Skip to main content

Premieră în toamnă pe Netflix: Un film cu românul Sebastian Stan, "Bucky" din Avengers

 
Premieră în toamnă pe Netflix: Un film cu românul Sebastian Stan, "Bucky" din Avengers
Sebastian Stan - Captură: Europa FM

Actorul de origine română Sebastian Stan este în distribuția unui nou film lansat de Netflix în luna septembrie. Filmul „The Devil All The Time” („Întotdeauna Diavolul”), care are la bază romanul premiat scris de Donald Ray Pollock va fi lansat pe Netflix în 16 septebrie.

Sebastian Stan joacă rolul unui șerif corupt care, alături de un predicator infam (Robert Pattinson) și un cuplu neobișnuit (Jason Clarke și Riley Keough) și un șerif corupt (Sebastian Stan) „converg în jurul tânărului Arvin Russell (Tom Holland) în timp ce se luptă forțele malefice care îl amenință pe el și pe familia sa”.

Publicitate

Cu acțiunea cuprinsă între cel de-al Doilea Război Mondial și războiul din Vietnam, „The Devil All The Time” este regizat de Antonio Campos.

Din distribuție fac parte și Bill Skarsgård, Mia Wasikowska, Harry Melling, Haley Bennett și Pokey Lafarge. 

Sebastian Stan a primit rolul din The Devil All The Time după ce fusese inițial destinat lui Chris Evans, colegul de platou al lui Sebastian Stan în Avengers. Evans ar fi renunțat la rol din cauza programului încărcat, după cum relata presa în februarie 2019.

Actorul Sebastian Stan, născut la Constanța, este cunoscut mai ales pentru rolul său din seria Avengers, James Bucky Barnes (Winter Soldier). Disney avea înpregătire și un serial în care Sebastian Stan urma să apară - The Falcon and the Winter Soldier - însă a fost amânat. El a ami avut roluri secundare în filme precum The Black Swan sau Marțianul. 

FOTO. Primele imagini din „The Devil All The Time”

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu