Skip to main content

Cosmin Cernat revine. Va avea un talk-show la Radio Impuls. De când?

 
Cosmin Cernat revine. Va avea un talk-show la Radio Impuls. De când?
Foto: Kanal D

Cosmin Cernat se alătură echipei Radio Impuls, stația Kanal D. Va modera un talk-show, anunță reprezentanții postului.

De când poate fi ascultat Cernat? Cum se va numi emisiunea?

Publicitate

Cosmin Cernat moderează emisiunea „Invitatul de 12”. Talk show-ul debutează din 20 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 12:00.

Cernat va avea câte un invitat în fiecare ediție. Vor fi personalități marcante, colegi din Radio Impuls sau celebrități din zona muzicală, mai spun reprezentanții Dogan Media.

Rolul pe care l-a primit Cernat nu este întâmplător. În trecut, el a prezentat „Exatlon” la Kanal D și a primit ulterior emisiunea „Fan Arena”, în momentul în care „Exatlon” a devenit „Survivor”. 

Radio Impus și-a lansat grila de toamnă

Începând de astăzi, 14 septembrie, Radio Impus și-a lansat grila de toamnă. Matinalul „Scularea” a revenit în această dimineață, cu Radu Țibulcă și Orlando Ivan în postura de gazde. Emisiunea începe la 7:00 și este în grilă de luni până vineri.

De la 10:00 este „Morning Latte”, cu Alexandra Enăsoaie, iar de la 13:00 „Uzina de Dume”, cu Ștefan Coroian și Mihai Nicoară. Ambele producții sunt de luni până vineri.

După-amiaza, de la 16:00, vine emisiunea „Bară la Bară”, cu Mihai Hînda. Urmează de la 19:00 „Dj Even Steven”, iar de la 22:00 „Hit după hit”.

În weekend, Radio Impus programează sâmbătă și duminică, de la 8:00, matinalul „Hit Break”, cu Cosmin Dimăncescu. Urmează de la 12:00 „HOT40”, cu Alin Scrob și de la 13:00 „Hit după hit”.

Duminică, în afară de emisiunea lui Cernat și matinalul de weekend, se difuzează doar emisiunea „Hit după hit”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu