Skip to main content

Vlad Petreanu, Costin Giurgea și vloggerul Otravă, în noua platformă de conținut IT lansată de Vodafone

 
Vlad Petreanu, Costin Giurgea și vloggerul Otravă, în noua platformă de conținut IT lansată de Vodafone

Vodafone lansează platforma cu conținut despre tehnologie „Zoom - powered by Vodafone” începând cu luna august. Mai multe nume cunoscute sunt implicate în proiect: jurnalistul Vlad Petreanu, vloggerul Otravă, Costin Giurgea. Ce vor face fiecare? Despre ce este platforma?

Publicitate

Detalii, în continuare:

Potrivit reprezentanților companiei, Zoom este o „platformă cu conținut actual și original despre cele mai recente tendințe și lansări din domeniul tehnologiei”. Va cuprinde recenzii de smarthphone-uri, știri despre tehnologie, dar și modalități de a exploata la maxim potențialul noilor tehnologii.

Cum este structurată platforma „Zoom”?

”Zoom powered by Vodafone este structurată în trei categorii principale: Devices, Video și Zoom In. Aceste categorii includ articole și videoclipuri despre dispozitive și despre cele mai noi inovații de pe piață, recenzii ale smartphone-urilor disponibile în portofoliul Vodafone România, tutoriale și quiz-uri”, se arată în comunicatul Vodafone remis către Paginademia.ro.

Cine este implicat în proiect?

Vodafone a lansat platforma alături de oameni cunoscuți din zona media. Este vorba despre Ovidiu Pătrașcu (Ovy), campion mondial la FIFA, Vlad Petreanu, jurnalist de peste 30 de ani, Cristian Șimonca (Otravă) sau Costin Giurgea.

Pătrașcu va oferi sfaturi utilizatorilor, Petreanu se va ocupa de articole, Șimonca tot de articole, dar pe diverse subiecte de actualitate, iar Giurgea de recenziile pentru smartphone-uri.

Platforma poate fi accesată aici: https://zoom.vodafone.ro.
 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu