Skip to main content

Augusta Lazarov se pregăteşte de o emisiune la TVR. Doi prezentatori de la Virgin Radio gazde

 
Augusta Lazarov se pregăteşte de o emisiune la TVR. Doi prezentatori de la Virgin Radio gazde

Augusta Lazarov Petrescu, fost şef al divertismentului şi producător al mai multor emisiuni la Antena 1, trece la Televiziunea Publică, unde pregăteşte o emisiune, ca producător.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Augusta Lazarov urmează să producă noul matinal al TVR, producţie aflată în faza de pregătire.

Augusta Lazarov a fost Head of Entertainment la Antena 1 timp de zece ani. A produs, printre altele, 14 sezoane ale emisiunii Te cunosc de undeva şi ultimul Revelion. A plecat la începutul acestui an.

Doi prezentatori de la Virgin Radio ca gazde

Matinalul TVR va avea prezentatori noi. Este vorba de doi moderatori cunoscuţi în zona de FM. Gabriel Fereşteanu şi Liza Sabău sunt cele două nume de la pupitrul noului matinal în pregătire.

Cei doi prezintă emisiunea Fereş şi Liza la Virgin Radio, de luni până joi, de la 19.00 la 22.00. Este un tronson cu invitaţi, soft-news şi muzică.

Fereşteanu şi Liza Sabău au mai lucrat în trecut TVR. Fereşteanu la Liber pe contrasens (în urmă cu zece ani) şi la Pulsul zilei (până acum trei ani), iar Liza Sabău a fost reporter la Fabrica de staruri. Liza Sabău a fost apoi VJ la postul muzical UTV.

În prezent, matinalul TVR este axat pe ştiri şi informaţii şi este prezentat de Daniel Coman şi de Andra Soceanu.

Conform informaţiilor Paginademedia.ro, Augusta Lazarov, Gabriel Fereşteanu şi Liza Sabău sunt deja prezenţe în sediul Televiziunii Publice din Dorobanţi.

Cel mai probabil, noua producţie va fi pe post în luna octombrie.

Până la redactarea ştirii, Augusta Lazarov, Gabriel Fereşteanu şi Liza Sabău nu au putut fi contactaţi.

Citeşte şi: Augusta Lazarov va conduce divertismentul la Antena 1

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • didi didi
  @dodo nu are cum sa ii mosteneasca talentul lui lazarov, ca nu e fi-sa. desi ar fi putut sa ii fie nepoata, e de fapt vaduva lui :)
 • Didi Didi
  Eu nu inteleg la ce va trebuie audientrle? Dacs lucrati in domeniu, oricum le primiti pe mail. Daca nu, la ce va trebuie? Nu va puteti uita la ce va place daca nu stiti cat are rating? Eu nu imi aleg emisiunile la care ma uit in functie de rating ci daca imi plac sau nu.
 • DODO DODO
  nu a cazut nimeni pe spate de divertismentele de pe a1 Pacat ca nu a mostenit talentul si profesionalismul de bun simt al lui lazarov batrinul
 • Livia Bila Livia Bila
  Combinatii si combinatori, productii externe platite consistent in timp ce angajatii TVR sunt permanent umiliti. Liza a mai frecat menta la TVR in trecut cu ajutorul lui Manoliu.
  Si Andreea Marin se pregateste de o combinatie in stilul lui Mircea Radu la TVR. Viitorul suna bine dar se aude prost.
 • Lazarica Lazarica
  Un om valoros, nu ca sacrificatii, nu Mile postacul antenist?
  De audientele de aseara nimic? Pro dublu, umilinta
 • Miu Miu Miu Miu
  Interesant daca va fi la TVR2
 • livia pilă livia pilă
  Exact de Mangusta si de Feresteanu (un antipatic) avea nevoie TVR. Bani aruncati pe geam aiurea. Tare as vrea sa stiu ce implicare are buclucasul Mircea Radu -Bre in readucerea Mangustei. Cam miroase. Si nu frumos. Miroase a tunuleț. A mizerie. A aranjament cu cântec.
 • Radu F Gabrea Radu F Gabrea
  Foarte buni cei doi, au emisiune seara la radio. Cam toate matinalele tv sunt obosite, asteptam o inviorare adevarata. Iar Augusta Lazarov stie ce e un show. Macar sa ii ia TVR, cred ca va grabiti cu stirea.
 • Popescu Popescu
  Dați-i audiențele lui Răzvan, că altfel cine știe ce se întâmplă :)

  Răzvane, tu nu ai ce face în viața asta decât să ceri audiențe pentru toate emisiunile? Nu crezi că faci cam mult spam?
 • Razvan Razvan
  Dati si audientele de aseara pe intervalul Las fierbinți si Ferma
 • Mile Mile
  Un om valoros, nu ca fierbintenii
 • Razvan Razvan
  Dati si audientele las fierbinți si Ferma de aseara!

Trimite un comentariu

sus