Skip to main content

Turneele de Grand Slam revin la Eurosport. US Open va fi săptămâna viitoare. Fără Halep, dar cu Sorana Cîrstea, Begu sau Tecău

 
Foto | Hepta
Foto | Hepta

Se întoarce tenisul pe Eurosport. Turneele de Grand Slam, cele mai importante din acest sport, se văd pe postul de televiziune de săptămâna viitoare.

Publicitate

Competiţiile încep de luni, 31 august. Primul turneu important va fi US Open, între 31 august şi 13 septembrie, anunţă reprezentanţii postului.

Meciurile se văd atât pe Eurosport 1, Eurosport 2, dar şi pe Eurosport Player.

„Eurosport va transmite peste 200 de ore de tenis live de la US Open”, menţionează sursa citată.

Ce jucători români vor participa la US Open?

În absenţa Simonei Halep, care a decis să nu facă deplasarea în America, România va fi reprezentată de Sorana Cîrstea, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu şi Patricia Ţig. De asemenea, Raluca Olaru va face echipă cu Sara Sorribes Tormo la dublu feminin, iar Horia Tecău este singurul reprezentant al României în turneul masculin la dublu.

În competiţia masculină principal favorit rămâne sârbul Novak Djokovic, care este şi numărul 1 mondial. La feminin cele mai importante jucătoare sunt: Serena Williams, Garbine Muguruza, Naomi Osaka, Petra Kvitova sau Sofia Kenin (învingătoarea de la Australian Open).

Roland Garros se vede pe Eurosport în septembrie

Al doilea turneu de Grand Slam transmis de Eurosport va fi competiţia din capitala Franţei - Roland Garros. Desfăşurat în premieră în toamnă din cauza pandemiei, Roland Garros va debuta pe 27 septembrie şi se va încheia pe 11 octombrie.

De asemenea, Eurosport va acoperi cele două evenimente majore cu o serie de transmisiuni live pe Facebook. Emisiunea se numeşte „Eurosport Stream Team” şi va fi găzduită de Radu Abramescu şi Cristi Petre în timpul US Open în fiecare zi, de la ora 13:00.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • R R
    Vrem si audiențele meciului de aseară de pe Prima tv ,FCSB -FC Shirak
  • Halepianul Halepianul
    Ca si antenuta , tot locul 2 sub pro , ha ha ha
    Chiar si locul 3 sub un serial turcesc de doi leuti
  • mile mile
    deci audienta va lipsi

Trimite un comentariu

sus