răspunzându-le instantaneu la întrebări și mesaje, cu ajutorul specialiștilor și experților Thrive, totul într-un mod foarte prietenos, facil, intuitiv și interactiv.”

Cum funcționează Asistentul Thrive?

Potrivit anunțului, Asistentul Thrive a fost ”conceput ca o fereastră de dialog pe Facebook Messenger” și ”funcționează ca o interacțiune conversațională”. Utilizatorii pot intra pe această platformă și Asistentul Thrive le răspunde tuturor nevoilor de care au nevoie în această perioadă, cum ar fi stilul de viață sau întrebări despre sănătate. 

Mai exact, Asistentul Thrive te poate ajuta la: ”wellbeing (cum să rămâi sănătos și puternic în timpul crizei), lucratul de acasă (cum să-ți menții concentrarea și productivitatea când lucrezi de la distanță), relații și familie (cum interacționezi cu partenerul, cu părinții și cu copiii tăi în noua situație)”.

De asemenea, utilizatorii acestei platforme vor primi ”sfaturi pentru un somn mai bun, pentru o alimentație sănătoasă, pentru gestionarea stresului și a singurătății, pentru rutină și concentrare, dar și pentru gestionarea relațiilor cu colegii, cu partenerul și cu cei mai mici membri ai familiei.”

Thrive Media Global este o platformă online dezvoltată în Statele Unite ale Americii. Proiectul a fost fondat de Arianna Huffington, în anul 2016.

În România, Thrive Media Global este deținută de compania media din Grecia Antenna Group, alături de care a semnat un parteneriat încă din 2016. Grecii de la Antenna Group dețin și câteva stații radio și canale TV în România: KISS FM, Magic FM, Rock FM, Kiss TV, Magic TV și Rock TV.
 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu