Skip to main content

Televiziunea lui Pandele e gata de emisie: a primit autorizarea și s-a înțeles deja cu un mare cablist

 
Televiziunea lui Pandele e gata de emisie: a primit autorizarea și s-a înțeles deja cu un mare cablist
Sursa: G4Media

CNA. Metropola TV, televiziunea Consiliului Local Voluntari, condus de primarul Florentin Pandele, a primit decizia de autorizare din partea Consiliului Național al Audiovizualului.

Publicitate

Practic, decizia de autorizare înseamnă că postul de televiziune poate începe oricând să emită.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Metropola TV s-a înțeles deja cu un mare operator de comunicații pentru a fi distribuită în județul Ilfof. Operatorul care va avea în grilă postul Metropola TV este Vodafone (care a preluat operațiunile fostului UPC).

Metropola TV este finanțat de Consiliul Local Voluntari și se va axa pe „știrile și evenimentele bune care se întâmplă în București și Ilfov”, după cum a spus Alex Căuțiș, reprezentant al postului la CNA, în luna martie, atunci când CNA a aprobat acordarea licenței TV regionale.

Acționarii Metropola TV - Consiliul Local Voluntari și echipa FC Voluntari

Televiziunea Metropola TV va emite HD, iar principalii acționari sunt Consiliul Local Voluntari și echipa de fotbal FC Voluntari. Va avea conținut generalist, iar investiția este estimată la un milion de lei.

Postul de televiziune va fi operat de o companie a Consiliului Local Voluntari - Publivol Creativ. Compania este condusă, din luna octombrie, de jurnalistul Alex Căutiș. Din proiect face parte și Andi Laslău (jurnalist la Antena 3, Evenimentul zilei, B1 TV, Nașul TV).

Viitorul post de televiziune va avea sediul în Casa Presei Libere și începe cu zece angajați, potrivit lui Alex Căutiș.

Paginademedia.ro a scris în exclusivitate despre intenția Consiliului Local Voluntari de a-și face televiziune încă din toamna anului trecut, aici.

Alex Căutiș a detaliat atunci tot ce înseamnă proiectul TV.

Citește interviul cu Alex Căutiș despre televiziunea patronată de consiliul lui Florentin Pandele, aici

Citește și: CNA. Primăria lui Pandele are licență pentru o televiziune de Ilfov. Cum se numește și ce programe va avea?

Citește și: EXCLUSIV. Primăria lui Pandele își face televiziune. Alex Căutiș, șeful viitorului post. De ce își face TV Consiliul Local Voluntari?

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu