Skip to main content

Azi încep grilele. Ce vedem nou la Pro TV şi Antena 1? Las Fierbinţi şi un fost Masterchef la Chefi la cuţite

 
Las Fierbinti
Las Fierbinti

Grila de toamnă. Azi, pe 7 septembrie se face mult aşteptatul debut pentru noile sezoane ale posturilor de televiziune. Pro TV şi Antena 1 pun la bătaie producţiile prezentate în urmă cu câteva săptămâni.

Publicitate

Ce au pregătit cele două posturi generaliste?

Pro TV. Postul din Pache Protopopescu deschide seara cu un nou sezon din „Las Fierbinţi”, de la 20:30. Serialul de comedie va începe ceva mai devreme faţă de cum era programat. De obicei, se va difuza marţea şi joia, dar lunea aceasta face excepţie, fiindcă urmează un nou de meci de fotbal.

După ce a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1, naţionala României revine cu un nou meci în Liga Naţiunilor. Echipa pregătită de Mirel Rădoi va da piept cu Austria, în deplasare. Duelul Austria-România va începe de la 21:45, pe Pro TV.

Grila completă de toamnă a celor de la Pro TV poate fi citită AICI.

Patrizia, fost Masterchef, la Chefi la cuţite

Antena 1. Postul Intact va difuza în această seară premiera noului sezon din „Chefi la cuţite”. Cooking show-ul vine cu sezonul 8 şi trei porţii pe săptămână. Un fost jurat Masterchef apare la prima difuzare.

Patrizia Paglieri, fost jurat Masterchef, va juriza lupta dintre cei trei chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. În fiecare ediţie din audiţii, cei trei chefi din juriu gătesc, iar un chef invitat le jurizează farfuriile, tot "pe nevăzute" (fără a şti cine ce a gătit). Câştigătorul primeşte "o amuletă", practic un avantaj pe care îl pot folosi în etapele ulterioare ale show-ului.

Din acest an, show-ul prezentat de Gina Pistol se va transmite de luni până miercuri, de la ora 20:30. În această seară debutează audiţiile pe nevăzute.

În show vor apărea în acest sezon şi vedete precum Cătălin Cazacu, Bella Santiago (câştigătoare a ultimului sezon din X Factor), Ruxi „Opulenta” (influencer care face parodii în mediul online, fostă membră LikeOne), Anca Diniciu (actriţă care a apărut şi în emisiunile lui Bendeac), Carmen Fit (antrenoare a vedetelor), George Soare (hair-stylist) şi Sali Levent (actor), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Grila completă de toamnă a celor de la Antena 1 poate fi citită AICI.

Ce vor difuza celelalte canale tv?

Kanal D propune un nou episod din serialul turcesc „Preţul fericirii” de la 20:00, iar de la 22:00 are un alt serial -„Patria mea eşti tu”.

Naţional TV are în grilă un episod din serialul „Dragoste şi ură” de la 20:00, urmat de la 21:00 de filmul „Ultimul tigru shaolin”.

Prima TV mizează pe filmul „Pentru Patrie” de la 20:00, iar de la 22:00 pe un nou episod din „Starea Naţiei”, cu Dragoş Pătraru. Paginademedia.ro a scris pe larg despre noul sezon AICI.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    daca se facea concurs national si tot nu se faceau in unanimitate emisiuni asa sterse si proaste fara cultura minima deci toate-s noi si vechi sint toate
  • Robert Robert
    Extrem de slabe programele generaliste! National, Prima si Kanal D sunt ca si inexistente! M-am asteptat ca Digi sa lanseze un program generalist! Vise de noapte!
  • anonim anonim
    depinde ce audiente vor face ferma si masked singer!
  • jk jk
    Se pare ca au aparut noi promo uri,sau poate sunt doar pentru chefi
  • Paganu Paganu
    Postacule Antenist Mihai , vezi ca e o stire cu audientele meciului de vineri.
    Sau nu ai voie sa comentezi ?
    Pai zici de altii, dar tu esti exact ca un adevarat postac Antenist. Cand Antenuta o duce rau, nu zice nimic.
  • Colocoso Colocoso
    Postacule antenist Mihai, pe stirea cu Covid luat de nea Marin de la Antenute nu zici nimic?
    Si tu zici de postacii Pro? Dar de Antenute nu zici nimic? Se vede ca esti postac Antenist 100%!
  • Sabina Sabina
    De azi incepe batalia pentru rating ,vom vedea cine va castiga pana la urma
  • Marian Marian
    Antenuta de frica audientei iar fac emisiunile pana la 12 noaptea ,jalnic
  • Marian Marian
    Mihai antenistule ,pandemia te-a afectat rau de tot ai avut cuvantul acum poti sa intri inapoi la izolare, se poate trai si fara tine , esti gelos ca nu te cer astia in Las Fierbinti in rolul lui Geani sau Dorel.
  • Mihai Mihai
    Vor incepe postacii PRO TV sa laude ce senzational este noul sezon Las Fierbinti si vor distruge orice concurenta si vor critica tot ce fac celelalte posturi. Ca de, viseaza sa fie din nou in anii 80 cu un singur post TV...
  • R R
    Dați și audiențele meciului Finlanda U21 România U21 de vineri!
  • Sabina Sabina
    Abia astept sa inceapa Ferma si Masked Singer
  • jk jk
    Interesant cum de a renunțat Prima la schimb de mame luni.Cred ca mergea bine la audiențe, si redifuzat

Trimite un comentariu

sus