Skip to main content

Adriana Nedelea va avea emisiune şi la Europa FM, pe lângă cea de la Libertatea

 
Adriana Nedelea va avea emisiune şi la Europa FM, pe lângă cea de la Libertatea

O nouă voce se aude la postul Europa FM. Jurnalista Adriana Nedelea va avea emisiune la staţia radio.

Publicitate

Va realiza ediţia de luni a emisiunii Piaţa Victoriei, unde îl va avea partener pe gazetarul Cristian Tudor Popescu, anunţă Europa FM. Emisiunea se difuzează de la ora 18:15.

Nedelea are peste 15 ani de experienţă în presă. A trecut la ziarul Libertatea anul trecut, după şase ani la Digi24. În echipa coordonată de Cătălin Tolontan, se ocupă de emisiunea zilnică La fix, cu Adriana Nedelea.

Înainte de Digi24, ea mai lucrat şi la Realitatea TV.

Adriana Nedelea, emisiunea de la Europa FM:

„Mă bucur mult să fac parte din echipă! Ne auzim şi ne vom şi vedea de luni. Cristian Tudor Popescu şi subiectele de actualitate. E zi de şcoală luni, prima zi de şcoală într-un context greu, diferit de tot ce am trăit până acum. Vă invit alături de noi: elevi, părinţi, dascăli”, a spus jurnalista.

De luni, emisiunea „Piaţa Victoriei” revine cu un nou sezon, zilnic, de la ora 18.15. Realizatorii care se ocupă de „Piaţa Victoriei” sunt Tudor Muşat, Alice Iacobescu, Ioana Ene Dogioiu, Mona Nicolici şi Adriana Nedelea.

Până acum câteva luni, Anca Simina era cea care se ocupa de ediţia de luni a emisiunii „Piaţa Victoriei”. În primăvară, aceasta a încheiat colaborarea cu Europa FM şi realizează podcastul „On the record” pe Recorder.ro.


Citeşte şi: De pe TV, în presa scrisă. Jurnalista Adriana Nedelea a trecut la ziarul Libertatea, după plecarea de la Digi 24


Citeşte şi: Adriana Nedelea părăseşte Digi24 după şase ani


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    Cine e baietelul din poza?
  • Gabi Gabi
    Îmi pare rău, chiar îmi plăcea Anca Simina
  • Miu Miu Miu Miu
    In ritmul asta va trece postul in proprietatea RCS

Trimite un comentariu

sus