Skip to main content

Andreea Esca, Inna, Iuliana Tudor și Laura Cosoi vor participa într-o altfel de cursă. De acasă? Cum?

 
Andreea Esca, Inna, Iuliana Tudor și Laura Cosoi vor participa într-o altfel de cursă. De acasă? Cum?
Andreea Esca și fiica sa, Alexia

Vedete ca Andreea Esca, Inna, Iuliana Tudor, Alexandra Dinu și Laura Cosoi vor lua startul într-o altfel de cursă caritabilă. De ce altfel? Pentru că vor alerga de acasă. Cum adică? În continuare.

Cursa "remote" este „Race for the Cure Romania”, organizată de Fundația Renașterea cu scopul de a strânge fonduri pentru sănătatea femeii.

Ineditul: o cursă "la distanță"

Publicitate

Din cauza pandemiei globale, cursa va avea loc, în premieră, în mediul online, anunță organizatorii. Cum se va alerga?

Mai exact explică Mihaela Geoană, Președinte și co-fondator al Fundației „Renașterea”, despre Race for the Cure Romania:

„Anul acesta, linia de start a evenimentului Race for the Cure nu va fi una fizică, iar locul de alergare poate fi oriunde: pe banda de alergat de acasă, pe aleile din jurul blocului, într-un colț din România sau oriunde în lume.

Important este să ne înscriem pe platforma raceforthecure.eu, și apoi să arătăm în online, folosind #RFT2020 și #Renasterea2020, că suntem alături de femeile din România, în drumul spre combaterea cancerului, prin prevenție, stil de viață sănătos și investigații medicale periodice.

Fiecare înscriere e transformată de Fundația Renașterea în analize medicale pentru femeile defavorizate, ce le pot salva viața!”

O altă premieră:

Participarea diasporei la Race for the Cure Romania. Concurentele pot participa de oriunde din Europa și pot aduce susținere și donații pentru femeile din România.

Race for the Cure se va organiza pe 25, 26 și 27 septembrie.

Nu mai puțin de 40 de celebrități din România și-au făcut echipele de start în competiție. Printre ele, se află nume ca Andreea Esca, Inna, Alexandra Dinu, Iuliana Tudor, Laura Cosoi, Atena Boca sau Ada Condeescu.

Competiția strânge fonduri pentru prevenirea și combaterea cancerului la femei unde anual, conform estimărilor, sunt diagnosticate cu cancer mamar 9.629 de femei la nivel național, iar numărul deceselor se ridică la 3.209.

Informațiile legate de Rache for the Cure 2020 se pot găsi pe adresa evenimentului internațional: https://www.raceforthecure.eu/ro/ și pe https://fundatiarenasterea.ro/ 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu