Skip to main content

Simona Halep revine pe teren în turneul de la Praga. Unde se vede competiția?

 
Simona Halep revine pe teren în turneul de la Praga. Unde se vede competiția?
Sursa foto: GSP.ro

REVENIRE. Simona Halep, numărul 2 WTA, va reveni pe terenul tenis după o absență de cinci luni de zile, în turneul WTA de la Praga.

Publicitate

Unde se va vedea turneul?

Digi Sport este singura televiziune din România care va transmite competiția din capitala Cehiei. Turneul se desfășoară în perioada 10-16 august, putând fi urmărit, de asemenea, pe aplicația Digi.Onlie, cât și pe site-ul digisport.ro, anunță reprezentanții postului.

Halep va fi cap de serie numărul 1 la Prague Open. Competiția va avea loc pe zgură, suprafața de joc preferată a Simonei.

De asmenea, pe lângă Halep, pe tabloul de joc mai sunt și alte două jucătoare din România: Irina Begu și Patricia Țig. În calificările de la Praga mai sunt alte patru reprezentante ale țării noastre: Ana Bogdan, Irina Bara, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse.

Turneul de la Praga are premii totale de 250.000 de euro. Învigătoarea va primi 43.000 de euro și 280 de puncte WTA. Spectatorii nu vor avea voie în tribune, iar sportivele trebuie să respecte reguli stricte pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus.

Ce competiții are Digi Sport

Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele românce.

Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, postul TV Ultra HD Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM și Dance FM.
 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu