Skip to main content

Andreea Esca, Inna, Iuliana Tudor şi Laura Cosoi vor participa într-o altfel de cursă. De acasă? Cum?

 
Andreea Esca şi fiica sa, Alexia
Andreea Esca şi fiica sa, Alexia

Vedete ca Andreea Esca, Inna, Iuliana Tudor, Alexandra Dinu şi Laura Cosoi vor lua startul într-o altfel de cursă caritabilă. De ce altfel? Pentru că vor alerga de acasă. Cum adică? În continuare.

Publicitate

Cursa "remote" este „Race for the Cure Romania”, organizată de Fundaţia Renaşterea cu scopul de a strânge fonduri pentru sănătatea femeii.

Ineditul: o cursă "la distanţă"

Din cauza pandemiei globale, cursa va avea loc, în premieră, în mediul online, anunţă organizatorii. Cum se va alerga?

Mai exact explică Mihaela Geoană, Preşedinte şi co-fondator al Fundaţiei „Renaşterea”, despre Race for the Cure Romania:

„Anul acesta, linia de start a evenimentului Race for the Cure nu va fi una fizică, iar locul de alergare poate fi oriunde: pe banda de alergat de acasă, pe aleile din jurul blocului, într-un colţ din România sau oriunde în lume.

Important este să ne înscriem pe platforma raceforthecure.eu, şi apoi să arătăm în online, folosind #RFT2020 şi #Renasterea2020, că suntem alături de femeile din România, în drumul spre combaterea cancerului, prin prevenţie, stil de viaţă sănătos şi investigaţii medicale periodice.

Fiecare înscriere e transformată de Fundaţia Renaşterea în analize medicale pentru femeile defavorizate, ce le pot salva viaţa!”

O altă premieră:

Participarea diasporei la Race for the Cure Romania. Concurentele pot participa de oriunde din Europa şi pot aduce susţinere şi donaţii pentru femeile din România.

Race for the Cure se va organiza pe 25, 26 şi 27 septembrie.

Nu mai puţin de 40 de celebrităţi din România şi-au făcut echipele de start în competiţie. Printre ele, se află nume ca Andreea Esca, Inna, Alexandra Dinu, Iuliana Tudor, Laura Cosoi, Atena Boca sau Ada Condeescu.

Competiţia strânge fonduri pentru prevenirea şi combaterea cancerului la femei unde anual, conform estimărilor, sunt diagnosticate cu cancer mamar 9.629 de femei la nivel naţional, iar numărul deceselor se ridică la 3.209.

Informaţiile legate de Rache for the Cure 2020 se pot găsi pe adresa evenimentului internaţional: https://www.raceforthecure.eu/ro/ şi pe https://fundatiarenasterea.ro/

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus