Skip to main content

FOTO: Cum era şi cum e acum? Răzvan şi Dani, schimbare radicală. De platou. Studioul, transformat radical. Bonus: Florin Ristei, în echipa emisiunii

 
FOTO: Cum era şi cum e acum? Răzvan şi Dani, schimbare radicală. De platou. Studioul, transformat radical. Bonus: Florin Ristei, în echipa emisiunii

FOTO. Emisiunea „Netza” cu Răzvan şi Dani, de la Antena 1, a trecut printr-o transformare radicală, la început de sezon nou.

Publicitate

Al 13-lea sezon a venit cu un platou mult mai mare (în acelaşi studio, la fostul Cinema Excelsior, dar extins), cu un generic schimbat şi cu nume noi în echipa emisiunii.

Una dintre principalele noutăţi este aducerea lui Florin Ristei (fost câştigător şi jurat X-Factor) în echipa matinalului. Tot el semnează şi noua melodie de pe generic.

Grafica de la Horoscop, Meteo, dar şi „bucătăria lui Vlăduţ” au fost schimbate. În reconfigurarea noului platou s-a ţinut cont şi de regulile de distanţare, după cum a spus Răzvan Simion în prima ediţie, astfel că noul set up este mult mai „aerisit”.

Schimbarea a fost şi motivul pentru care primele ediţii ale noului sezon au fost făcute „în deplasare”, din mai multe locaţii diferite.

De notat că s-a schimbat puţin şi numele emisiunii. Acum este „Super” Neatza cu Răzvan şi Dani.

Pentru Ristei nu este prima experienţă la o emisiune de acest fel. El a realizat pentru o perioadă emisiunea Prietenii de la 11, tot pe Antena 1, care se voia un concurent pentru Vorbeşte lumea de la Pro TV.

Paginademedia.ro vă prezintă noul platou Neatza cu Răzvan şi Dani, în comparaţie cu vechiul studio:

Noul platou

Vechiul Platou

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • doru doru
  Pentru ce sa te scoli de dimineata sa te uiti la asa *** de emisiune ?
 • Sellaru Sellaru
  Ma bucur ca e invidios postacul Mile , degeaba , tot sub stirile Pro de dimineata in audiente , mai ales pe comercial, ha ha ha , umilinta
 • Domnu foto Domnu foto
  Au renunțat de tot la publicul din platou sau lipsa lui e doar pe perioada pandemiei ?
 • Mile Mile
  Ma bucur ca sunt invidiosi postacii
 • Coloneslul Coloneslul
  Postacule antenist Mile , degeaba , tot sub stirile Pro de dimineata in audiente , mai ales pe comercial, ha ha ha , umilinta
 • Mile Mile
  Cei mai buni , ca deobicei, măruta parcă e în anii 90 , să moară postacii de ciuda și ***
 • ion ion
  Ce e ciudat e ca Ristei are o voce foarte buna, mi-a placut in situatia de concurent, insa ca prezentator sau in juriu e cam enervant, antipatic. Va deveni noul Varciu, adica va fi in toate emisiunile postului chiar daca audienta va fi lipsa.
 • Gabi Gabi
  Mi se pare ok Ristei, dar dacă până acum tendința era Neatza cu Răzvan SAU Dani, mă tem ca acum să nu fie Neatza cu Răzvan SAU Dani SAU Ristei. Nu de alta, dar cele mai tari faze le ies în formulă completă.
 • Razvan Razvan
  Poate dati si ceva audiente ale emisiunii
 • jk jk
  Grafica meteo nu e noua.E fosta de la observator
 • Imba Imba
  Nu știu ce caută cascadorul ăla ristei in toate emisiunile de pe antena 1.sincer acum. Se crede in reputat cântăreț vedetă dar e plictisitor rău de tot.

Trimite un comentariu

sus