Skip to main content

De test. Viasat World lansează o platformă de conținut video: „Nu vor fi disponibile seriale întregi, ci doar 1-2 episoade". De ce?

 
De test. Viasat World lansează o platformă de conținut video: „Nu vor fi disponibile seriale întregi, ci doar 1-2 episoade". De ce?
Foto | Pexels

UPDATE. Platforma de conținut Ready to Air va fi disponibilă doar pentru echipele media, pentru jurnaliști, bloggeri, în general creatori de conținut. Nu va fi aprobată înscrierea în platformă a altor utilizatori, după cum au explicat pentru Paginademedia.ro oficialii Viasat. 

Publicitate

Viasat World lansează o nouă platformă de conținut video. Se numește „Ready to Air” și conține noutăți sau episoade ale un show-uri difuzate pe canalele Viasat. Va fi un fel de platformă „de test”:

„Nu vor fi disponibile serii/seriale întregi, ci doar 1-2 episoade pentru a vă putea face o impresie despre ele”, spun reprezentanții postului pentru Paginademedia.ro.

Pentru a intra în aplicație utilizatorul trebuie să se înregistreze. Înscrierea se face gratuit și se poate accesa de pe laptop, telefon sau tabletă.

„Sunt sau vor fi disponibile spre vizionare (review) o parte din noutățile de pe posturile de documentare (Viasat History, Viasat Explore și Viasat Nature), precum și episoade din noile seriale de pe Epic Drama.

Înscrierea nu implică niciun cost. Beneficiul constă în aceea că, dacă doriți să vedeți ce noutăți sunt pe canelele Viasat, veți ști nu numai titlul, ci și cum se prezintă”, menționează aceeași sursă. 

În acest moment, printre altele, pot fi umărite episoade din serialele Epic Drama Shadow Lines, Miss Scarlet & the Duke, The Turncoat, și emisiunile Jade Fever (Viasat Explore), The Bombing of Darwin: An Awkward Truth, In the Footsteps of Attila: King of the Huns (Viasat History) sau Nile: The Ultimate River (Viasat Nature). 

De asemenea, și pentru postul Epic Drama sunt programate în lunile august-octombrie seriale precum Shadow Lines, Miss Scarlet & the Duke sau The Turncoat.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

 • Da, ce sens are articolul daca platforma e doar pentru persoane de la o organizatie/publicatie ? Daca vor lasa si useri normali specificati de cand...
 • Pe internet, n-am gasit nimic
  Exista un site ready to air,dar n-are legatura cu Viasat.
  Un link oficial ar ajuta
 • mailul asta nu era doar pentru colaboratorii de presa?
  utilizatorii normali isi fac degeaba cont deoarece nu e pentru ei platforma asta, nu vor avea acces sa deschida canalele...
  ready to air exista de foarte mult timp, nu e nimic nou si nu e a celor de la Viasat...

Trimite un comentariu