Skip to main content

Bravo, ai stil, dar mai târziu. Emisiunea îşi schimbă ora de difuzare

 
Bravo, ai stil, dar mai târziu. Emisiunea îşi schimbă ora de difuzare

Bravo, ai stil! se vede mai târziu. Emisiunea, oprită de pandemie în primăvară şi reluată de Kanal D în august, va fi programată la altă oră odată cu ediţia din această seară.

Publicitate

Dacă pănă acum era difuzată la 22:00, începând din această seară va fi programată de la ora 23:00 - în zilele de miercuri, joi şi vineri. Emisiunea va fi şi sâmbăta, de la ora 22:30.

Nu este singura noutate, încă o vedetă va intra în competiţie, anunţă reprezentanţii Kanal D.

Reamintim că emisiunea postului Dogan a fost oprită în luna aprilie. Filmările fuseseră oprite din luna martie, din cauza pandemiei, iar show-ul a mai continuat, în prima fază, doar miercurea, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Juriul emisiunii este format din Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu şi Maurice Munteanu.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gica gica
    Emisiunea nu este rea,insa,incet,incet se transforma in ,,***,,de ***..........in loc de haine (asa ar trebui) vezi doar scandaluri de cea mai joasa speta umana............pare o emisiune de cum sa iti dezvelesti adevarata fata,de parca si-au propus sa faca un concurs de ,,tatareala,,
  • geo geo
    Au un talent astia de a lungi episodele serialului care incepe la ora 20.00. In prima saptamana de difuzare era pana la ora 22.00, ieri si luni l-au ”dus” pana la ora 22.30, de astazi ”trag” de el pana la ora 23.00 !
  • Mile Mile
    Păcat ca nu o muta după ora 1 noaptea***
  • Gabi Gabi
    @Sabina, Rifai și Mantea au vorbit despre emisiunile lor, dar despre Berecleanu nu știu să fi zis că e la Kanal D, ci doar comenta lumea pe aici.
  • Sabina Sabina
    Gabi , nu stiu nu am mai auzit nimic despre Andreea Berecleanu ,dar nici despre emisiunea lui Denisse Riffai si a Andreei Mantea .
  • Gabi Gabi
    Off topic, până la urmă e confirmată venirea Andreei Berecleanu la știri?

Trimite un comentariu

sus