Skip to main content

EXCLUSIV. Fără Vocea României în această toamnă: „Am decis să anulăm castingul şi filmările”. E pentru prima dată în zece ani când nu se face show-ul

 
EXCLUSIV. Fără Vocea României în această toamnă: „Am decis să anulăm castingul şi filmările”. E pentru prima dată în zece ani când nu se face show-ul

EXCLUSIV. Pentru prima dată în zece ani, nu vom avea Vocea României în grila de toamnă. Pro TV a decis să amâne talent show-ul pentru acest an, din cauza pandemiei de Covid-19.

Publicitate

Oficialii Pro TV au confirmat informaţia pentru Paginademedia.ro şi au explicat şi motivul deciziei.

Confirmăm faptul că Vocea Romaniei nu va face parte din grila de toamnă. Ţinând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul şi filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea Romaniei.

Siguranţa angajaţilor nostri şi a concurenţilor care participă la talent show-uri este prioritară”, după cum au spus aceştia într-un răspuns pentru Paginademedia.ro.

De asemenea, din cauza pandemiei de Coronavirus, nu se ştiu prea multe detalii nici despre momentul în care show-ul va reveni:

Vom reveni cu detalii despre viitorul sezon când contextul ne va permite”, punctează reprezentanţii Pro TV.

Aşadar, show-ul cu Chirilă, Brenciu, Smiley şi Irina Rimes în juriu va lua o pauză, chiar în anul celui de-al zecelea sezon.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, câţiva dintre oamenii care lucrau la Vocea României au trecut la Antena 1, care va face în această toamnă X-Factor.

Masked Singer, un show cu „măşti” pentru toamnă

Deşi talent show-ul Vocea României nu va fi în grila de toamnă, Pro TV a pregătit o altă producţie muzicală. Este vorba despre Masked Singer, emisiune ce se bazează pe un format în care anumite personaje vor fi demascate, după ce cântă o piesă.

Momentan nu se cunoaşte ziua în care producţia va fi programată, după cum au spus şi oficialii Pro TV:

„Nu putem da în acest moment detalii despre grila Pro TV şi despre zilele de difuzare ale emisiunilor”, arată acelaşi răspuns citat anterior.

Cel mai probabil, show-ul va fi vinerea, când era seara de Vocea României.

Prezentatorul show-ului Masked Singer va fi cântăreţul Jorge, iar în rol de juraţi vor fi Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc şi Horia Brenciu. Aceştia din urmă vor încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, fiind ajutaţi de informaţiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.

X-Factor, revenire într-un an fără Vocea României

O altă mişcare interesantă ce se va întâmpla în această toamnă este revenirea show-ului X-Factor, la Antena 1, după un an de pauză. Antena 1 a anunţat mutarea surpriză la începutul lunii iunie, după ce X-Factor nu-şi mai găsise loc în grila postului în 2019.

Aşa cum au anunţat reprezentanţii Intact, audiţiile vor fi „doar în Bucureşti, nu şi în alte oraşe”, în contextul pandemiei de Covid-19.

De multe ori, X-Factor şi Vocea României erau pe acelaşi interval orar, iar audienţele Pro TV lăsau mult în urmă show-ul de pe Antena 1.


Citeşte şi: OFICIAL. Pro TV anunţă oficial formatul Masked Singer. Un fel de „Cu mască, fără mască”


Citeşte şi: Emisiunea cu măşti de pe Pro TV are prezentator: Jorge


Citeşte şi: Istoria finalelor. Care a fost cea mai tare „voce”. O finală câştigată de Brenciu, prima în audienţe


Citeşte şi: REVENIRE. Mutare surpriză. Antena 1 resuscitează X-Factor: anunţă castingul pentru sezonul nouă


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Expertule, e adevarat ca pro va face un show cu Firicel din Las Fierbinti ,am inteles ca se cheama 100 de zile ,multumesc anticipat .
  • Sabina Sabina
    Buna dimineata ! Am vazut ca au inceput filmarile pentru emisiunea Ce spun Romanii si apar pe post promo-uri cu Vorbeste Lumea si La Maruta .Ma asteptam la mai multe schimbari .Voi urmari Ferma ,de la Masked Singer nu prea am asteptari.Stie cineva cand se lanseaza grila PRO si ce schimbari vor fi?
  • Expertul Expertul
    @Popescu, Sa filmezi Vocea Romaniei sau Romanii au talent fara spectatori sau doar cu cateva zeci in sala, nu mi se pare ca merita sa investesti in asa ceva. ProTV va performa in aceasta toamna cu Vlad, Ferma, Visuri la cheie si Las Fierbinti. ProTV si toate televiziunile generaliste din lume vor continua sa piarda audienta masiv in urmatorii ani. In epoca platformelor de streaming sa urmaresti seriale, filme si emisiuni intrerupte de reclame la TV, mi se pare foarte incomod. Eu cred ca asa cum au disparut ziarele pe hartie, asa vor ddisparea si televiziunile liniare in maxim 10 ani. Cred ca doar televiziunile care vor transmite evenimente live vor rezista pe piata, avand in vedere tendintele globale.
  • Allex Allex
    Popescu, frumos comentariu. Sper totuși ca Mihaela Rădulescu și concurenții să țină Ferma sus în audiențe. Există totuși posibilitatea ca Ana Morodan și Brenciu să mai salveze câte ceva din Masked Singer. Vom vedea. Cât despre știri, sper ca Pro Tv să lupte să-și pastreze juraliștii! Din ce am aflat recent; Ramona Păuleanu și Cătălin Radu Tănase(doi jurnaliști de execepție) au fost ofertați de Adrian Sârbu.
  • Altex Altex
    Pentru mine e clar ca la ProTV e o lipsa crasa de strategie, dublata de un talent management incapabil. Pana la urma, lucrurile au si o explicatie clara: cei in functie trebuie sa fie pe plus ca sa-si ia bonusurile in toamna, ca doar s-a vandut statia si urmeaza sa se faca preluarea. Ce rost are sa risti cu Vocea care a scazaut ani la rand cu Irina Rimes (?!?) si traseistu' netalentat Brenciu?!?
  • Sabina Sabina
    Expertul ,stii cumva ce emisiuni vor mai incepe pe PRO TV in afara de cele anuntate si pe PRO 2?
  • Expertul Expertul
    @ddd, Raluca Manita, fost reporter StirileProTV pana in iulie 2020, va prezenta stiri la Aleph News.
  • Coochie Coochie
    Un singur cuvant. Responsabili.
    Cu pandemia asta, nu se merita sa faci emisiunea fara public. Si ce, vor canta toti cu masca sau cum ? La repetitii nu vor sta unul langa altul ?
  • Roby Roby
    Oameni buni, nu va panicati. Sigur vineri Pro va difuza Ferma (si in alte zile, nu doar o zi pe saptamana). Asa ca tot va bate Factorul X.
  • Voxanul Voxanul
    Bucurie pe postacul antenist mile , ha ha ha
    Intrebarea e daca Factorul Ics reuseste sa fie lider fara Vocea , ca la bataie cu emisiunea , dezastru , ha ha ha
  • ddd ddd
    @Allex am observat schimbul de tură mai devreme la știrile de la 17:00 și 13 încă de miercurea trecută iar domnișoara de la vreme văd că nu a revenit de asta am crezut că au dat Atacul și la vedete nu doar la oameni din spate
  • Popescu Popescu
    Era greu, dar nu imposibil sa faci Vocea. Cu cresteri de pret pe publicitate nu vor mai reusi sa compenseze audientele in declin. Barca se clatina. Doar cu grafica colorata si promo-uri bune nu poti reusi sa aduci publicul pierdut.Ceasul elvetian a ramas fara piese valoroase iar altele au fost intentionat tinute sub apa si au ruginit. Poate aduc cehii cei noi piese de schimb si ceasul va incepe din nou sa arate ora exacta. We will see :)
  • Lucian Lucian
    @ddd Stirile la Aleph le vor prezenta Ioana Voicu și Iulia Pârlea (au prezentat știrile Smart Radio în ultima perioadă).
  • Allex Allex
    Ddd, din câte știu, nu.
  • Cris Cris
    Ce ar fi,pt mine ar fi mai mult decat o.k..ca,antenitistii si protevistii,daca tot nu sunt in must carry,sa nu ne mai streseze seara de seara cu Vulpita,Cabral,etc..cine vrea sa ii urmareasca sa scoata denghii din chimir..eu,nu vreau sa le mai vad mutrele pe sticla.

Trimite un comentariu

sus