Skip to main content

Televiziunea lui Pandele e gata de emisie: a primit autorizarea şi s-a înţeles deja cu un mare cablist

 
Sursa: G4Media
Sursa: G4Media

CNA. Metropola TV, televiziunea Consiliului Local Voluntari, condus de primarul Florentin Pandele, a primit decizia de autorizare din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Publicitate

Practic, decizia de autorizare înseamnă că postul de televiziune poate începe oricând să emită.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Metropola TV s-a înţeles deja cu un mare operator de comunicaţii pentru a fi distribuită în judeţul Ilfof. Operatorul care va avea în grilă postul Metropola TV este Vodafone (care a preluat operaţiunile fostului UPC).

Metropola TV este finanţat de Consiliul Local Voluntari şi se va axa pe „ştirile şi evenimentele bune care se întâmplă în Bucureşti şi Ilfov”, după cum a spus Alex Căuţiş, reprezentant al postului la CNA, în luna martie, atunci când CNA a aprobat acordarea licenţei TV regionale.

Acţionarii Metropola TV - Consiliul Local Voluntari şi echipa FC Voluntari

Televiziunea Metropola TV va emite HD, iar principalii acţionari sunt Consiliul Local Voluntari şi echipa de fotbal FC Voluntari. Va avea conţinut generalist, iar investiţia este estimată la un milion de lei.

Postul de televiziune va fi operat de o companie a Consiliului Local Voluntari - Publivol Creativ. Compania este condusă, din luna octombrie, de jurnalistul Alex Căutiş. Din proiect face parte şi Andi Laslău (jurnalist la Antena 3, Evenimentul zilei, B1 TV, Naşul TV).

Viitorul post de televiziune va avea sediul în Casa Presei Libere şi începe cu zece angajaţi, potrivit lui Alex Căutiş.

Paginademedia.ro a scris în exclusivitate despre intenţia Consiliului Local Voluntari de a-şi face televiziune încă din toamna anului trecut, aici.

Alex Căutiş a detaliat atunci tot ce înseamnă proiectul TV.

Citeşte interviul cu Alex Căutiş despre televiziunea patronată de consiliul lui Florentin Pandele, aici

Citeşte şi: CNA. Primăria lui Pandele are licenţă pentru o televiziune de Ilfov. Cum se numeşte şi ce programe va avea?

Citeşte şi: EXCLUSIV. Primăria lui Pandele îşi face televiziune. Alex Căutiş, şeful viitorului post. De ce îşi face TV Consiliul Local Voluntari?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sobell Sobell
    A fost băgată pe Digi, doar pe analog, în zona București-Ilfov. Postul are licența națională, deci emite doar la București și în Ilfov, și este deținută de o companie din Voluntari. (de unde stă Firea)
  • Mireseanul Mireseanul
    Sluga antenista pe stirea cu Raman cu tine nu zici nimic? Ha ha ha , dezastru
  • val val
    televiziune de partid pe banii prostimii. Care va vota semi-*** suprem.
  • mile mile
    dodo, simplu cui ii place
  • Șerban Șerban
    Bre da Vodafone transmite televiziunile a toți idioții?! Ba aia a lui Sârbu, acu și televiziunea lui Pandele. Mai dați-o drq de treabă.
  • DODO DODO
    cna de ce dati potocale ( frecvente ) la porci ( tv de partid ) ? credeti ca intereseaza pe cineva din tara tromboanele lui pandele pe fond de hore ? inca un post de propaganda al psd-istilor plus asta a lui sirbu ! cam mult ! sigur sint altii care au ceva de spus si de aratat si nu au unde
  • Miu Miu Miu Miu
    Cand se lanseaza?
  • jk jk
    Deh,vine campania
  • mile mile
    cati purici va face , dupa vot dispare

Trimite un comentariu

sus