Skip to main content

Augusta Lazarov se pregătește de o emisiune la TVR. Doi prezentatori de la Virgin Radio gazde

 
Augusta Lazarov se pregătește de o emisiune la TVR. Doi prezentatori de la Virgin Radio gazde

Augusta Lazarov Petrescu, fost șef al divertismentului și producător al mai multor emisiuni la Antena 1, trece la Televiziunea Publică, unde pregătește o emisiune, ca producător.

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Augusta Lazarov urmează să producă noul matinal al TVR, producție aflată în faza de pregătire.

Augusta Lazarov a fost Head of Entertainment la Antena 1 timp de zece ani. A produs, printre altele, 14 sezoane ale emisiunii Te cunosc de undeva și ultimul Revelion. A plecat la începutul acestui an.

Doi prezentatori de la Virgin Radio ca gazde

Matinalul TVR va avea prezentatori noi. Este vorba de doi moderatori cunoscuți în zona de FM. Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău sunt cele două nume de la pupitrul noului matinal în pregătire.

Cei doi prezintă emisiunea Fereș și Liza la Virgin Radio, de luni până joi, de la 19.00 la 22.00. Este un tronson cu invitați, soft-news și muzică.

Fereșteanu și Liza Sabău au mai lucrat în trecut TVR. Fereșteanu la Liber pe contrasens (în urmă cu zece ani) și la Pulsul zilei (până acum trei ani), iar Liza Sabău a fost reporter la Fabrica de staruri. Liza Sabău a fost apoi VJ la postul muzical UTV.

În prezent, matinalul TVR este axat pe știri și informații și este prezentat de Daniel Coman și de Andra Soceanu.

Conform informațiilor Paginademedia.ro, Augusta Lazarov, Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău sunt deja prezențe în sediul Televiziunii Publice din Dorobanți.

Cel mai probabil, noua producție va fi pe post în luna octombrie.

Până la redactarea știrii, Augusta Lazarov, Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău nu au putut fi contactați.

Citește și: Augusta Lazarov va conduce divertismentul la Antena 1

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • @dodo nu are cum sa ii mosteneasca talentul lui lazarov, ca nu e fi-sa. desi ar fi putut sa ii fie nepoata, e de fapt vaduva lui :)
 • Eu nu inteleg la ce va trebuie audientrle? Dacs lucrati in domeniu, oricum le primiti pe mail. Daca nu, la ce va trebuie? Nu va puteti uita la ce va place daca nu stiti cat are rating? Eu nu imi aleg emisiunile la care ma uit in functie de rating ci daca imi plac sau nu.
 • nu a cazut nimeni pe spate de divertismentele de pe a1 Pacat ca nu a mostenit talentul si profesionalismul de bun simt al lui lazarov batrinul
 • Combinatii si combinatori, productii externe platite consistent in timp ce angajatii TVR sunt permanent umiliti. Liza a mai frecat menta la TVR in trecut cu ajutorul lui Manoliu.
  Si Andreea Marin se pregateste de o combinatie in stilul lui Mircea Radu la TVR. Viitorul suna bine dar se aude prost.
 • Exact de Mangusta si de Feresteanu (un antipatic) avea nevoie TVR. Bani aruncati pe geam aiurea. Tare as vrea sa stiu ce implicare are buclucasul Mircea Radu -Bre in readucerea Mangustei. Cam miroase. Si nu frumos. Miroase a tunuleț. A mizerie. A aranjament cu cântec.
 • Foarte buni cei doi, au emisiune seara la radio. Cam toate matinalele tv sunt obosite, asteptam o inviorare adevarata. Iar Augusta Lazarov stie ce e un show. Macar sa ii ia TVR, cred ca va grabiti cu stirea.
 • Dați-i audiențele lui Răzvan, că altfel cine știe ce se întâmplă :)

  Răzvane, tu nu ai ce face în viața asta decât să ceri audiențe pentru toate emisiunile? Nu crezi că faci cam mult spam?

Trimite un comentariu