Skip to main content

CNA. Puterea Dragostei a trecut, din nou, „observată”. Ce sancțiune a primit de această dată?

 
CNA. Puterea Dragostei a trecut, din nou, „observată”. Ce sancțiune a primit de această dată?

CNA. Emisiunea „Puterea Dragostei” de la Kanal D nu a trecut neobservată nici de această dată de Consiliul Național al Audiovizualului. Ce sancțiune a mai primit? 

Publicitate

Membrii CNA au analizat astăzi, 5 august, în ședință un episod al sezonului doi din „Puterea Dragostei”, din data de 16.06.2020. La finalul voturilor, Kanal D a primit o somație publică, o avertizare adică, deoarece emisiunea a încălcat codul de reglementare a conținutului audiovizual.

În fragmentul analizat de CNA, concurenții aveau discuții aprinse pe teme legate de relațiile intime.

”Consiliul Național al Audiovizualului a analizat rapoartele de monitorizare întocmite de direcția de specialitate și a decis să sancționeze cu somație publică postul Kanal D pentru ediția din 16.06.2020 a emisiunii „Puterea dragostei”, difuzată fără a fi respectate dispozițiile art. (18) alin. (1) lit. b) din Codul de reglementare a conținutului audiovizual. [Nu pot fi difuzate în intervalul orar 6,00-23,00 producţii care prezintă: (…) b) scene de sex, limbaj sau comportament trivial, vulgar sau obscen.]”, a punctat CNA.

Puterea Dragostei a adus amenzi record pentru Kanal D

Emisiunea prezentată în primele două sezoane de Andreea Mantea a adus o ploaie de amenzi pentru Kanal D. Ultima a fost pe 11 iunie, atunci când postul Dogan a trebuit să plătească 25.000 de lei, după cum Paginademedia a scris AICI.

Totodată, Kanal D a mai primit o amendă și în martie, chiar mai mare - de 50.000 de lei.

De curând a început și sezonul 3, însă fără Andreea Mantea. Pe 27 iulie postul tv a anunțat debutul noului sezon, rolul de prezentatoare fiind luat de Cristina Mihaela Dorobanțu, după cum Paginademedia a scris AICI.

Emisiunea „Puterea Dragostei” este difuzată de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 si 17:00-19:00, și sâmbăta și duminica, în intervalele 16:00-18:00 si 19:00-20:00.

Citește și: FES-TI-VAL! Puterea Dragostei, "o porcăială continuă". O zice un membru CNA. Emisiuni cu țipete și crize de nervi. Și amendă!


Citește și: Andreea Mantea nu va mai prezenta Puterea Dragostei. O fostă concurentă „Bravo, ai stil!” îi va lua locul

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu