Skip to main content

Platforma ThriveGlobal România are acum asistent. Cum funcţionează

 
Platforma ThriveGlobal România are acum asistent. Cum funcţionează

Platforma online Thrive Media Global, operată în România de Antenna Group, lansează noul sistem de mesagerie online, Asistentul Thrive.

Publicitate

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul thriveglobal.ro, Asistentul Thrive ”reprezintă o modalitate de a interacţiona cu publicul nostru, ajungând la oameni mai uşor, răspunzându-le instantaneu la întrebări şi mesaje, cu ajutorul specialiştilor şi experţilor Thrive, totul într-un mod foarte prietenos, facil, intuitiv şi interactiv.”

Cum funcţionează Asistentul Thrive?

Potrivit anunţului, Asistentul Thrive a fost ”conceput ca o fereastră de dialog pe Facebook Messenger” şi ”funcţionează ca o interacţiune conversaţională”. Utilizatorii pot intra pe această platformă şi Asistentul Thrive le răspunde tuturor nevoilor de care au nevoie în această perioadă, cum ar fi stilul de viaţă sau întrebări despre sănătate.

Mai exact, Asistentul Thrive te poate ajuta la: ”wellbeing (cum să rămâi sănătos şi puternic în timpul crizei), lucratul de acasă (cum să-ţi menţii concentrarea şi productivitatea când lucrezi de la distanţă), relaţii şi familie (cum interacţionezi cu partenerul, cu părinţii şi cu copiii tăi în noua situaţie)”.

De asemenea, utilizatorii acestei platforme vor primi ”sfaturi pentru un somn mai bun, pentru o alimentaţie sănătoasă, pentru gestionarea stresului şi a singurătăţii, pentru rutină şi concentrare, dar şi pentru gestionarea relaţiilor cu colegii, cu partenerul şi cu cei mai mici membri ai familiei.”

Thrive Media Global este o platformă online dezvoltată în Statele Unite ale Americii. Proiectul a fost fondat de Arianna Huffington, în anul 2016.

În România, Thrive Media Global este deţinută de compania media din Grecia Antenna Group, alături de care a semnat un parteneriat încă din 2016. Grecii de la Antenna Group deţin şi câteva staţii radio şi canale TV în România: KISS FM, Magic FM, Rock FM, Kiss TV, Magic TV şi Rock TV.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus