Skip to main content

Se lansează televiziunea lui Adrian Sârbu

 
Se lansează televiziunea lui Adrian Sârbu

Noua televiziune de ştiri a lui Adrian Sârbu se lansează peste câteva zile. Aleph News va începe emisia luni, 31 august.

Publicitate

La ce operatori va fi?

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Aleph News a semnat deja cu Telekom companie care are aproximativ 1,1-1,2 milioane de abonaţi. S-ar fi înteles şi cu Vodafone, fostul UPC România, companie ce are aproximativ 800.000 de abonaţi la serviciile de televiziune.

De asemenea, va fi şi pe Orange. Operatorul a anunţat CNA-ul, zilele trecute, că urmează să introducă în grilă postul Aleph News.

Tot din informaţiile Paginademedia.ro, postul este în discuţii şi cu RCS, dar cu care nu a semnat contractul încă.

De asemenea, Aleph News a cooptat şi multe nume din presă în echipă. Cel mai recent, în televiziunea lui Sârbu, a ajuns prezentatorul Andrei Tomescu, de la Digi24, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Tomescu nu este singurul nume care a trecut de la Digi, la Aleph. În conducerea editorială se regăseşte şi Cristina Airabedian (fostul redactor-şef de la Digi24). De asemenea, prezentatoarea de ştiri Ioana Ţigănilă a plecat de la Digi24, tot către Aleph, la finalul anului trecut.

Din informaţiile Paginademedia.ro, în echipă se mai regăsesc nume ca Andreea Perminov (Venită de la Antena 3), Ionuţ Nacu (fost producător Digi Matinal), Tora Apetrii (de la National TV), Cătălin Bican (editor).

Cum arată grila de programe?

Potrivit documentelor depuse la CNA, Aleph va avea în grilă, de dimineaţa până seara, Ştirile orei, Live, urmate de sport şi meteo.

În fiecare seară, de la 20.30 la 22.00, va intra Marius Tucă Show, de asemenea în direct, de luni până joi, cu o ediţie Best Of vinerea şi sâmbăta.

Duminică seara, va avea emisiune jurnalistul Ion Cristoiu. Emisiunea Gândurile lui Cristoiu se va difuza în direct, de la 20.00 la 21.00 şi în reluare de la 22.00 la 23.00.

De altfel, chiar aşa a punctat Adrian Sârbu că va fi staţia încă de când a obţinut licenţa, anul trecut: ştiri toată ziua.

Licenţele, luate în iunie anul trecut

Adrian Sârbu a obţinut licenţele în luna iunie a anului trecut, pentru trei canale: Aleph Business (generalist), Aleph News (tematic informativ) şi Aleph Comedy (tematic divertisment).

Sunt trei televiziuni şi mai urmează două, după cum a anunţat Adrian Sârbu, în faţa membrilor CNA. Acesta a declarat că va mai veni în faţa CNA cu două solicitări, una pentru un post educativ şi alta pentru o televiziune de lifestyle.

Adrian Sârbu mai are o licenţă pentru un post generalist - Smart TV - în parteneriat cu Marius Tucă.

Cum arată sigla:


Citeşte şi: Aleph News, postul de ştiri al lui Sârbu, poate începe emisia. A fost autorizat de CNA. Cum arată sigla?


Citeşte şi: Andrei Tomescu părăseşte Digi24, după nouă ani. A trecut tot la un canal de ştiri


Citeşte şi: Jurnalista Ioana Ţigănilă părăseşte Digi24 după nouă ani


Citeşte şi: Adrian Sârbu face trei televiziuni noi: un post de comedie, unul de business şi unul de ştiri. A luat deja licenţele


Citeşte şi: Adrian Sârbu şi Marius Tucă, într-un nou proiect TV. Televiziunea Smart TV a primit licenţă de la CNA


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pilă livia pilă
    S=a scremut mult pana sa apara. Si cand a aparut nu s-a auzit decat un "fassss". Iar rcs-ul nu credca va introduce prea curand acest post; a luat multi oameni din trust si nu doresc un concurent ptr um24.
  • ddd ddd
    știu și eu asta mă refer că nu mai au implicare în zona asta managerială angajați, sunt în continuare Oare cum legați și de ProTV iar acele demisii au fost acceptate cu anumite să zicem rugăminți ca și în cazul lui Zoe Vasilescu

    voi De ce credeți că în mod oficial cei doi se joacă de a consultanți media
    așa consultanți media sunt încât toată lumea implicată în aceste proiecte aleph vorbesc despre iei
  • Adi Adi
    DDD, trăiești pe această planetă? Mocanu si Draghici nu mai sunt la Pro de mai bine de 1 an! poate chiar 2 ani.
  • ddd ddd
    Deci până la urmă Nimeni nu vrea să elucideze misterul nimeni nu a răspuns De fapt la întrebarea mea inițială Oricum știu și cei din Pro TV că echipa Mocanu Drăghici Sunt alături de Mediafax dar totuși dacă tot îi criticați spuneți și ce fac și cu ce se ocupă

    nu sunt Totuși nici ăia din Pro TV chiar atât de neatenți totuși știu și ei dar le convine tăcerea
  • DODO DODO
    daca e si cristoiu ...e clara linia postului - Inca o trimbita psd Posibil *** media
  • jk jk
    Sa vedem ce va fi!Sa vedem daca va fi si la digi
  • Ionut Ionut
    In ce tara traim! Airabedian, care a mancat o gramada de bani de la DIGI 24.
    Era disperata sa plece de acolo, ma mir cu de nu la luat pe prietenul ei Ionita.
    Costi Mocanu si Felix D. doua persoane care nu au treaba cu televiziunea.
    Ma mir cum de nu se vorbeste de Hoffbauer, un personaj ciudat intr-o telelviziune de stiri. Oameni de sport care vor sa creeze o televiziune de stiri( WTF!!). Pacat de Adrian Sarbu un om cu suflet bun care e pacalit de acesti indivizi.
  • Cristi Cristi
    Domnu Sarbu’ tot respectul pentru omul de televiziune, dar cum ati reusit sa luati doar oameni de doi lei? Grafica arata jalnic.. incercati sa copiati ceva din afara tari sau e o idee originala
  • Sarbic Sarbic
    mareane, acum ai de unde sa te informezi

    Pe stirea cu audientele meciului de aseara nimic? E frica prea mare si nu stii ce sa comentezi? Hahhahaa! Antenuta umilinta. Postacul antenist mile plange.
  • "Aleph" se pronunţă cum se scrie? "Aleph" se pronunţă cum se scrie?
    Foarte, foarte tare sigla postului. Pare făcută pe un Intel 386 din '91 găsit sub o grămadă de roţi de rezervă în garajul lui Sârbu. Cât despre conotaţiile masonice ale simbolului, nici nu mai vorbim.

    În altă dezordine de idei, dacă Andreea Perminov reapare "pe sticlă" la staţia asta nouă, au deja un telespectator asigurat. Probabil singurul, dar asta e, cineva trebuie să se sacrifice.
  • Valentin Valentin
    Aștept să facă un canal TV comercial care să facă audiențe și să aducă cei mai buni oameni cu care a lucrat !
  • Manu Manu
    Din punctul meu de vedere, o sa fie o basina. Atata timp cat e Cristina A. acolo aceasta televiziune e pierduta. Despre Felix si Costi doi oameni care nu au experienta in domeniul TV. Degeaba ai stat la PROTV 30 de ani sub umbra lui Adrian Sarbu. Datorita acelui om sunteti acolo si daca plecati in alta televiziune nu aveti nici o sansa. Spor sa aveti!
  • Livia Pila Livia Pila
    Petrișor Obae, tu ești mai de speriat decit strănepotul Agathei Christie? Ce e obscen sau jignitor în salutul pa și ***? Sau ești sub efectul sapunelii pe care ai primit-o azi în Evz? Hai, cenzurează și asta, da-te mare! Pa și ***! Livia de la TVR.
  • ddd ddd
    până la urmă poate să răspundă cineva ce statut au Costi Mocanu Felix Draghici că văd că foarte mulți îi pomenesc pe aici dar ei sunt foarte discreți în perioada asta Știe cineva dar pe bune Care este poziția lor în această companie proiect ?!?

    Da concret Vreau Un răspuns ce poziție au ambii în organigrama de exemplu Cine răspunde de sport că văd că şi Mediafax a început să livreze
  • livia pilă livia pilă
    Inca un loc unde se va da in stambă și se va bâlbâi în voie Ion Cristoiu, alias Coroiu. Oare nu i se va găsi un loc și Doinei Gradea, dar si tovarăsilor ei de fapte bune Dârvariu, Văileanu, Carla Tompea, Mircea Radu, Cazan, Zgabercea, Neacsa, Smaranda Vornicu Shalit, Demeter Andras? Hai, bagajelele, lichidarea, luati-o cu voi si pe blonda de la Juridic, și pe colonelul Fulea și pa si ***!

Trimite un comentariu

sus