Skip to main content

Vlad Petreanu, Costin Giurgea şi vloggerul Otravă, în noua platformă de conţinut IT lansată de Vodafone

 
Vlad Petreanu, Costin Giurgea şi vloggerul Otravă, în noua platformă de conţinut IT lansată de Vodafone

Vodafone lansează platforma cu conţinut despre tehnologie „Zoom - powered by Vodafone” începând cu luna august. Mai multe nume cunoscute sunt implicate în proiect: jurnalistul Vlad Petreanu, vloggerul Otravă, Costin Giurgea. Ce vor face fiecare? Despre ce este platforma?

Publicitate

Detalii, în continuare:

Potrivit reprezentanţilor companiei, Zoom este o „platformă cu conţinut actual şi original despre cele mai recente tendinţe şi lansări din domeniul tehnologiei”. Va cuprinde recenzii de smarthphone-uri, ştiri despre tehnologie, dar şi modalităţi de a exploata la maxim potenţialul noilor tehnologii.

Cum este structurată platforma „Zoom”?

”Zoom powered by Vodafone este structurată în trei categorii principale: Devices, Video şi Zoom In. Aceste categorii includ articole şi videoclipuri despre dispozitive şi despre cele mai noi inovaţii de pe piaţă, recenzii ale smartphone-urilor disponibile în portofoliul Vodafone România, tutoriale şi quiz-uri”, se arată în comunicatul Vodafone remis către Paginademia.ro.

Cine este implicat în proiect?

Vodafone a lansat platforma alături de oameni cunoscuţi din zona media. Este vorba despre Ovidiu Pătraşcu (Ovy), campion mondial la FIFA, Vlad Petreanu, jurnalist de peste 30 de ani, Cristian Şimonca (Otravă) sau Costin Giurgea.

Pătraşcu va oferi sfaturi utilizatorilor, Petreanu se va ocupa de articole, Şimonca tot de articole, dar pe diverse subiecte de actualitate, iar Giurgea de recenziile pentru smartphone-uri.

Platforma poate fi accesată aici: https://zoom.vodafone.ro.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus