Skip to main content

CNA. Puterea Dragostei a trecut, din nou, „observată”. Ce sancţiune a primit de această dată?

 
CNA. Puterea Dragostei a trecut, din nou, „observată”. Ce sancţiune a primit de această dată?

CNA. Emisiunea „Puterea Dragostei” de la Kanal D nu a trecut neobservată nici de această dată de Consiliul Naţional al Audiovizualului. Ce sancţiune a mai primit?

Publicitate

Membrii CNA au analizat astăzi, 5 august, în şedinţă un episod al sezonului doi din „Puterea Dragostei”, din data de 16.06.2020. La finalul voturilor, Kanal D a primit o somaţie publică, o avertizare adică, deoarece emisiunea a încălcat codul de reglementare a conţinutului audiovizual.

În fragmentul analizat de CNA, concurenţii aveau discuţii aprinse pe teme legate de relaţiile intime.

”Consiliul Naţional al Audiovizualului a analizat rapoartele de monitorizare întocmite de direcţia de specialitate şi a decis să sancţioneze cu somaţie publică postul Kanal D pentru ediţia din 16.06.2020 a emisiunii „Puterea dragostei”, difuzată fără a fi respectate dispoziţiile art. (18) alin. (1) lit. b) din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual. [Nu pot fi difuzate în intervalul orar 6,00-23,00 producţii care prezintă: (…) b) scene de sex, limbaj sau comportament trivial, vulgar sau obscen.]”, a punctat CNA.

Puterea Dragostei a adus amenzi record pentru Kanal D

Emisiunea prezentată în primele două sezoane de Andreea Mantea a adus o ploaie de amenzi pentru Kanal D. Ultima a fost pe 11 iunie, atunci când postul Dogan a trebuit să plătească 25.000 de lei, după cum Paginademedia a scris AICI.

Totodată, Kanal D a mai primit o amendă şi în martie, chiar mai mare - de 50.000 de lei.

De curând a început şi sezonul 3, însă fără Andreea Mantea. Pe 27 iulie postul tv a anunţat debutul noului sezon, rolul de prezentatoare fiind luat de Cristina Mihaela Dorobanţu, după cum Paginademedia a scris AICI.

Emisiunea „Puterea Dragostei” este difuzată de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 si 17:00-19:00, şi sâmbăta şi duminica, în intervalele 16:00-18:00 si 19:00-20:00.

Citeşte şi: FES-TI-VAL! Puterea Dragostei, "o porcăială continuă". O zice un membru CNA. Emisiuni cu ţipete şi crize de nervi. Şi amendă!


Citeşte şi: Andreea Mantea nu va mai prezenta Puterea Dragostei. O fostă concurentă „Bravo, ai stil!” îi va lua locul

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus