Skip to main content

Eurosport transmite noul sezon din Premier League. Lucian Sânmărtean completează echipa „Premier League Show”

 
Eurosport transmite noul sezon din Premier League. Lucian Sânmărtean completează echipa „Premier League Show”
Foto: Eurosport

Eurosport va transmite în direct și exclusiv noul sezon din Premier League, campionatul englez de fotbal. Postul deținut de Discovery continuă și cu un nou sezon al emisiunii „Premier League Show”. Producția va avea încă un „expert” pe meciuri, pe lângă Gabriel Cânu, anunță reprezentanții postului.

Cine vine în echipa Eurosport?

Este vorba despre Lucian Sânmărtean, fost jucător la Utrecht, Vaslui, Steaua București, Al-Ittihad, Pandurii Târgu Jiu. Sânmărtean a debutat în cariera de fotbalist la Gloria Bistrița, în 1999. S-a retras în 2018 la FC Voluntari și a fost unul dintre cei mai importanți mijlocași ai echipei naționale.

Publicitate

Lucian Sânmărtean, despre cooptarea în echipa Premier League Show:

„Este un privilegiu să cooperăm pentru al doilea sezon de Premier League Show și să fac echipă cu profesioniști alături de care voi încerca să ofer cele mai bune analize ale meciurilor din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii, Premier League.

Îmi place în mod deosebit maniera elegantă, axată pe sport, în care abordați subiectele! Mă regăsesc în acest stil. Abia aștept să fiu alături de Manolo și Ion și, bineînțeles, de Gabi Cânu,pe care îl cunosc de mulți ani. Suntem o echipă cu perspective diferite, iar acest lucru cred că este un avantaj pentru noi și, desigur, pentru fanii noștri.”

Moderatorii emisiunii rămân în continuare Emanuel Terzian și Ion Alexandru. Producția locală se va difuza, la fel ca și până acum, sâmbătă și duminică, înainte și după meciuri.

Sezonul 2020/2021 din Premier League va debuta sâmbătă, 12 septembrie. Liverpool este campioana en-titre, după ce a reușit în stagiunea precedentă să-și adjudece primul titlu în era Premier League.

Iată programul Eurosport al primei etape, pe scurt:

Sâmbătă, 12 septembrie:

  • 13:30 - Premier League Show
  • 14:30 - Fulham vs Arsenal
  • 16:30 - Premier League Show
  • 17:00 - Crystal Palace vs Southampton
  • 19:30 - Liverpool vs Leeds United

Duminică, 13 septembrie:

  • 15:00 - Premier League Show
  • 16:00 - West Brom vs Leicester
  • 18:00 - Premier League Show
  • 18:30 - Tottenham vs Everton

Luni, 14 septembrie:

  • 22:00 - Brighton vs Chelsea 
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu