Skip to main content

Turneele de Grand Slam revin la Eurosport. US Open va fi săptămâna viitoare. Fără Halep, dar cu Sorana Cîrstea, Begu sau Tecău

 
Turneele de Grand Slam revin la Eurosport. US Open va fi săptămâna viitoare. Fără Halep, dar cu Sorana Cîrstea, Begu sau Tecău
Foto | Hepta

Se întoarce tenisul pe Eurosport. Turneele de Grand Slam, cele mai importante din acest sport, se văd pe postul de televiziune de săptămâna viitoare.

Competițiile încep de luni, 31 august. Primul turneu important va fi US Open, între 31 august și 13 septembrie, anunță reprezentanții postului.

Publicitate

Meciurile se văd atât pe Eurosport 1, Eurosport 2, dar și pe Eurosport Player.

„Eurosport va transmite peste 200 de ore de tenis live de la US Open”, menționează sursa citată. 

Ce jucători români vor participa la US Open?

În absența Simonei Halep, care a decis să nu facă deplasarea în America, România va fi reprezentată de Sorana Cîrstea, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu și Patricia Țig. De asemenea, Raluca Olaru va face echipă cu Sara Sorribes Tormo la dublu feminin, iar Horia Tecău este singurul reprezentant al României în turneul masculin la dublu.

În competiția masculină principal favorit rămâne sârbul Novak Djokovic, care este și numărul 1 mondial. La feminin cele mai importante jucătoare sunt: Serena Williams, Garbine Muguruza, Naomi Osaka, Petra Kvitova sau Sofia Kenin (învingătoarea de la Australian Open).

Roland Garros se vede pe Eurosport în septembrie

Al doilea turneu de Grand Slam transmis de Eurosport va fi competiția din capitala Franței - Roland Garros. Desfășurat în premieră în toamnă din cauza pandemiei, Roland Garros va debuta pe 27 septembrie și se va încheia pe 11 octombrie.

De asemenea, Eurosport va acoperi cele două evenimente majore cu o serie de transmisiuni live pe Facebook. Emisiunea se numește „Eurosport Stream Team” și va fi găzduită de Radu Abramescu și Cristi Petre în timpul US Open în fiecare zi, de la ora 13:00. 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu