Skip to main content

Răzvan Exarhu, emisiune specială la Rock FM. Va premia câștigătorii Galei Societății Civile

 
Răzvan Exarhu, emisiune specială la Rock FM. Va premia câștigătorii Galei Societății Civile

Festivitatea de anunțare și acordare a premiilor din Gala Societății Civile va avea loc la radio din cauza pandemiei. Rock FM va fi gazda evenimentului, iar Răzvan Exarhu moderatorul.

Exarhu va modera „One time talk show-ul”, care se aude joi, 1 octombrie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi disponibilă și pe paginile de Facebook: Rock FM, Morning Glory cu Răzvan Exarhu și Gala Societății Civile.

Publicitate

Emisiunea va aduce în dezbatere subiecte de interes din proiectele înscrise în competiție, din mai multe domenii precum: sănătate, incluziune socială, educație, servicii sociale, participare publică, drepturile omului, mediu și patrimoniu.

Juriul Galei este format din:

  • Diana Oncioiu - Jurnalistă, Dela0.ro
  • Roxana Bucată - Jurnalistă
  • Gelu Duminică - Profesor asociat facultatea de Sociologie și Asistență Socială - Universitatea din București, Director executiv - Fundația Agenția de Dezvoltare comunitară Împreună
  • Vlad Mixich - Coordonator - Observatorul Român de Sănătate, Expert politici de sănătate - Alianța Europeană de Sănătate Publică

Emisiunea este o ediție specială dedicată anunțării câștigătorilor competiției anuale Gala Societății Civile 2020, proiect ce promovează și premiază activitatea sectorului non-profit din România.

Câștigătorii premiilor II și III din cadrul Galei Societății Civile 2020 vor fi anunțați în timp real, în timpul emisiunii, pe pagina de Facebook Gala Societății Civile și în evenimentul dedicat de pe Facebook.

În mod normal acest eveniment trebuia să se desfășoare la Ateneul Român, dar lucrurile au fost date peste cap de pandemie.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu