Skip to main content

Dana Budeanu, la Mihai Gâdea. De ce ai ales să ne dai interviu? "Am primit o rugăminte, care a venit cumva peste rugămintea ta"

 
Dana Budeanu, la Mihai Gâdea. De ce ai ales să ne dai interviu? "Am primit o rugăminte, care a venit cumva peste rugămintea ta"

„Am primit o rugăminte, care a venit cumva peste rugămintea ta şi împreună cele două rugăminţi au avut greutatea necesară de a mă aduce aici”, a fost răspunsul Danei Budeanu la întrebarea adresată de Mihai Gâdea: „De ce ai ales să ne dai nouă primul interviu? Îmi imaginez că ai multe cereri de interviuri…”, potrivit unei monitorizări Libertatea.

Publicitate

Gâdea a avut-o aseară invitată pe Dana Budeanu, într-o discuţie marcată de un subiect principal: Gabriela Firea, primar al Bucureştiului şi candidată PSD pentru un nou mandat.

Vehementă şi critică cu privire la multe subiecte, când a venit vorba de Gabriela Firea, „Gabi” cum o alintă chiar Dana Budeanu, lucrurile s-au mai îndulcit. A adus o serie întreagă de laude şi aprecieri pentru primarul Capitalei.

A fost aduse adevărate ode.

Mai mult, emisiunea a avut şi menţiunea „dezbatere electorală”, marcaj cerut chiar de Gâdea la jumătatea emisiunii:

„Pentru faptul că vorbim de chestii electorale poate punem şi pe ecran. Nu estimam să ajungem aici”, potrivit Libertatea.

Desigur, Firea nu a fost singurul subiect abordat. Dana Budeanu a vorbit şi despre educaţie, portul măştilor în şcoala de către elevi, dar şi despre cabinetul Ludovic Orban de la Guvern, mai scrie Libertatea. În acelaşi stil care o caracterizează.

Idei ale Danei Budeanu, din emisiunea Sinteza Zilei via Libertatea:

  • Eu nu sunt PSD-istă, reveniţi-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareş e fratele lui Nicuşor. Eu sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susţin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect şi pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt. După părerea mea prea mult
  • Eu dacă mă apuc acum să enumăr câte a făcut Gabi… Pe bune, acum! Căutaţi singuri câte a făcut Gabi Firea în Bucureşti. Eu nu pot să ţin minte.
  • Crezi că ştie cineva că ai făcut 17 spitale, 300 de poduri. Femeia asta a făcut enorm. Pentru asta o susţin eu. Eu vreau ca la primărie să vină unu care să facă treabă. Gospodar, care face şi panseluţe, face şi drumurile, îţi renovează şi clădirile.
  • Cică contracandidaţii sunt bărbaţi. Nu candidează niciun bărbat la Primăria Capitalei şi nu săriţi cu Traian Băsescu…. Bărbaţi reali? Traian Băsescu e, dar restul? Nicuşor e bărbat? Adică pe Nicuşor îl votează bărbaţii? Întreb şi eu aşa… N-am nimic cu el, e matematician, e na… Ce să facă, bă, băiatule, Nicuşor? Că dacă-l pui aicea şi-o pui pe Gabi lângă, murim. Plânge! Aşa e el… Nu spune nimeni că nu e matematician bun. O fi un suflet bun şi el, atât… Dacă ai avea o curte i-ai da-o lui Nicuşor să ţi-o sape? Întreb aşa…”
  • Hai să vorbim mă despre femeia asta care a făcut cât 50 de bărbaţi. Eu nu pot să înşir… Eu citesc pe net, dar analizez. Bă, băiatule, nu există primar în istoria Bucureştiului care a făcut cât ea.

Vezi tot materialul, pe Libertatea


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    @livia pilă, este fosta noră a acelei doamne.
  • livia pilă livia pilă
    Duduia asta are ceva in comun cu fosta noastră colega din TVR Delia Budeanu? Dacă da, săraca Delia! Nu îi ajung toate celelalte necazuri, necazul numit Radu, a mai avut-o si pe originala asta?
  • Gabi Gabi
    E clar că e un personaj. Chiar amuzant dacă nu ar promova ideea toxică a conformismului și mediocrității, cum că este imposibil pentru țara asta să se ridice din mocirla care o situează la coada Europei, și atunci românul musai trebuie să-i voteze mereu pe aceiași, se știe pe cine, că altminteri ea nu e adepta niciunui partid.
    Altfel, de apreciat evoluția, că în urmă cu câțiva ani abia dacă își găsea cuvintele în interviuri. Îmi aduc aminte că fusese invitată de Andreea Esca în emisiunea de la radio dedicată Mihaelei Rădulescu și era pierdută rău.
  • Adi Adi
    Am citit prima frază din articol și mi-a ajuns. Nu e vina ei ca există ci a celor care o bagă în seamă si o fac să creadă că are ceva de spus. Nu e numai cazul ei.
  • jk jk
    Asta e fix potrivita pentru acest post.Chiar,co prezentatoare cu Gadea sau Badea,i-ar merge
  • Lucian Catalin Lucian Catalin
    Vai, aici se potriveste duduia perfect sau evenutual la romania tv. Ii vin manusa televiziunile astea! Poate face si vreo emisiune ca poate spune mai multe tampenii decat toata A3 la un loc
  • Iulian Iulian
    Doua relicve!!!Doi mancatori de ***!
  • Răzvan Răzvan
    Publicati si audientele emisiunii

Trimite un comentariu

sus