Skip to main content

Fiul bucătarului Antonio Passarelli va avea emisiune la TV Paprika

 
Fiul bucătarului Antonio Passarelli va avea emisiune la TV Paprika
Foto: TV Paprika

Michael Passarelli, fiului celebrului bucătar Antonio Passarelli, invitat la Chefi la Cuțite, va avea o emisiune culinară la TV Paprika.

Când debutează show-ul?

De luni, 21 septembrie, de la ora 20:45. Se va numi „Ciao, România!” și este o producție locală a postului.

Publicitate

În total vor fi 16 episoade a câte 30 de minute. Michael Passarelli va îmbina mânacarea „fine dining” cu cea tradițională. Printre altele, el va găti ciolan cu fasole, ciorbă cu cârnați bogată în legume, păstrăv afumat cu avocado sau papanași.

Michael Passarelli, despre noua emisiune de pe TV Paprika:

„Acesta a fost și challenge-ul meu! Am căutat să introduc particularitățile bucătăriei fine dining în toate preparatele. La rețele tradiționale, pe care am încercat să le păstrez ca atare, am introdus tehnici de preparare diferite de cele tradiționale dar și `plating` ce nu se obișnuiește să se facă la acest tip de bucătărie.

De la tata am învățat să iubesc bucătăria. Pasiunea pe care o are pentru gătit este una copleșitoare, iar eu am învățat-o încă din primii ani de activitate. De asemenea, el este foarte ordonat în activitate și asta m-a ajutat, eu fiind un tip destul de grăbit de felul meu.”

De menționat că Antonio, tatăl lui Michael, va avea intervenții în emisiune prin Skype și va aduce invitați de marcă, dar și persoane din domeniul HORECA.

Emisiunea „Ciao, România!” s-a filmat în studiourile TV Paprika din Budapesta.  

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu