Skip to main content

Dana Budeanu, la Mihai Gâdea. De ce ai ales să ne dai interviu? "Am primit o rugăminte, care a venit cumva peste rugămintea ta"

 
Dana Budeanu, la Mihai Gâdea. De ce ai ales să ne dai interviu? "Am primit o rugăminte, care a venit cumva peste rugămintea ta"

„Am primit o rugăminte, care a venit cumva peste rugămintea ta și împreună cele două rugăminți au avut greutatea necesară de a mă aduce aici”, a fost răspunsul Danei Budeanu la întrebarea adresată de Mihai Gâdea: „De ce ai ales să ne dai nouă primul interviu? Îmi imaginez că ai multe cereri de interviuri…”, potrivit unei monitorizări Libertatea

Gâdea a avut-o aseară invitată pe Dana Budeanu, într-o discuție marcată de un subiect principal: Gabriela Firea, primar al Bucureștiului și candidată PSD pentru un nou mandat. 

Publicitate

Vehementă și critică cu privire la multe subiecte, când a venit vorba de Gabriela Firea, „Gabi” cum o alintă chiar Dana Budeanu, lucrurile s-au mai îndulcit. A adus o serie întreagă de laude și aprecieri pentru primarul Capitalei.

A fost aduse adevărate ode. 

Mai mult, emisiunea a avut și mențiunea „dezbatere electorală”, marcaj cerut chiar de Gâdea la jumătatea emisiunii:

„Pentru faptul că vorbim de chestii electorale poate punem și pe ecran. Nu estimam să ajungem aici”, potrivit Libertatea. 

Desigur, Firea nu a fost singurul subiect abordat. Dana Budeanu a vorbit și despre educație, portul măștilor în școala de către elevi, dar și despre cabinetul Ludovic Orban de la Guvern, mai scrie Libertatea. În același stil care o caracterizează.

Idei ale Danei Budeanu, din emisiunea Sinteza Zilei via Libertatea: 

 • Eu nu sunt PSD-istă, reveniți-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareș e fratele lui Nicușor. Eu sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susțin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect și pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt. După părerea mea prea mult
 • Eu dacă mă apuc acum să enumăr câte a făcut Gabi… Pe bune, acum! Căutați singuri câte a făcut Gabi Firea în București. Eu nu pot să țin minte.
 • Crezi că știe cineva că ai făcut 17 spitale, 300 de poduri. Femeia asta a făcut enorm. Pentru asta o susțin eu. Eu vreau ca la primărie să vină unu care să facă treabă. Gospodar, care face și panseluțe, face și drumurile, îți renovează și clădirile.
 • Cică contracandidații sunt bărbați. Nu candidează niciun bărbat la Primăria Capitalei și nu săriți cu Traian Băsescu…. Bărbați reali? Traian Băsescu e, dar restul? Nicușor e bărbat? Adică pe Nicușor îl votează bărbații? Întreb și eu așa… N-am nimic cu el, e matematician, e na… Ce să facă, bă, băiatule, Nicușor? Că dacă-l pui aicea și-o pui pe Gabi lângă, murim. Plânge! Așa e el… Nu spune nimeni că nu e matematician bun. O fi un suflet bun și el, atât… Dacă ai avea o curte i-ai da-o lui Nicușor să ți-o sape? Întreb așa…”
 • Hai să vorbim mă despre femeia asta care a făcut cât 50 de bărbați. Eu nu pot să înșir… Eu citesc pe net, dar analizez. Bă, băiatule, nu există primar în istoria Bucureștiului care a făcut cât ea.

Vezi tot materialul, pe Libertatea


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Duduia asta are ceva in comun cu fosta noastră colega din TVR Delia Budeanu? Dacă da, săraca Delia! Nu îi ajung toate celelalte necazuri, necazul numit Radu, a mai avut-o si pe originala asta?
 • E clar că e un personaj. Chiar amuzant dacă nu ar promova ideea toxică a conformismului și mediocrității, cum că este imposibil pentru țara asta să se ridice din mocirla care o situează la coada Europei, și atunci românul musai trebuie să-i voteze mereu pe aceiași, se știe pe cine, că altminteri ea nu e adepta niciunui partid.
  Altfel, de apreciat evoluția, că în urmă cu câțiva ani abia dacă își găsea cuvintele în interviuri. Îmi aduc aminte că fusese invitată de Andreea Esca în emisiunea de la radio dedicată Mihaelei Rădulescu și era pierdută rău.
 • Am citit prima frază din articol și mi-a ajuns. Nu e vina ei ca există ci a celor care o bagă în seamă si o fac să creadă că are ceva de spus. Nu e numai cazul ei.
 • Vai, aici se potriveste duduia perfect sau evenutual la romania tv. Ii vin manusa televiziunile astea! Poate face si vreo emisiune ca poate spune mai multe tampenii decat toata A3 la un loc

Trimite un comentariu